Autor Subiect: Romani cu care ne "mindrim"  (Citit de 9632 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Laurentiu

Re: Romani cu care ne "mindrim"
« Răspuns #10 : 24.Iun.2010, 07:12:32 p.m. »
...ca semn de flexibilitate si adaptabilitate. ...ACEST TOPIC SE REDESCHIDE ... la solicitarea unor prieteni...
:)  Intrebare retorica: s-au gasit ceva prieteni dupa o luna de zile [care sa si gindeasca asupra acestui aspect] ?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline body

« Răspuns #11 : 24.Iun.2010, 08:57:50 p.m. »
Desi parerea mea despre berceanu este foarte proasta :baston: , nu cred o iota din cele ce se scriu acolo. Asta cu " ce tare avion de vanatoare au conceput romanii " e din acelasi ciclu cu armamentul pe care il avea ceasca la granita de rasarit si de frica caruia rusii nu intra in Romanica . Oricum super tare partea cu "avionul de luptă care ar fi adus României relansarea spectaculoasă a industriei de apărare, contracte consistente şi ferme pentru uzină şi, nu în ultimul rînd, supremaţia cercetării militare româneşti pe întreg mapamondul, deoarece avionul respectiv avea drept caracteristică o geometrie perfectă şi fusese cotat pe locul II în lume la clasa sa." :-))
Si mai presus de toate israelul ( pe care eu ca stat nu il inghit deloc ) are armament super tare , nu cred ca avea nevoie sa fure ceva de la Romanica.
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline Laurentiu

« Răspuns #12 : 24.Iun.2010, 09:12:56 p.m. »
1. ... e din acelasi ciclu cu armamentul pe care il avea ceasca la granita de rasarit si de frica caruia rusii nu intra in Romanica .
2. ...israelul ( pe care eu ca stat nu il inghit deloc ) are armament super tare...
1. Asa s-a auzit pe la voi ?  :-))
2. Are dar e conceptie sau productie proprie ?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline shpeedy

« Răspuns #13 : 24.Iun.2010, 09:54:30 p.m. »
2. UZI e primul dintr-o lunga lista de produse "made in Israel" care au facut istorie. Conflictele din zona i-au "mentinut" in forma - aicipoti sa vezi ce arme au si cate sunt pure "made in Israel".
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline bogdanb

« Răspuns #14 : 24.Iun.2010, 11:41:52 p.m. »
1. Asa s-a auzit pe la voi ?  :-))
2. Are dar e conceptie sau productie proprie ?

2. Conceptie: sigur, productie: tot ce e posibil ;).
Pe parte de comunicatii militare sunt cei mai tari in lume. De exemplu, sistemele de ghidare a rachetelor americane - de la "batranul" Tomahawk pana la cele mai sofisticate (de care noi probabil nici nu am auzit) - au sisteme de ghidare create in Israel. Sistemul ala de ghidare a rachetei anti-tanc prin binoclu, la fel.

Alte aplicatii, cat sa va faceti o idee vedeti si pe aici. Va dati seama ca pe la expozitiile specializate vin cu muuuult mai multe (si mai interesante)  ;)
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline Laurentiu

« Răspuns #15 : 26.Iun.2010, 08:47:09 p.m. »

Stare tehnică:
Are probleme cu alimentarea, o mică defecţiune la mecanismul de direcţie, că nu ţine linia dreaptă, şi merge cam înfrânată. Cutia de viteze e blocată în marşarier. Este înmatriculată în Europa, cu numere provizorii, se mai poate circula cu ea maxim o lună.

Istoric:
Este fabricată acum 2000 de ani, sub licenţă romană. A fost avariată în repetate rânduri. Prima dată a fost condusă de nişte ciobani, dar au mai călărit-o şi alţii. A fost reparată numai cu piese second hand, aduse de pe la turci. O perioadă a fost condusă bine de nişte nemţi, Carol I şi Ferdinand, dar apoi a încăput iarăşi pe mâna unor idioţi care au băgat-o prin toate gropile.
Exteriorul a fost vopsit în 1989, dar interiorul este încă plin de rugină. A mai avut câteva reparaţii capitale, în 1600, 1859 şi 1918, dar a mai şi pierdut o parte din piese.

Combinaţii:
Predau leasingul, mai sunt de plată la ea câteva zeci de rate FMI. Accept şi variante de schimb cu o ţară similară din Africa , oricât de mică ar fi dar să funcţioneze.

De ce o vând:
Sincer să fiu, o vând că m-a lăsat în drum şi nu mă pricep la ea. Plus că îmi consumă cam mult, şi ca s-o repar mă costă cât nu face. Oricum, eu n-am permis de conducere pentru categoria asta de ţară, aşa că să o conducă cine s-o pricepe. Dacă nu o vrea nimeni, o dezmembrez şi o vând pe bucăţi. E păcat de ea, vă spun. Sper să o ia cineva care ştie să o aprecieze.
« Ultima Modificare: 26.Iun.2010, 08:51:26 p.m. de Laurentiu »
  • Suzuki SX4

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #16 : 05.Iul.2010, 11:25:10 a.m. »
+18

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #17 : 05.Iul.2010, 11:51:01 a.m. »
Am mai vazut ceva asemanator ,tot acolo.Ne caracterizeaza in mare parte. :-))
Go Terios!!!:)

Offline Silfax

« Răspuns #18 : 06.Iul.2010, 12:04:35 p.m. »
Cred ca fenomenul poate fi denumit fara probleme "Refulare la inmatriculare"... Vin oamenii cu bagaj de frustrari de acasa si gasesc in placutele americanilor un debuşeu numai bun.
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #19 : 06.Iul.2010, 12:59:38 p.m. »
Ne caracterizeaza in mare parte. :-))
Nu stiu despre tine, dar eu nu ma simt la "caracterizarea" asta ;)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x