Autor Subiect: Spalatorie auto...unde?  (Citit de 38495 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline danker

Re: Spalatorie auto...unde?
« Răspuns #40 : 17.Feb.2009, 08:41:23 a.m. »
eu zic sa nu ... am prieteni care au avut probleme si au ajuns sa cumpere injectoare, ecu-uri :) eu o sa iau in curand solutia de curatat motor de la Arexons, functioneaza de minune, am testat pe motoru la golf

Cum arata solutia asta poti sa-mi dai cateva detalii, este spray, sampon cum se utilizeaza????
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

razak

• Vizitator
« Răspuns #41 : 17.Feb.2009, 11:20:12 a.m. »
FaliT ... la spalatorie cu spuma activa ai avantajul ca nu pui buretele pe ea cu noroiul ala ...  si scapi astfel de multe din zgarieturile pe care le poti capata spaland masina singur in curte , am facut si eu asta la suzuki si la partner, mi-am luat un Bosch AquaTak 100, solutie de spuma activa, ceara si degeaba ... n-am reusit sa fac spuma nici sa ma bata cineva. Foloseam Aquatak-ul pentru a indeparta noroiul de pe masina ... o lasam la inmuiat apoi iar o tura dupa care veneam cu buretele plin de PUR [ sa mor, curata ala tot :D ] si la final o stergeam cu o piele de caprioara ... dar tot am zgarieturile alea circulare pe ea.

Concluzie -> in vara POLISH PROFI

Cristi vb pe mess cand intrii :)

Danker62

Gasesti in OMV , e o solutie la sticla de plastic cu pulverizator in cap, are pe ea un motor desenat, Arexons e firma, dai usor cu el, lasi sa actioneze si porma cu o carpa il cureti.

Offline FaliT

• Hero Member
  • Mesaje postate: 844
  • Gen: Bărbat
  • i just lOve the Sx4 ;x
« Răspuns #42 : 17.Feb.2009, 02:11:35 p.m. »
Pai eu nu o spalam cu buretele , o spal cu o masinarie deaia care racordata la robinet , arunca un jet puternic de apa .. :) ,dupa o dadeam cu sampon cu buretele ( sampon de masina ) o inmuiam asa putin sa ii dea putina stralucirea si la final o "mana" asa de forma .. si gata :) Oricum si eu am zgarieturi care se vad dak te uiti f atent
Suzuki sx4
Motor : 1,500
An Fabricatie : 2008 Culoare : Black

Offline Sony

« Răspuns #43 : 17.Feb.2009, 04:25:24 p.m. »
Foloseam Aquatak-ul pentru a indeparta noroiul de pe masina ... o lasam la inmuiat apoi iar o tura dupa care veneam cu buretele plin de PUR [ sa mor, curata ala tot :D ] si la final o stergeam cu o piele de caprioara ... dar tot am zgarieturile alea circulare pe ea.
Am auzit ca PUR-ul iti deterioreaza vopseaua. Spalasem si io de vreo 3 ori masina cu PUR si inca nu apucasem sa vad diferente. Dupa aia am renuntat. Pentru covorasele de cauciuc este excelent.
Ma distreaza Muppetsii! :)

Offline Stefan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1025
  • Gen: Bărbat
  • FeeL the SnoW!
« Răspuns #44 : 17.Feb.2009, 04:28:06 p.m. »
Eu stau pe la P-ta Trapezului ... nu de alta, dar ar fi pacat sa stam unu langa altul si sa n-avem habar :D

si eu stau in Nicolae Grigorescu :)
..:::| Suzuki Ignis 1.5 | 4x4 | Gri metalizat |:::..

razak

• Vizitator
« Răspuns #45 : 17.Feb.2009, 05:25:49 p.m. »
Eu stau pe la P-ta Trapezului ... nu de alta, dar ar fi pacat sa stam unu langa altul si sa n-avem habar :D

si eu stau in Nicolae Grigorescu :)

baga si tu un add pe mess ca nu strica :)

Sony ... n-am observat vreo diferenta :)

Offline Sony

« Răspuns #46 : 18.Feb.2009, 05:51:13 p.m. »
Prin zona aia avea fiul lui Mircea Sandu o spalatorie. La etaj era terasa cu plasma pentru meciuri. Parca pe Bd. 1 Decembrie.

razak, mie asa mi-a spus un tip care e buyer pe domeniul auto pentru un lant de hypermarketuri. Nu am verificat pe piele mea. Sau pe tabla mea. :)
« Ultima Modificare: 18.Feb.2009, 05:52:46 p.m. de Sony »

Offline denisa_ioana

• Full Member
  • Mesaje postate: 116
  • Gen: Femeie
« Răspuns #47 : 29.Apr.2009, 05:13:58 p.m. »
Hee... greu cu negrul asta :P se vede orice urma de praf.

Eu spal masina la o spalatorie prin Aviatiei, e una destul de micuta, printre blocuri, catre capatul cartierului, aproape de podul spre Baneasa. Imi place acolo ca de obicei nu e foarte aglomerat si ajung sa bag repede masina la spalat :D (desiii... cre ca am prins o data o coada maricica pe vremea cand a fost o nebunie in Bucuresti cu spalatul masinilor - acu vreun anu juma sau ceva de genu.)

Hei :) se pare ca ne spalam masinuta in acelasi loc :) .... eu sincer sunt multumita de baieti (mai putin de unul singur.....cred ca experienta isi spune cuvantul la el)
Denisa
Splash 1.2 AT GS named  :x ZUKI
B 23 YDR

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #48 : 29.Apr.2009, 05:16:43 p.m. »
Haha ce tare!
Eu incerc sa mai descopar si alte spalatorii ca acolo mi se pare ca se grabesc cam tare. De exemplu, am fost vineri sa-l spal pe Yoshi si cre ca in 15-20 min era gata. E adevarat ca ma grabeam si ca mi-a convenit, dar totusi cre ca-s ca prea rapizi uneori. Poate ca depinde si cine pica sa-ti spele masina. :dknw:
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Sony

« Răspuns #49 : 01.Mai.2009, 11:24:12 a.m. »
L-au spalat pe Yoshi si pe cap si in zonele intime?  :fluier: