salutaree
chiar daca nu am suzuki, o sa ma bag si eu in seama deoarece in capitala minunata colcaie de spalatorii de toate felurile...
eu stau in titan, asa ca pot sa imi dau cu parerea despre cateva spalatorii din cartier...
o buna perioada imi spalam masina langa auchan chiar pe partea cu magazinul... super profi baietii daca stiai la cine sa te duci
23 ron int/ext nu ma mai duc la ei ca au umblat la spuma...
am incercat si o spalatorie non stop de pe energeticienilor, denumita "La mosu" oamenii isi dau interesul, dar nu prea le iese treaba, macar se chinuie 20 ron int/ext recomand doar daca vrea cineva sa spele masina noaptea
in momentul de fata spal masina la o spalatorie pe la salajan pe niste stradute, destul de obscur asezata, dar
sunt foarte multumit in primul rand 20 ron int/ext in al doilea rand nu se calicesc la spuma, au 6 boxe si baietii chiar fac treaba buna...
suntem acum in tratative cu ei sa ne faca reducere pentru clubkia.ro... patronul a fost foarte deschis dar trebuie sa ii ducem o lista cu minim 30 de masini care sa o spele la ei minim o data pe luna si sa fie din club, e we are working on it
sper ca v-am fost cat de cat de folos daca aveti membrii care stau in titan sau imprejurimi