Autor Subiect: FOTBAL  (Citit de 157329 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ntire2000

Re: FOTBAL
« Răspuns #1490 : 18.Mai.2021, 10:38:08 p.m. »
Astept cu interes reactia fireasca a ciobanului: "ungurii ne-au furat iar titlul"
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: FritzVonSpritz

Offline ntire2000

« Răspuns #1491 : 25.Mai.2021, 11:40:16 p.m. »
S-a oficializat!  :D

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: FritzVonSpritz

Offline ntire2000

« Răspuns #1492 : 02.Iun.2021, 11:54:05 p.m. »
Inca o seara de kkt, marca mirel radoi (nu merita majuscule).
România - Georgia = 1- 2 (noroc ca-i amical, dar tot **** se cheama)

Vorba (mai valoroasa ca meciul în sine) a unuia dintre comentatorii online: "Au dat si ei, am luat si noi. Una peste alta, o infrangere muncita."
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline enicky

« Răspuns #1493 : 03.Iun.2021, 09:51:10 a.m. »
Inca o seara de kkt, marca mirel radoi (nu merita majuscule).
    Chiar ai dreptate, dar poate din asta au ei de invatat ceva.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline sfichiu

« Răspuns #1494 : 03.Iun.2021, 09:56:34 a.m. »
Nu prea ar trebui sa fie multe comentarii,cam asta-i nivelul fotbalului românesc la ora actuală!!........ să vedem ce scor de maidan obținem cu englezii! :-?
  • VITARA S ,Matiz

Offline NicNic

« Răspuns #1495 : 03.Iun.2021, 12:54:56 p.m. »
Nu prea ar trebui sa fie multe comentarii,cam asta-i nivelul fotbalului românesc la ora actuală!!........ să vedem ce scor de maidan obținem cu englezii! :-?

:)  Dpa prima citire a mesajului deja ma gandeam daca ii batem crunt pe englezi, sa le dam vreo 4, 5 "boabe"  ....   
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline ntire2000

« Răspuns #1496 : 06.Iun.2021, 08:55:37 p.m. »

N-a fost scor de maidan pentru ca l-am avut pe Nita în poarta - poate cel mai bun jucator de pe teren (de la noi).
In rest, sunt cel putin doua persoane care ar trebui sa dispara de la nationala: radoi  si capusa (ca tot e sezonul "capuselor", nu-i asa?)
In ritmul asta o sa batem toate statisticile, deja am bifat niste "recorduri": prima înfângere cu Georgia, prima înfângere cu Armenia, prima înfângere cu Anglia (cica eram singura echipa neînvinsa car ejuca pe terenul lor).

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

Offline sfichiu

« Răspuns #1497 : 06.Iun.2021, 09:06:14 p.m. »
...da, tot numai statistici negative de ceva ani buni!
  • VITARA S ,Matiz

Offline enicky

« Răspuns #1498 : 07.Iun.2021, 12:27:02 a.m. »
    In afara de statistici, asteptam sa vad cat de "11m" a fost acel penalty, cat de prost a putut executa acel 11m jucatorul cu valoare cat doua nationale romanesti, cat joc sau bataie-de-joc a avut natioanala MB in picioare, adica cum si-a batut joc de spectatorii lor, probabil bucurosi ca au voie pe stadion si chiar de telespectatori, cum au tras pe langa poarta, singurul lor jucator serios fiind portarul.
   Cat despre ai nostrii, mi s-a parut ca au jucat chiar bine, corect si cu putin efort cred ca ii trezea din ...misto pe insulari.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline ntire2000

« Răspuns #1499 : 18.Iun.2021, 02:56:50 p.m. »
Au trecut 27 de ani de la un eveniment pe care nu-l vor mai trai nici stranepotii nostri.....niciodata n-o sa mai ajungem la nivelul acela....

• スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού

The following users thanked this post: Costique