Autor Subiect: Hai sa vedem cine ce are...  (Citit de 85793 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline hugbear

Re: Hai sa vedem cine ce are...
« Răspuns #80 : 10.Ian.2009, 12:54:36 p.m. »
Sa stii ca se pot face observatii si corecturi si pe un ton mai moderat...  :notlst:
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline danker

« Răspuns #81 : 11.Ian.2009, 07:28:41 a.m. »
Citat
Nu numai tipul de masina pe care il conduci spune ceva despre tine, ci si culoarea ei. Iata cum anumite culori indica anumite tipuri de personalitate. Citeste aici.
Ai uitat sa pui link-ul.  ;)

Citat
Masini medii gen Chevrolet Sedan, Volkswagen Golf
Autorii studiului spun ca cei care conduc masini medii nu au o personalitate distincta, atitudine, stil de viata sau preferinte pentru modul de a calatori. Cam neplacuta descriere pentru ca rezulta ca sunt persoane cam insipide si plictisitoare. Sau poate doar pragmatice, sau poate cam zgarcite uitandu-se atunci cand cumpara o masina la un echilibru intre cost si performantele masinii. Acestora le place sa apartina unui grup, le pasa de parerea celor din jur, sunt foarte conservatori, precauti si prefera sa fie previzibili decat sa isi trice imaginea in fata cuiva prin optiuni proprii.
Cred ca (cel putin) pentru Romania ar mai putea fi introdusa aici o categorie: cei care habar n-au sa-si aleaga o masina (adica nu stiu nici pentru ce vor masina, nici cum sa intrebe daca o anume masina face ce vor ei, nici unde sa caute o masina pe gustul lor) si in consecinta merg cu turma. Nu stiu daca sunt multi sau putini, dar de existat, exista!

-Asa este dar, dar aveam un fisier "doc" trimis de un prieten, am crezut ca ar putea fi interesant si in subiectul topicului.
-Intradevar este un studiu pentru americani unul pentru romania ar releva niste situatii....de neinteles pentru un om normal.
« Ultima Modificare: 11.Ian.2009, 08:01:11 a.m. de danker62 »
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline Daniel42

« Răspuns #82 : 04.Mar.2009, 05:27:44 p.m. »
Va salut pe toti cei ce aveti Suzuki. Azi doar ce am devenit si eu membru pe aici si inca nu sunt posesorul unei masini , dar o astept cu nerabdare fiindca doar ce am comandat un Suzuki SX4 1,5 GLX-SE la Bucuresti .Sper sa ajunga in tara in vreo 3 saptamini . :good:
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline gabin

« Răspuns #83 : 04.Mar.2009, 05:34:56 p.m. »
Bine ai venit! Te asteptam cu un topic la Jurnal de Bord, si fie ca timpul sa treaca cat mai repede pana cand iti vine masina.
Felicitari pt alegere.
'08 Suzuki Swift Sport 1.6 VVT .:. Apex .:. Ferodo .:. Enkei
"Pe masura ce faci imbunatatiri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta."

Offline pitzy_

• Hero Member
  • Mesaje postate: 569
  • Gen: Bărbat
« Răspuns #84 : 04.Mar.2009, 05:41:28 p.m. »
Buna alegere :D si bine ai venit printre noi.
Suzuki SX4 1.6 4WD GS  -  True Way of Life

Offline cribo25

• Hero Member
  • Mesaje postate: 577
« Răspuns #85 : 05.Mar.2009, 12:56:26 p.m. »
Daniel42, bine ai venit in familia Suzuki. Sper ca placerea de a conduce un Suzi sa fie deplina.. :P
Ignis 1.3 GLX+

Offline lpeti

• Full Member
  • Mesaje postate: 160
« Răspuns #86 : 06.Mar.2009, 09:00:35 p.m. »
suzuki vitara 1.6  (astra g 1.7 cdti,h1.9cdti,corsa 1.3 cdti,doblo1.9 multijet)
citind mai jos,m-am gandit sa dau explicatii
vitara. i-mi place natura si sa fac poze,dar sunt deja batran si lenes.sper ca ea sa ma duca
astra g - masina de servici
astra h 1.9 cdti caravan sport  cipat 185 cai  - pret-calitate-performante  - sa am cu ce ma da daca-im vine (acceleratie 8.2/sec)
corsa 1.3 cdti - consum redus ,manevrabilitate f.buna - e a sotiei
doblo 1.9  maxi combi- multifunctionala - folosim la excursii,volum portbagaj  imens,trage rulota,inalt,consum redus, in caz de nevoie aducem cu el marfa (accesorii auto din ce traim)
intimplator am ajuns posesor de vitara,stiam ca-mi trebuie ceva cu 4x4,ma gandeam la un isuzu d max,si dintr-o data a aparut recesiunea..
si am spus ca trebuie sa fiu multumit si cu ceva mai ieftin. si asa am ajuns sa am un vitara
« Ultima Modificare: 06.Mar.2009, 09:20:52 p.m. de lpeti »
suzuki vitara  1.6

Offline >pexic<

« Răspuns #87 : 13.Mar.2009, 12:11:57 p.m. »
off topic - ce batran? la 44 esti batran ?? termina cu prostiile  >:)
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #88 : 27.Mar.2009, 08:59:01 p.m. »
Eu sunt posesor de Daihatsu Terios 4x4(permanent) , 1,6 l VVTI, 16V , 105 CP. benzin.,sunt pe forum si pentru masina tatalui meu.Un Jimny 1,3 benzin.
Cateva imagini din Grecia , acolo unde exista parcuri special amenajate ptr off-road.
« Ultima Modificare: 28.Mar.2009, 04:52:28 p.m. de lucianer »
Go Terios!!!:)

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #89 : 29.Mar.2009, 08:44:38 a.m. »
Mama ce dau aia in masini.II doare-n...
Ce 4x4 are asta?Adica e permanent si atat?Ceva blocabil..vre-un reductor,ceva?
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI