Cred ca important in acest moment este ca:
- nationala a obtinut un rezultat bun, in compania unei echipe pline de vedete de multe karate si sa nu uitam ca am jucat in "vizuina" acesteia
- suntem pe drumul cel bun si in acest caz nu cred ca ar trebui sa avem in fata targetul de genul calificarii ci cel real si anume de contructia unei echipe care peste cativa ani sa poata obtine fotbalul spectacol cu rezultate cat mai bune (aici se vede mentalitatea adusa si de Boloni si reluata acum de Razvan)
- avem tineri valorosi, care nu intra tematori in teren cum o fac cei care se sperie de renumele vedetelor (au demonstrat-o Tanase, Apostol si mai nou Roman. e nevoie de astfel de jucatori cu tupeu, talent si mai ales mentalitate sanatoasa ... nu alterata de pesimism)
- se vede o usoara schimbare in modul de abordare al unor partide importante, iar asta sigur ca este rezultatul datorat si mentalitatii aduse de acest antrenor
Eu zic sa avem rabdare, sa ne bucuram de aceste rezultate bune si sa tinem pumnii ca aceste schimbari in bine sa aibe continuitate si persistenta, ca altfel va fi ca si in economia noastra (unul incearca ceva bun ... taind in carne vie, cu gandul la binele care va urma, insa raul momentan determina mereu abandonarea/schimbarea strategiei si a celora care o doreau)