Autor Subiect: FOTBAL  (Citit de 157276 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline BrSx4

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1596
  • Gen: Bărbat
  • Munca nu a omorat niciodata pe nimeni
    • Braila
Re: FOTBAL
« Răspuns #1730 : 03.Iul.2024, 11:02:15 a.m. »
Fotbalul romanesc(parerea mea) nu are om sa bage mingea in poarta, o plimba pina la careul de 16 si cam atat.
Nu sunt cunoscator de fotbal (mai ales cel romanesc) dar acum m-am uitat ca erau ai nostri pe acolo.
In meciul cu Ucraina nu Noi am mers bine Ucraina a mers prost. Am vazut meciul dintre UA si Slovacia acolo s-a vazut valoarea la UA.
Felicitari ca au ajuns aici dupa .......ani
Cred ca Germania va fi una din finaliste!!!
  • SX4 1.5 glx, New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
SX4 1.5 glx gri metal
New Vitara 1.6 AllGripp Turqouaz
Diferența dintre inteligență și prostie este că inteligența are limite

The following users thanked this post: Costique

Offline saureign

« Răspuns #1731 : 04.Iul.2024, 07:27:52 p.m. »
fotbalul naționalei n-are cum sp fie altfel decât țara: formă fără fond. România e condusă de rapandule puse pe furat, de securici de doi lei care se cred combinatoriști emaisics, cu un președinte idiot român vopsit în neamț, cu o "clasă politică" ce se trage 99 la sută din FSN cel-ce-nu-trebuia-nicicând-să-fie-partid... Țara unde valorile sunt cu curu-n sus, unde nu se construiește mai nimic cum trebuie, iar atunci când se construiește - se constată că trebuie refăcut, completat, schimbat (vezi recent-celebrul pod de kkt de la Brăila), țara unde educația e făcută praf sistematic, iar după ne mirăm că ies copii tâmpiți, dar jmeckeri, țara unde sănătatea e praf, deși cu banii ăia făceai mega-sistem, țara unde se fură în draci, dar omul de rând votează cu aceeași hoți, fiind ușor de dus de nas (cu toată presa aservită puterii, cu școala pe vechi - unde se reproduc citate/a se citi plagiază la greu, unde copii învață să fure, nu să gândească - nici nu e greu...), țara unde prostia domină, hoțul e admirat, legea e pentru fraieri - ce să mai aștepți? Echipa de fotbal a României a ajuns cum a ajuns unde a ajuns - parte întâmplare, parte muncă, valoare mai deloc... Lasă că pleacă Edi la bani mulți, și totul revine la matcă: aceiași combinatoriști berbecali/prodani cu tot felul de nulități cu ifose de mari fotbaliști ce trebuie promovați... Cine a avut valoare, s-a cunoscut: Iordănescu a reușit să facă o echipă din cvasi-nimicuri, iar cel mai bun fotbalist (adică cel care mai știa ce să facă cu bășica) a fost juniorul Hagi. De unde reiese valoarea ADN-ului. Adică, mai bine revenea România la monarhie, sigur ne era mai normal - s-a văzut și la fotbal. În rest, nimicurile promovate de samsari au jucat ca în curtea școlii, dar măcar au făcut parte din echipa sufletu'. Sper să vină unul care să continue ce a făcut Edi. Iar Gică Hagi a demonstrat tuturor ce trebuia făcut: centre de fotbal, pepiniere de talente, puse la muncă organizat - doar de acolo iese valoarea. Acest campionat ne demonstrează că valoarea primează, iar valoarea nu se face cu berbecalisme, ci cu organizare și muncă. Nu cu plasa de ulei, o bere și doi mici și chilu de făină la vot
  • S-cross 1.4 allgrip 2024 / ex-Swift 2019 allgrip / ex-Vitara Cool allgrip 2015

The following users thanked this post: ntire2000, Costique

Offline ntire2000

« Răspuns #1732 : 04.Iul.2024, 11:12:39 p.m. »
Asta mi s-a parut si mie extrem de trist.

Avem niste mediocri care au reusit sa-si depaseasca conditia si sa ajunga mai departe decât ne-am/s-ar fi asteptat si ne bucuram ca un popor de saraci ca am atins cu un deget hainele împaratului.
Cu toate astea sunt ai nostri si ne reprezinta asa cum e România în momentul de fata, asa lipsiti de valoare dar sufletisti cum nu prea mai exista.
Nu e vina lor ca societatea româneasca total lipsita de un sistem de valori corect nu le-a dat sansa de a face performanta în adevaratul sens al cuvântului si aici conteaza doar banul facut cât mai repede si cât mai usor.

Trebuie felicitati ca atâta cât au putut au dat dovada de un lucru aproape disparut pe meleagurile noastre: patriotismul ala pur si nealterat de dorinta de înavutire.

