Autor Subiect: FOTBAL  (Citit de 157404 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline enicky

Re: FOTBAL
« Răspuns #1200 : 15.Iun.2016, 10:33:15 p.m. »
        @Lerua sunt perfect de acord, dar sa mai atingem un punct  te rog : voi intelegeti ceva din ce spun cei doi comentatori?  protv-ul asta iai bate joc de noi cu transmisiile astea ??chiar nu mai au tehnicieni?? si pe vremea comunistilor erau mai bune transmisiile chiar daca erau alb-negru.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1201 : 15.Iun.2016, 10:38:31 p.m. »
La meciului cu Franța au fost 3,2 milioane de telespectatori pe ProTv și 0,2 milioane pe Dolce. Azi am ales minoritatea și după ce aflu de la voi am făcut bine.
De acord cu cele spuse de @ariciul: o sa ne fie greu cu albanezii. Parca-l vad pe father Chicken fără penele din coada...

Trimis folosind Tapatalk

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Lerua07

« Răspuns #1202 : 15.Iun.2016, 11:47:08 p.m. »
@Eniky aici nu cred ca e vina Protv. De la Topescu incoace noi nu am mai avut un comentator de fotbal bun.  :(
Astia doi sunt jalnici rau, ca sa nu mai spun ca se pricep "la fel de bine" la toate sporturile - comenteaza si ptr Eurosport - si de multe ori tai sonorul ca sa nu-i mai aud cum bat campii !  :notlst:
  • Vitara 2015, spirit 1.6 benzina, allgrip, TM, alba,
Multumeste-te cu putin, pentru ca putinul nu-ti va lipsi niciodata !

Offline Lerua07

« Răspuns #1203 : 07.Iul.2016, 11:58:06 p.m. »
Nemtii... tot nemti.... cand nu-i poate bate adversarul... se bat singuri !  >:)

Offline ariciul

« Răspuns #1204 : 08.Iul.2016, 09:42:41 a.m. »
Drept care pariez pe portugalia in finala! Ar cam fi timpul sa castige si ei asa prost cum au jucat. Parca si Italia la mondiale in 82 au iesit din grupa numai cu egaluri si dupa aia au rupt tot! Sunt curios ce va face Portugalia!
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline ariciul

« Răspuns #1205 : 11.Iul.2016, 09:45:57 a.m. »
Si chiar asa s-a intamplat! Dupa jocuri mai proaste in grupa cu echipe mici , Portugalia a reusit sa mentina un ritm constant si o aparare beton! Exact jocul care nu prea imi place, ca de aia ziceam undeva ca nu-mi place de italieni! Dar au avut nocrocul sa aiba jumatatea de tablou lipsita de puteri mari ale fotbalului. In afara de croati pana in finala n-au avut probleme.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline Lerua07

« Răspuns #1206 : 12.Iul.2016, 06:21:08 p.m. »
Bravo portughezilor !  :clap:
Francezii au demonstrat ca nu meritau sa ajunga in finala .

Offline enicky

• Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline sfichiu

« Răspuns #1208 : 28.Aug.2016, 11:53:18 a.m. »
Amintire frumoasa! :good:
  • VITARA S ,Matiz

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #1209 : 28.Aug.2016, 04:30:21 p.m. »
Oneata Augustin l-a cam tamponat în saritura pe portarul bielorus la faza golului, dar arbitrul a închis ochii. A venit însă Liverpool în semifinalele CCE și visul frumos s-a spulberat. s-a mai repetat în 1991 în Cupa Cupelor, iar de atunci ne tot pregatim.

Trimis folosind Tapatalk

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice