Salut si bine ai venit!
...eu nu le-as numi chiar ghinioane, se intampla... spre exemplu la mine la revizia de 1 an mi-au gasit rulmentul stanga spate dus. Au sperat si ei si eu (deorece eram in drum cu un amic catre transalpina), ca este doar slabit dar nu s-a dovedit a fi asa. Mi-au spus si cei de la Rm. Valcea unde am fost la revizie ca pur si simplu nu se intampla asta cel putin nu atat de repede decat fie printr-o proasta intrebuintare (vezi un offroad mai agresiv) sau faptul ca masina a stationat 1 an intr-un parc din Germania intr-o pozitie mai ciudata... nu stiu cu roata respectiva urcata pe o bordura ceva... sau pur si simplu defect de fabricatie. In fine am luat-o ca atare am rezolvat-o pe garantie, ce vreau sa subliniez este faptul ca... se mai intampla.
La mine placutele cand am fost la revizia de 2 ani, mi-au spus ca inca sunt bune si tocite uniform.
Referitor la zgomotul mentionat de tine, nu stiu ce sa spun... sunt mai multe de investigat: cand a aparut, cat de tare se aude, cand se aude... sa nu-l confuzi spre exemplu cu zgomotul care apare in diferentialul central (pe care il auzi cel mai bine noaptea pe stradute inguste) si care apare in momentul cand folosesti frana de motor... cand schimbi din a 3-a in a 2-a, se aud angrenajele in diferential un picut mai tare... decat mi-ar placea mie
Si fiindca verbal este greu de explicat atat natura zgomotului cat si frecventa sau nivelul lui, ti-as propune sa-ti treci la profil "Locatia", poate daca esti din Bucuresti ne putem intalni si face ceva teste... comparatii cu amandoua, eu avand tot modelul tau.
P.S. Nu inteleg o chestie... cei din service ti-au prins evacuarea cu coliere de plastic??