Autor Subiect: nu-mi mai intra spatele la ignis 4x4...  (Citit de 34192 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
Re: nu-mi mai intra spatele la ignis 4x4...
« Răspuns #30 : 12.Iul.2010, 10:16:13 p.m. »
Am modificat eu :)
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline vreasc

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 80
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #31 : 13.Iul.2010, 09:06:25 a.m. »
am gasit si eu piesa second la 700 euro la Ploiesti :D...ieftin, nu?. mai bine o vand si-mi iau vitara

Offline Batranul

« Răspuns #32 : 13.Iul.2010, 10:16:29 a.m. »
@vreasc - hmm

Daca al tau e mai nou si nu e model japonez, prin urmare, din ce zice george vascocuplul nu se schimba cu tot cu cardan, si, in plus cel cu tot cu cardan costa vreo 800 euro de nou, pot zice doar ca ala de la Ploiesti care-ti vinde tie cu 700 euro s.h. vascocuplul ti-a aruncat o momeala...daca musti bine, daca nu, nu.

Eu zic sa-i faci oferta de 300 euro, valabila 1 saptamana; daca vrea bine, daca nu iti iei noua. Si mai spune-i ca valoarea unei piese e data de cat iti da clientul pe ea, nu cat cere vanzatorul(mai ales la s.h.). Vanzatorul are momentan pe stoc un fier ce nu-i foloseste la nimic. Daca vrea sa-l schimbe cu 300 euro e ok, o sa aiba euro, daca nu ramane cu un fier inutil (lui).
fost posesor de Ignis 1.5 4wd
www.scoaladepaine.ro

Offline didilus

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #33 : 28.Sep.2010, 08:12:50 p.m. »
Aceeasi problema o am si eu. Uleiul din vascocuplu nu se schimba?

Offline Batranul

« Răspuns #34 : 28.Sep.2010, 09:51:12 p.m. »
hai noroc

primo: cel mai bine e sa iti setezi in profil si locatia
secundo: sigur ai diagnosticat corect problema? in ce mod?
terto: din cunostintele mele in vascocuplu ar trebui sa fie un lichid siliconic si nu ulei; din ce am auzit vascocuplul nu prea se repara... se schimba cu totul

www.scoaladepaine.ro

Offline george

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 263
« Răspuns #35 : 23.Oct.2010, 07:15:47 p.m. »
Revin cu precizari. Cum nu am facut rost de bani, desigur, mi s+a sugerat sa renunt la ansamblu pana cand voi dispune de finante. Intre timp, un domn mecanic tare fasnet s+a oferit, contracost desigur, sa desfaca vascocupla aia sa vada ce si cum. Daca e vreo piesa bulita, am un tata socru tare priceput care ar putea sa mi+o faca la el la fabrica, asa ca doamne ajuta sa fie ceva uzat care sa poata fi schimbat. Oare siliconul ala nu se gaseste de cumparat pe undeva?

Offline Batranul

« Răspuns #36 : 24.Oct.2010, 10:37:43 p.m. »
habar nu am
intotdeauna o sa ramana pt mine o enigma de ce nu mergi la nene al priceput si mergi 'la mesteri' cand ai  posibilitatea de a alege

www.scoaladepaine.ro

Offline george

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 263
« Răspuns #37 : 25.Oct.2010, 09:24:19 p.m. »
Nu ma intelege gresit. Cred ca te referi la domnul de la suzuki care de altfel este un tip super si priceput. Daca aveam ceva mai multi banisori, as fi stat numai pe la el sa-mi rezolv toate problemele.
Ideea e ca mi-a spus ca ei nu se baga la reparat, mai precis ca au incercat sa faca asta si s-au lasat pagubasi. Probabil nici nu e rentabil pentru ei sa-si bata capul. Io mi-am zis ca daca tot e sa dau jos ansamblul macar sa nu zic ca nu am lasat pe cineva sa incerce sa-l faca. In plus, vreau sa vad si daca e vreo diferenta de pret intre piesa comandata la suzuki si pretul de la amicul asta al meu.

Offline cgiksy

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
« Răspuns #38 : 26.Oct.2010, 07:43:05 p.m. »
pana la urma a rezolvat cineva problema cumva? la mine sunt aceleasi simptome si... nu prea stiu ce pas sa fac, sa schimb uleiul sau...

Offline hodoroncktronck

« Răspuns #39 : 30.Oct.2010, 12:09:07 a.m. »
Uleiul din vascocuplu se schimba la modelul pe care il am eu odata la 90.000 km. Eu l-am schimbat si din cate imi aduc aminte am bagat Mobil1 80w90. Iarna trecuta l-am testat pe gheturile si troienele din Cosntanta si am fost foarte multumit.
Hyundai Tucson 1.6 T-GDI, 7-DCT - 2019
Ford Focus 1.8 TDCI - 100CP - 2005
ex: Suzuki IGNIS 1.5 GS AWD - 99CP - 2004