Am jucat bine până am luat primul gol. Apoi am revenit la normal.
In sfârsit o opinie corecta.
M-am saturat de patrioti care se îmbata cu apa rece debitând osanale de trista amintire - gen ce popor minunat (care ne tragem din daci) suntem, România gradina Maicii Domnului, noi suntem aici pe veci stapâni, etc. etc.
Da, am jucat frumos si decent pâna s-au încalzit complet aia si ne-au bagat mintile în cap.
Dupa aia ne-am facut de kkt cu Ratiu si Racovitan.
Nu mai povestesc de cât de penibil a fost al treilea gol, a fost o faza de curtea scolii din clasa a 8-a - ultimele 15 minute din ora de sport când ne arunca profa o minge de fotbal ca sa ne simtim si noi bine.
Faptul ca-i pupam în dos si ne laudam cu ei asa penibili cum sunt nu ne face mai virtuosi, din contra.... dam dovada de un penibil extrem - demn de un popor de saraci care într-un sfert de secol (dupa o generatie de fotbalisti adevarati) n-am fost în stare decât sa ne îmbogatim si sa furam din fotbal în loc sa investim în centre de juniori si sa promovam sportul la scara larga - ca sa avem de unde selecta viitoarele valori.
Suntem poporul ala de imbecili care la ora 14 (sau 16) închidem accesul copiilor la terenurile de sport din incinta institutiilor de învatamânt, pe motivul ca se degradeaza suprafata sintetica si echipamentele daca sunt utilizate nesupravegheat.
Dar, da. Putem fi mândri ca în pofida tuturor piedicilor puse sportului de performanta am reusit totusi sa ne facem de cacao într-o etapa superioara a competitiei.
Nimeni nu credea ca vom ajunge pâna aici, e cumva paradoxal ca am reusit cu o echipa care nu cred ca
valoreaza în totalitate nici cât pustiul ala de 16 ani
Lamine Yamal ca sa iesim din grupe.
PS: da, valoram cu 1 milion de euro mai mult decât copilul ala.