Autor Subiect: Spalatorie auto...unde?  (Citit de 38491 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline sfichiu

Re: Spalatorie auto...unde?
« Răspuns #80 : 22.Nov.2009, 11:33:41 a.m. »
eu spal sx4-ul meu cind este murdar,il tin in garaj si nu vreau sa stea in ,,casa,, necuratat.merg la o spalatorie unde la 4 spalari cunsecutive ai bonus una gratuita,pret 9 ron exterior,si sunt multumit de felul cum spala baietii...
  • VITARA S ,Matiz

Offline bogdanb

« Răspuns #81 : 22.Nov.2009, 11:52:37 a.m. »
Ehei, preturi de Suceava !  Ca promotii d-astea sunt si in Bucuresti, dar la 12RON/spalare preferi sa pui tu mana pe galeata si perie...
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline chubby

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #82 : 03.Dec.2009, 12:10:34 a.m. »
salutaree :)

chiar daca nu am suzuki, o sa ma bag si eu in seama deoarece in capitala minunata colcaie de spalatorii de toate felurile...

eu stau in titan, asa ca pot sa imi dau cu parerea despre cateva spalatorii din cartier...

o buna perioada imi spalam masina langa auchan chiar pe partea cu magazinul... super profi baietii daca stiai la cine sa te duci :) 23 ron int/ext nu ma mai duc la ei ca au umblat la spuma...

am incercat si o spalatorie non stop de pe energeticienilor, denumita "La mosu" oamenii isi dau interesul, dar nu prea le iese treaba, macar se chinuie 20 ron int/ext recomand doar daca vrea cineva sa spele masina noaptea

in momentul de fata spal masina  la o spalatorie pe la salajan pe niste stradute, destul de obscur asezata, dar
sunt foarte multumit in primul rand 20 ron int/ext in al doilea rand nu se calicesc la spuma, au 6 boxe si baietii chiar fac treaba buna...

suntem acum in tratative cu ei sa ne faca reducere pentru clubkia.ro... patronul a fost foarte deschis dar trebuie sa ii ducem o lista cu minim 30 de masini care sa o spele la ei minim o data pe luna si sa fie din club, e we are working on it :D

sper ca v-am fost cat de cat de folos daca aveti membrii care stau in titan sau imprejurimi

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #83 : 03.Dec.2009, 12:13:25 a.m. »
Da si tu coordonatele pentru spalatoria aia obscura...s-o incerc si eu :D
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline chubby

• Newbie
  • *
« Răspuns #84 : 03.Dec.2009, 12:16:14 a.m. »
pff... straduta obscura :)

cum vii de la ilioara spre salajan pe bulevard, la semafor faci dreapta si inainte de o casa mare verde e o straduta
pe aia faci dreapta si ai sa ai pe partea dreapta o biserica adventista... e la 10m mai in fata o sa vezi un intrand la dreapta si o iei pe acolo si da direct in spalatorie nu ma pune sa iti zic nume de strazi :) dar daca vrei si stai prin zona ne auzim la un tel si iti arat unde e  B-)

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #85 : 03.Dec.2009, 12:52:46 a.m. »
Stiu zona....chiar ca-i obscura  >:)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline danker

« Răspuns #86 : 03.Dec.2009, 01:06:40 a.m. »
- Nu conteaza ca-i obscura, daca e in titan..... ;)
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #87 : 03.Dec.2009, 10:11:01 a.m. »
Cat este pentru un gip? :D
Go Terios!!!:)

Offline chubby

• Newbie
  • *
« Răspuns #88 : 03.Dec.2009, 11:21:57 a.m. »
@lucianer sincer habar nu am nu m-am uitat  :dknw:

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #89 : 04.Dec.2009, 12:27:38 p.m. »
Am testat si eu 2 spalatorii, foarte apropiate una de cealalta, in zona Ciurel-Lacu Morii.
Una este pe o straduta ce da in Virtutii, pe sensul spre Lujerului, imediat dupa benzinarie. Prima data m-a taxat patronul cu 15 RON, zicand ca am jeep (ce conteaza ca e mai scurt ca Loganul, ai 4x4, Jeep te numesti), dar apoi am platit direct la omul muncii (9 RON exterior-pret de criza+ceara), care a zis mersi la 3 RON bacsis.
Cealalta este chiar pe Virtutii, mai spre Lujerului, si este combinata cu o vulcanizare. Aici, int+ext 22 RON, fara ceara.
Pentru comparatie, ext+ceara in metropola Cernavoda m-a costat 15 RON. Concurenta lucreaza.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice