0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Nu e de bine daca Ardealul ia tot!
Citat din: NicNic din 20.Mai.2022, 01:49:33 a.m.Nu e de bine daca Ardealul ia tot!Ca dupa aia vin ungurii si-l fura cu tot cu trofee?!? Sau mai degraba ungurii câstiga prea multe trofee?
Eu zic ca din propozitia "Nu e bine ca Ardealul ia tot" razbate un pic de rautate si frustrare, dar scuza-ma daca doar mi s-a parut.Nu vad care e problema ca echipele mici din provincie dau lectii de profesionalism si performanta sau o fi ceva exclusivitate pe capitala la câstigarea vreunei competitii?Daca acolo la voi se da ora exacta si se învârt gramezile de bani, atunci de ce la nivel sportiv (intern si extern) de vreo zece ani e liniste totala si performante jenante?Comentariile frustratilor de la tv si radio care umbla toata ziua cu Dinamo si FCSB în gura (de parca ar fi Bianca Dragusanu în privat) cu toate ca echipele alea în afara de performatele jucatorilor prin cluburi si bordeluri n-au cu ce sa se laude sunt normale?Sau e o noua strategie de promovare a sportului si a celor care fac performanta?De ce echipe ca Rapidul, Univ. Craiova, Voluntari, Sepsi, Petrolul deranjeaza atât de tare? Nu ies calculele unor smecheri?
colegul gabineg a constatat fara sa emita nici o judecata de valoare ca Ardealul ia tot.
Cand Ardealul castiga Campionatul si Cupa Romaniei si eu o recunosc, ce judecata de valoare mai vrei sa emit?