Autor Subiect: FOTBAL  (Citit de 157373 ori)

0 Membri şi 6 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline sfichiu

Re: FOTBAL
« Răspuns #350 : 05.Sep.2009, 08:45:02 p.m. »
sper ca baietii nostri sa faca o surpriza placuta........dar este semnul..?
  • VITARA S ,Matiz

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #351 : 05.Sep.2009, 08:45:11 p.m. »
hai sa zic si eu 1-2 ... vreau mai multe goluri si emotii :P

Offline bogdanb

« Răspuns #352 : 06.Sep.2009, 12:01:05 a.m. »
1-1  :prty:
Nu e grozav, dar zicem merci, putea sa fi fost la fel de bine si 4-1  :fluier:
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline chrys-gryz

• Full Member
  • Mesaje postate: 208
« Răspuns #353 : 06.Sep.2009, 12:14:03 a.m. »
4-1 cu cantec :))
tre' sa recunoastem ca echipa nu s-a miscat rau, insa nici n-a impresionat. oricum mai avem sanse aproape nule de calificare, deci va ramane urmatorul stagiu de calificare pentru Campionatul European 2012. Poate avem mai mult noroc. Echipa se arata promitator.
2008 swift 1.3 GLX SE 92hp red

интересное

Offline bogdanb

« Răspuns #354 : 06.Sep.2009, 12:27:41 a.m. »
nu critic, dimpotriva, dpdv organizatoric mi s-a parut cea mai "legata" din ultimii 5-6 ani.
Si eu am incredere pe viitor in nationala dar mai ales in Razvan  :clap: care din ultimii ani este singurul cu adevarat ANTRENOR  :good:
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #355 : 06.Sep.2009, 12:58:28 a.m. »
A jucat ceva....iar noi care pana acum eram o natie de perdanti ne bucuram repede ca jucam ceva.
Trist!
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline ASZ

« Răspuns #356 : 06.Sep.2009, 09:37:06 a.m. »
Cred ca important in acest moment este ca:
- nationala a obtinut un rezultat bun, in compania unei echipe pline de vedete de multe karate si sa nu uitam ca am jucat in "vizuina" acesteia
- suntem pe drumul cel bun si in acest caz nu cred ca ar trebui sa avem in fata targetul de genul calificarii ci cel real si anume de contructia unei echipe care peste cativa ani sa poata obtine fotbalul spectacol cu rezultate cat mai bune (aici se vede mentalitatea adusa si de Boloni si reluata acum de Razvan)
- avem tineri valorosi, care nu intra tematori in teren cum o fac cei care se sperie de renumele vedetelor (au demonstrat-o Tanase, Apostol si mai nou Roman. e nevoie de astfel de jucatori cu tupeu, talent si mai ales mentalitate sanatoasa ... nu alterata de pesimism)
- se vede o usoara schimbare in modul de abordare al unor partide importante, iar asta sigur ca este rezultatul datorat si mentalitatii aduse de acest antrenor

Eu zic sa avem rabdare, sa ne bucuram de aceste rezultate bune si sa tinem pumnii ca aceste schimbari in bine sa aibe continuitate si persistenta, ca altfel va fi ca si in economia noastra (unul incearca ceva bun ... taind in carne vie, cu gandul la binele care va urma, insa raul momentan determina mereu abandonarea/schimbarea strategiei si a celora care o doreau)

Offline sfichiu

« Răspuns #357 : 06.Sep.2009, 10:51:57 a.m. »
un rezultat foarte bun avind in vedere cu ce echipa de renume am jucat...pacat ca nu a fost primul sau al 2-lea meci de calificare....
  • VITARA S ,Matiz

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #358 : 06.Sep.2009, 12:01:29 p.m. »
S-au miscat excelent cei doi pusti Apostol si pe urma cat a mai jucat si Roman(chiar nu stiam de unde a aparut :dknw:).Bravo lor.Pacat ca a lipsit Tanase(Tanasa) de la Steaua ,cel accidentat.
Go Terios!!!:)

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #359 : 20.Sep.2009, 10:28:19 p.m. »
Si iar Dinamo.Domnu' Cristyyy injura de mama focului la inceputul meciului cand eram condusi.A zis:4-0.
No way!!!1-1 sau 2-1 pentru Dinamo.Si iata ca am mai avut o data dreptate.O sa dea o bere Noroc(pacat ca nu-i atarn si carnati de gat) =))
Go Terios!!!:)