Autor Subiect: Spalatorie auto...unde?  (Citit de 38487 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Alex-Swift 1.3 GLX

Re: Spalatorie auto...unde?
« Răspuns #90 : 04.Dec.2009, 12:39:19 p.m. »
Eu am un singur sfat cu privile la spalatorii.. Nu le vanati pe cele mai ieftine pentru ca lucreaza si cu cele mai proaste produse. Eu am patit-o cu ceara.. Am platit 6 lei in plus pentru ceara.. si mi-a dat o panarama de ceara care mi-a patat masina in vreo doua locuri.. Asta fiind cam acum 2 luni.. Nici acum nu am reusit sa scot petele si am incercat cu de toate.. Si detergent de vase s.a.m.d. De acum o sa imi caut in comert ceara si spuma activa de cea mai buna calitate si o sa le port dupa mine.. Sa imi spele cu materialele mele.. Macar stiu ca imi pun lucruri de calitate si nu imi distrug masina sa isi economiseasca eu 1-2 RONI.. Rusine sa le fie. Nu fac public numele spalatoriei, dar ii voi informa pe privat pe cei din zona moldovei de ce sa se fereasca.. Zona Iasi-Roman-Bacau / Iasi-Roman-Piatra Neamt

Si ca sa si recomand cateva spalatorii:

Iasi:
- Peste drum de ziarul de iasi (Spalatoria luna parca)
- Peste drum de TeleM (Denis Clean) - Preturi bune
- Peste drum de Practiker (Tudor) - Hala cu 10-15 standuri [cred ca cele mai bune preturi din iasi]

Roman:
- OMV
- Pe varianta care duce la bacau (da stati cu ochii pe ei daca vreti sa nu o clateasca doar oleaca)
- Peste drum de Mall (cica e buna.. eu nu am spalat)

INTREBARE: Spalatoriile cu perii nu zgarie masina???? Gen OMV, PetromV?
« Ultima Modificare: 04.Dec.2009, 12:53:33 p.m. de Alex-Swift 1.3 GLX »

Offline bogdanb

« Răspuns #91 : 20.Ian.2010, 05:33:21 p.m. »
Mai fratilor, reiterez o dilema mai veche careia inca nu i-am dat de cap: SX4 este sau nu Gip ?
Dupa ce criterii te incadreaza astia de la spalatorie in categoria "Gip" si respectiv pe ce motiv cer mai multi bani?
Sa nu fie cu suparare, dar SX4 e doar putin mai inalt ca un Logan. ca sa nu mai zic ca la orice masina break are de muncit mai mult sa o spele decat la un SX4...
Si apoi, ce argumente ati adus bizonului ca sa-i demonstrati ca e doar un hatchback cu roti mai inalte si evident, proiectat incat sa para mare?
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline Swithin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 256
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #92 : 20.Ian.2010, 06:18:42 p.m. »

Eu n-am platit niciodata pret de "gip" la spalatorie. Imi amintesc o discutie intre spalator si sef:
Seful [catre mine]: 10 lei.
Spalatorul [catre Sef, incercand sa-i spuna ca ar trebui sa fie mai scump]: E gipul ala de acolo.
Seful [catre Spalator]: Nu-i gip ala, ma.

:)
Grow up.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #93 : 20.Ian.2010, 06:20:09 p.m. »
Depinde de gradul de educatie al "bizonului" si de nivelul lui de "afacerism". De 5 luni de cand am masina, am spalat-o de 6 ori. Doar o data m-a taxat drept Jeep, pe motivul ca "daca e 4x4, e obligatoriu Jeep". E adevarat ce spune colegul @bogdanb, ca masina e doar putin mai inalta ca un Logan, dar e si mai scurta, cu alte cuvinte "pielea" are cam aceeasi suprafata. Si este si mai usor de spalat SX-ul. Imi place cand il vad pe meserias cum se suie pe roata din spate, tinandu-se de barele de pe acoperis si elimina surplusul de apa cu laveta din piele de caprioara.
Revenind la dovezi pentru "bizon" (echivalentul nord-american pentru bou), cred ca in talon scrie "Autoturism M1". Scrie la fel la Jeep-uri sau e alt indicativ ?
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline bogdanb

« Răspuns #94 : 20.Ian.2010, 07:10:03 p.m. »
"Autoturism M1". Scrie la fel la Jeep-uri sau e alt indicativ ?

Asta ar putea sa fie un argument. Ar fi tare sa-i poti da aluia in cap cu talonul "uite ba boule, ca nu scrie GIP ci autoturism"
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #95 : 20.Ian.2010, 09:18:03 p.m. »
Data viitoare cand vi se cere pret de JIP ati putea sa intrebati:daca e SX e tarifat drept JIP,atunci Q7,ML,GL,etc cum sunt?Camioane..autoutilitare..
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #96 : 14.Feb.2010, 01:57:53 p.m. »
Au cam şomat spalatoriile in ultimele doua luni... :-))
  • SX4 by Giugiaro

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #97 : 14.Feb.2010, 04:42:17 p.m. »
Eu personal...nu am mai spalat precioasa  >:)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline danker

« Răspuns #98 : 14.Feb.2010, 05:50:20 p.m. »
- Se vorbea la un moment dat de un parteneriat intre club si o spalatorie verificata oarecum, se mai aude ceva? :-?
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #99 : 18.Mar.2010, 10:11:48 p.m. »
1. Profitand de vremea frumoasa,
2. Fiindu-mi rusine de cum arata,
3. Avand dificultati de vedere prin geamurile jegoase,

azi am hotarat ca trebuie s-o duc la spalat pe Red Suzie. Zis si facut ! Am mers la spalatoria de pe Virtutii (corp comun cu vulcanizarea) si am dat comada "interior si exterior". Un baiat a muncit o ora pe ceas s-o ferchezuiasca si sa inlature urmele iernii care tocmai s-a incheiat.

Cand am ajuns la servici, unii colegi mi-au zis: Vai, ce masina frumoasa ai ! In sinea mea stiam asta. Dar am inteles ca, la fel ca si o femeie care se respecta, masina trebuie sa mearga din cand in cand la cosmetica.
  • SX4 by Giugiaro