PS: Ronaldo a ratat un 11 m în meciul Portugaliei cu Slovenia, l-am vazut plângând ca un copil la cei 39 de ani ai sai. Am ramas socat când s-a ajuns la departajarea la loviturile de la 11 m si l-am vazut primul pe lista dupa ce cu 10 minute înainte era luat în brate si consolat de coechipieri.
Asta dovada de caracter de învingator si lider, a tras perfect si prin asta a tras toata echipa dupa el - a crescut instant tot moralul echipei, iar slovenii pur si simplu s-au prabusit si au tras 3 lovituri în portarul Portugaliei.
Ca sa ajungi la mentalitatea asta de învingator trebuie sa investesti în pregatire si tot ceea ce înseamna ea: preparator fizic, nutritionist, psiholog, etc.
Toti astia costa bani si fara un sistem care sa sustina din umbra performanta unui talent, acel talent nu va ajunge nicaieri pentru ca în sportul asta nu e vorba doar de efort si transpiratie.
In spate sunt toate astea pe care nu le vedem la televizor.
La noi, cred ca toate lucrurile enumerate mai sus au fost meritul lui Edi Iordanescu dar nimanui nu prea i-a pasat ca omul a facut o echipa în 2 ani din aproape nimic.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: Costique

Offline Costique

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2537
  • Gen: Bărbat
  • Schimbarea vine, ca vrei, ca nu vrei...
    • Göteborg
« Răspuns #1733 : 05.Iul.2024, 12:40:07 p.m. »
Daca va consolează, Suedezii sunt la fel de praf... Si credeți-ma ca statul suedez este destul de OK... Nu politicienii alerga pe teren, altfel Brazilia si Argentina ar fi niște ciuci...
  • Suzuki Vitara S AT -> Peugeot 3008

Offline Laurentiu

« Răspuns #1734 : 06.Iul.2024, 02:44:40 p.m. »
Ca sa ajungi la mentalitatea asta de învingator trebuie sa investesti în pregatire si tot ceea ce înseamna ea: preparator fizic, nutritionist, psiholog, etc.
Pe linga toate astea, ar trebui exclusa din echipa starea de individualism. Porarul degajeaza mingea in terenul advers iar daca unul de-ai nostri "prinde" mingea, o dribleaza pina o pierde; nu ne putem demarca, nu ne gasim pe teren, pasele se dau aiurea pentru ca oamenii nu se ineleg intre ei iar in careul advers de 16 metri, in loc sa finalizam cu suturi la poarta, nu facem altceva decit sa driblam sau sa pasam coechipierilor deja marcati de adversar. Si ca sa nu ne ascundem dupa deget, nu avem coordonator de joc.
In meciul cu Ucraina nu ne-am gasi aproape deloc insa am avut noroc de am bagat mingea in poarta lor; ne-a suris sansa. In celelalte meciuri, cind pe teren am inceput sa jucam bine (ma refer la gasirea si pasarea mingei coechipierilor demarcati), am lua-o pe cocoasa. O echipa bine formata, legata si antrenata ar trebui sa functioneze ca un piston - toti inainte si toti inapoi cu resurse pentru cel putin 120 minute.
ANTENA 3 e aici. MEREU va fi (SI) aici.
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Online NicNic

« Răspuns #1735 : 07.Sep.2024, 12:45:20 a.m. »
Am vazut doar repriza a 2-a a meciului Kosovo-Romania.
De mult timp nu am mai vazut un meci in care nu am mai avut emotii ca am putea pierde. Chiar si cand era doar 1-0.

M-a bucurat mult acest joc, nu doar rezultatul.
A fost clar o alta tactica, una in care am controlat noi mingea.
Nu am mai "bagat autobuzul in poarta", cum am facut in ultimii multi ani.
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline ntire2000

« Răspuns #1736 : 07.Sep.2024, 01:11:03 a.m. »
Vorbim totusi ca am batut o nationala care valoreaza trei'sfert din cât valoreaza pustiul ala de 17 ani - Lamine Yamal.  :-j

PS: cam tot atâta valoreaza si nationala noastra.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Online NicNic

« Răspuns #1737 : 07.Sep.2024, 02:26:16 p.m. »
Vorbim de meci, de tactica adoptata, nu de adversar.

Am jucat si la Andorra, preliminariile trecute, deci adversar si mai lejer. Si am sfarsit prin a "apara" acel 2-0.
Acum a fost altceva. Poate se intelege diferenta...

Iar despre valoarea nationalelor, uite ce scrie aici:
"Kosovo a convocat doar 23 de jucători, iar valoarea lor însumată este cu aproape 17 milioane de euro peste cea a României, care are 26 de jucători pentru această acțiune! Un paradox care se explică prin faptul că jucătorii din Kosovo evoluează la echipe de club puternice."
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

The following users thanked this post: sfichiu

Offline ntire2000

« Răspuns #1738 : 09.Sep.2024, 11:40:44 p.m. »
In sfârsit ... am început sa jucam altceva, sa devenim pragmatici.
Dupa doar doua meciuri se vede clar ca Lucescu e la cârma.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: sfichiu

Offline ariciul

« Răspuns #1739 : 18.Sep.2024, 06:26:00 p.m. »
Nu va imbatati cu apa rece, Lucescu doar incearca sa-i puna pe drumul cel bun. Insa in al doilea meci,cel cu Lituania am avut noroc cu carul. Si vorbim de echipe din liga a treia a natiunilor. Daca am juca azi cu Belgia si Olanda tot ne-ar bate fara probleme prea mari. Asta e nivelul si pana nu cresc in valoare jucatorii nostri care joaca in strainatate nu prea avem cum sa scoatem rezultate deosebite. Sa speram ca ramane Lucescu la nationala si in preliminariile CM ca altfel...
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip