Nebuna etapa din liga 1.
Ieri, impins de vremea frumoasa si de speranta unui spectacol sportiv, mi-am sunat un prieten si ne-am dus pe ... stadionul Dinamo, sa vedem cum echipa de pe locul 2
macelereste echipa de pe locul 15. Ajunsi cu 30 minute in fata stadionului, am constatat ca Jandarmeria a ordonat inchiderea caselor de bilete de pe Sos. Stefan cel mare, pentru a nu pune fata in fata galeria Petrolului cu suporterii dinamovisti care vroiau sa cumpere bilete. Ne-au trimis la intrarea de pe Barbu Vacarescu, unde erau vreo 300 persoane la coada la o singura casa. Stam 25 minute, dupa care aflam de la jandarmi ca s-au deschis si casele din fata. Reusim se intram in minutul 20.
Ce a urmat a intrecut toate asteptarile mele de dinamovist de peste 40 ani. Nu imi aduc aminte sa fi vazut echipa Dinamo jucand asa de prost in campionat.
Lupii galbeni au mancat cainii rosii, dupa cum titra editia de azi a unui ziar sportiv. Sau, cum scanda galeria Petrolului, "Va f...m la voi acasa". Chiar asa m-am simtit, si cu banii (20 RON) luati.
Drept pentru care mi-am propus sa nu ma mai duc la meci decat in vara si doar pe Arena Nationala, unde voi admira mai mult stadionul.