Autor Subiect: FOTBAL  (Citit de 157300 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: FOTBAL
« Răspuns #1590 : 14.Iun.2022, 12:46:23 a.m. »
Mda.
Am ajuns sa sarbatorim victoriile cu Finlanda.
Stii ce zic.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline NicNic

« Răspuns #1591 : 14.Iun.2022, 12:51:20 a.m. »
La fel am sarbatorit si in martie 1986, tot dupa un meci cu finlandezii (Kuusysi Lahti).

LE.:
Dar nu asta era ideea.

Ci prapastia de neincredere pe care o arati. As spune chiar lipsa de dorinta ca nationala sa mai joace ceva vreodata.

Suparati suntem cu totii de rezultatele proaste, de situatia fotbalului romanesc.
Dar sa nu crezi, sa nu vrei sa fie mai bine ... e prea-prea
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline ntire2000

« Răspuns #1592 : 14.Iun.2022, 01:23:59 a.m. »
Eu vreau, ca de aia îmi consum viata la tv si tot sper la meciurile looseri-lor de acum care joaca turca pe teren.
Dar nu mai am deloc speranta si nu mai cred sa mai traiesc vreodata clipele alea de la 4 dimineata din 27 iunie 1994 când urlam de fericire în centrul Clujului, iar la ora 8 aveam examen.

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: NicNic

Offline ntire2000

« Răspuns #1593 : 14.Iun.2022, 11:29:18 a.m. »
https://mihaivasilescublog.ro/2022/06/12/atitudine/

La 57 de ani, Hagi a stat 35 de minute pe teren în meciul de retragere al lui Mutu. A driblat, a pasat, a dat și pasă de gol, a șutat, dar, mai ales, s-a enervat când nu i-a ieșit jocul. Da, da, l-au arătat în prim plan la un pas de criză de nervi.

Toate astea într-un meci spectacol, fără nicio miză. Doar că omul ăsta ȘTIE că este îmbrăcat cu tricoul galben care are un tricolor pe piept, tricoul Echipei Naționale a României.

Iar asta, prieteni, se numește într-un singur fel: ATITUDINE.

Adică acel cuvânt care face diferența între ce-a fost cândva fotbalul nostru și băieții ăia care n-au avut șut pe poartă în Muntenegru.

Atât.
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline ntire2000

« Răspuns #1594 : 14.Iun.2022, 11:06:25 p.m. »
Chiar nu mai e nimic de zis.
Si e doar minutul 63.
0-3.

Sa stingem lumina si sa plecam acasa, macar pierdem la masa verde si nu ne mai umplem de maro înca o jumatate de ora cu o nationala a unei tari cu o populatie de doua ori cât a Clujului...

LE: England - Hungary min. 79 0-3; macar ne putem consola cu faptul ca a murit si capra vecinului (cum facem noi de obicei), si altii au echipa slaba si e vorba totusi de marea Anglie....
« Ultima Modificare: 14.Iun.2022, 11:27:21 p.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline NicNic

« Răspuns #1595 : 14.Iun.2022, 11:55:24 p.m. »
Urata senzatie dupa aceste meciuri. Senzatia ca nu se doreste a se juca.

E imposibil sa nu poti avea macar o faza coerenta.
Iar adversarii sa lege pasele de parca era o echipa de seniori jucand cu niste juniori stransi de pe islaz.

Pot spune cu mana pe inima ca echipa Dinamo a jucat mai cu daruire in barajul cu U Cluj. fata de ce a jucat ROmania in toate cele 4 meciuri.
M-am amagit dupa meciul cu Finlanda. Chiar daca si atunci am avut noroc, cand au ratat finlandezii pe final.

PS.:
Nu stiu cum a reusit Ungaria sa bata Anglia, dar meciul asta a aratat ca si echipele considerate mici pot face meciuri bune.
Asa cum este considerata Romania acum ...
Desteapta-te romane!

Offline ntire2000

« Răspuns #1596 : 15.Iun.2022, 12:10:50 a.m. »
Stii cum a reusit?
Secretul e urmatorul: respectul reciproc si munca în echipa.
Aia nu se înjura reciproc când nu le ies pasele!

PS: pe aia nu i-am vazut vopsiti în cap si nici cu prea multe figuri de vedete.
Au un negru în echipa (Nego) si tigani (Salloi si Cseri) si noi vorbim totusi de un popor de extremisti si intoleranti.
Când te uiti la echipa lor te trezesti cu un zâmbet de dispret, nu-i asa?

Tot unul si unul.... plus un atacant englez de liga a doua.

PS: recunosc ca n-am fost patriot si la 0-1 m-au lasat nervii si am mutat pe alt canal.
Germania Italia era deja 2-0, Olanda nu m-a atras, iar ungurii deja conduceau cu 1-0.
Si am zis, hai sa vad ce naiba fac astia cu o echipa de 2 bani în fata unei foste vicecampioane europene.

PS2: sunt curios cât câstigam la pariuri cu un clasament ca asta.
Oare câti ani nu mai mergeam la job?

« Ultima Modificare: 15.Iun.2022, 12:22:12 a.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline saureign

« Răspuns #1597 : 15.Iun.2022, 02:13:14 p.m. »
câtă vreme se sifonează bani publici pentru stadioane fastuoase în orășele fără echipe, așa rezultate. Una e să bagi bani în juniori sau bazine publice de înot, și alta să pompezi bani publici în echipele locale, de unde câștigă jmeckerii, iar fraierii se agită ca sifonul. Și aici, ce votezi, aia ai. Nici nu mai contează antrenorul, poate să vină și no1 pe planetă, dacă n-ai din ce alege, pentru că nu exiată competiție reală, pentru că se fură...
  • S-cross 1.4 allgrip 2024 / ex-Swift 2019 allgrip / ex-Vitara Cool allgrip 2015

Offline ntire2000

« Răspuns #1598 : 15.Iun.2022, 10:11:45 p.m. »
Pe mine cel mai tare ma doare ca terenurile de sport sunt interzise copiilor dupa orele de curs.
Eu consider asta un act de tradare nationala - denota faptul ca efectiv nu le pasa ce vine din urma, din contra, vor sa elimine "concurenta".
Sa fim un popor bolnav, fara mentalitate de învingator (care se dezvolta de mic chiar batând o minge) si fara spirit de echipa (ceea ce s-a vazut si aseara).

Asta e unul dintre motivele pentru care RO ar trebui parasita si lasata de izbeliste - sa se spele cu ea pe cap când n-or mai avea de unde sa fure - pentru ca vor ramâne sa se fure doar între ei.

PS: am mai citit si stirea asta.
efectiv m-a lasat cu un gust amar, cum naiba sa mai promovezi perseverenta când tu rasplatesti cumva si mediocritatea?

« Ultima Modificare: 15.Iun.2022, 10:27:23 p.m. de ntire2000 »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline NicNic

« Răspuns #1599 : 15.Iun.2022, 11:04:02 p.m. »
Tanti invatatoarea din Bacau e mai comunista decat Lenin.

Asa se discuta acum in SUA, cum sa discriminezi negrii, dand examene de admitere la matematica? Sa se dea la sport! Sa avem ingineri sportivi ....
Desteapta-te romane!