Autor Subiect: FOTBAL  (Citit de 157430 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline >pexic<

Re: FOTBAL
« Răspuns #530 : 19.Oct.2010, 01:20:51 p.m. »
hei hei stiinta !! 

gata, m-am linistit, simteam nevoia sa postez pe acest topic si abia acum mi-au dat oltenii ocazia  >:)
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline hugbear

« Răspuns #531 : 19.Oct.2010, 05:31:53 p.m. »
As vrea sa vad pe PODIUM: Otelul,.......
Desi am 0 (zero) tangente cu fotbalul, in numele tutulor "Dunarenilor de Jos" iti multumesc pentru gandul bun!  :-))
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline bogdanb

« Răspuns #532 : 19.Oct.2010, 10:58:55 p.m. »
... sa vada granzii capitalei si nu numai ca fotbalul se joaca pe teren nu in cluburi, baruri sau mai stiu eu pe la alte cumetrii se mai duc ei!

Eu cred ca problema este mult mai adanca. Incepand cu conducatorii de cluburi care "la banii meeei bag in teren pe cine vreau iooo", continuand cu antrenorii care "e drept ca suntem la a sasea infrangere consecutiva, avem ceva mici probleme, dar speram sa le rezolvam", pana la jucatori, ale caror concentrare se orienteaza catre noile patachine de pe la tv si nu pe teren. In fine, probleme avem si cu presa, pentru care stiri sportive inseamna cu ce manechin si-a mai pus-o Cristea, ce masini si-a mai luat Tanase, ce cluburi a mai deschis Mutu samd. nu performante, nu efort, nu imagini (chiar si critice) de la antrenamente.

De sus pana jos e o mare bascalie tratata in stilul 100% romanesc "merge si-asa" care sustine incompetenta si mediocritatea de a ne multumi cu cele cateva milioane primite pentru simpla participare in competitii. Competitii care in ritmul actual vor ramane amintire..
Si noi, care suntem singurii fraieri care ne consumam.
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #533 : 20.Oct.2010, 12:11:00 a.m. »
CFR si-a dat 2 autogoluri.... bu-hu.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline sanduraveica

« Răspuns #534 : 20.Oct.2010, 12:22:19 a.m. »
     Pai daca aia nu-s in forma, nu tre' sa-i ajutam pe bietii nemti :P
  • Ignis

Offline Maioru

« Răspuns #535 : 20.Oct.2010, 11:46:01 a.m. »
Hai oltenii ! Hai Stiinta !
Cu Piti la carma, Craiova se apropie vertiginos de Europa. Oltean fiind, m-as bucura enorm pentru ei. Daca atmosfera pe stadioanele bucurestene ar fi civilizata, m-as duce la un meci de-al lor sa-i incurajez.
MAIORU SX4 1,6 GS 4WD S.COPPER-2009

Offline MariusMGP

« Răspuns #536 : 20.Oct.2010, 11:56:38 a.m. »

Eu cred ca problema este mult mai adanca.
.....
De sus pana jos e o mare bascalie tratata in stilul 100% romanesc "merge si-asa" care sustine incompetenta si mediocritatea de a ne multumi cu cele cateva milioane primite pentru simpla participare in competitii. Competitii care in ritmul actual vor ramane amintire..
Si noi, care suntem singurii fraieri care ne consumam.
Ce am fost si ce-am ajuns:
http://www.onlinesport.ro/stiri/fotbal/fotbal-intern/nationala/68514/dezastru-national-romania-pe-locul-50-in-lume.htm

• Hero Member
« Răspuns #537 : 20.Oct.2010, 12:28:25 p.m. »
Daca atmosfera pe stadioanele bucurestene ar fi civilizata, m-as duce la un meci de-al lor sa-i incurajez.
Te poti duce la un meci mai... pasnic. ;) De evitat un posibil Craiova-Dinamo, sau altele asemenea. ;)
Eu asa am mers pe Ghencea, la Steaua-Grasshopper Zurich, Steaua-Poli Tm. Nu as calca vreo data la vreun Steaua-Dinamo sau Steaua-Rapid :D Grad prea ridicat de risc >:)

Offline Maioru

« Răspuns #538 : 20.Oct.2010, 12:42:58 p.m. »
La gradul de risc ma refeream. Am mers mai de mult cu niste prieteni olteni pe Giulesti la Rapid-Craiova. Am stat la galeria Rapidului, ne faceam ca tinem cu giulestenii, scandam cu ei in cor, ii injuram pe olteni, ce mai, comedie neagra. Cand a dat Craiova gol, am sarit in picioare de bucurie, era cat p'aci sa ne dam de gol, am dres-o tipand c'a fost fault in atac, alea alea. Am conchis ca daca mai mergem, sa mergem pe Oblemenco.
MAIORU SX4 1,6 GS 4WD S.COPPER-2009

• Hero Member
« Răspuns #539 : 20.Oct.2010, 01:01:42 p.m. »
Riscant ce-ati facut voi... :angel: