Autor Subiect: nu-mi mai intra spatele la ignis 4x4...  (Citit de 34199 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline george

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 263
Re: nu-mi mai intra spatele la ignis 4x4...
« Răspuns #90 : 28.Mar.2011, 03:30:34 p.m. »
Probabil ca si pierderea proprietatilor siliconului respectiv a dus la asta, nu stiu ce sa zic. Oricum, e clar ca vascocupla se duce la un moment dat si nu prea ai ce sa-i faci. Sfatul meu pentru posesorii de ignis 4x4: Strangeti bani din timp pentru una noua!

Offline miocrl

« Răspuns #91 : 28.Mar.2011, 09:26:37 p.m. »
poate ar fi un sfat pentru cei care nu au inca probleme sa schimbe siliconul la un moment dat ca sa nu li se uzeze

Offline sxtelu

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1590
  • Gen: Bărbat
    • În vecinătatea casei memoriale Nicolae Iorga
« Răspuns #92 : 28.Mar.2011, 09:39:20 p.m. »
Am urmărit topicul dar nu-mi amintesc toate demersurile tale, nu am timp să reiau lecturarea lor. Întrebarea mea este dacă nu poți afla mai multe ori obține piese de schimb de la Subaru, având în vedere că Ignis și Subaru Justy sunt gemeni, precum SX4 și Sedici... :-?
"Este mai uşor să înşeli oamenii decât să-i convingi că au fost înşelaţi."

Mark Twain

Offline adrian_r5

« Răspuns #93 : 28.Mar.2011, 09:58:59 p.m. »
Ignis și Subaru Justy sunt gemeni
Din ce scriu astia pe aici ... treaba asta s-a intimplat pt. Ignis mk II (2003–2007) ... iar george are Ignis mk I ... Evident ... exista si varianta ca partea defecta sa fie identica la cele doua generatii de Ignis.
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline george

• Sr. Member
« Răspuns #94 : 28.Mar.2011, 10:09:59 p.m. »
Nu am vrut sa zic prea multe pentru ca inca nu am gasit tot ce trebe si nici nu stiu daca se poate. Ideea e ca am stabilit cu mecanicul sa facem ceva mai putin ortodox. El a demontat un cuplaj 4x4 de pe audi 100 model vechi si spune ca ar putea sa adaptam ceva pentru ignis. Ideea e ca as avea 4x4 doar cat sa ma scoata din noroaie mari si zapada. Cuplarea s-ar face manual printr/un levier. Nu ma intrebati amanunte ca nici eu nu stiu. Deocamdata tre sa dau de un audi 100 sau 200 quattro la dezmembrari, dar sa fie modelele vechi, pe cuplaj mecanic.

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #95 : 29.Mar.2011, 04:52:42 p.m. »
Da esti hotarat,nu gluma. :) Bravo!
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline george

• Sr. Member
« Răspuns #96 : 29.Mar.2011, 09:37:32 p.m. »
Parca sunt intr-un film cu nebuni. Sun pe anunturi cu audi quattro anii 86 si mi se spune ca nu au. Nu mai exista dreptate in tara asta :baston: Rog dragii colgi suzukisti daca aud de un audi :D 100 sau 200 quattro, fabricat intre anii 1980 - 1987 sa-mi dea un semn. Multumiri de pe acum si beri daca rezolvam :prty: Azi am gasit ceva ceva da proprietarul vanduse cam tot de pe masina. Diferentialu spate, ca pret de exemplu, il avusese la vanzare cu doar 50 de euro.

Caut si maine poate am mai mult noroc.

Offline sanduraveica

« Răspuns #97 : 30.Mar.2011, 09:31:37 a.m. »
      Are dreptate Andrei si cred ca ai ajuns la un punct de unde chiar nu mai poti da inapoi. Felicitari pentru perseverenta, imi pare rau ca nu am putut sa te ajut cu nimic si sper ca ,,filmul cu nebuni'' se va termina cu bine. Intre timp pune bani deoparte pentru orice eventualitate. ;)
  • Ignis

Offline george

• Sr. Member
« Răspuns #98 : 31.Mar.2011, 08:46:23 a.m. »
Multumec de incurajari >:D< pentru ca am nevoie. Daca intamplator aveti cunostinte cu panda 4x4 modelul vechi de prin anii '80-90, poate imi faceti si mie legatura va tog :D.

Offline george

• Sr. Member
« Răspuns #99 : 31.Mar.2011, 02:27:23 p.m. »
Ce frumos:). Oare cei din Ungaria nu se apuca sa faca si ei ceva asemanator pentru ignis-urile noastre?

Stau si ma intreb daca nu pot sa pun dracovenia asta si la fata mea. Nu stiu cat costa dar daca s-ar potrivit cumva mai ca as strange leut cu leut si mi-as lua.

http://www.prometeomeccanica.it/panda_giunto.html