0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.
CitatNu numai tipul de masina pe care il conduci spune ceva despre tine, ci si culoarea ei. Iata cum anumite culori indica anumite tipuri de personalitate. Citeste aici.Ai uitat sa pui link-ul. CitatMasini medii gen Chevrolet Sedan, Volkswagen GolfAutorii studiului spun ca cei care conduc masini medii nu au o personalitate distincta, atitudine, stil de viata sau preferinte pentru modul de a calatori. Cam neplacuta descriere pentru ca rezulta ca sunt persoane cam insipide si plictisitoare. Sau poate doar pragmatice, sau poate cam zgarcite uitandu-se atunci cand cumpara o masina la un echilibru intre cost si performantele masinii. Acestora le place sa apartina unui grup, le pasa de parerea celor din jur, sunt foarte conservatori, precauti si prefera sa fie previzibili decat sa isi trice imaginea in fata cuiva prin optiuni proprii.Cred ca (cel putin) pentru Romania ar mai putea fi introdusa aici o categorie: cei care habar n-au sa-si aleaga o masina (adica nu stiu nici pentru ce vor masina, nici cum sa intrebe daca o anume masina face ce vor ei, nici unde sa caute o masina pe gustul lor) si in consecinta merg cu turma. Nu stiu daca sunt multi sau putini, dar de existat, exista!
Nu numai tipul de masina pe care il conduci spune ceva despre tine, ci si culoarea ei. Iata cum anumite culori indica anumite tipuri de personalitate. Citeste aici.
Masini medii gen Chevrolet Sedan, Volkswagen GolfAutorii studiului spun ca cei care conduc masini medii nu au o personalitate distincta, atitudine, stil de viata sau preferinte pentru modul de a calatori. Cam neplacuta descriere pentru ca rezulta ca sunt persoane cam insipide si plictisitoare. Sau poate doar pragmatice, sau poate cam zgarcite uitandu-se atunci cand cumpara o masina la un echilibru intre cost si performantele masinii. Acestora le place sa apartina unui grup, le pasa de parerea celor din jur, sunt foarte conservatori, precauti si prefera sa fie previzibili decat sa isi trice imaginea in fata cuiva prin optiuni proprii.