0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Am un Ford Fiesta din 2000, dar sunt interesat de SX4, in viitorul apropiat, acum ma documentez.
[...] .La rece patineaza ambreiazul, si este foarte neplacut.Acu am aproape 60 000 km, si multi mi-ai spus ca trebuie sa schimb:disc de ambreiaj,placa de presiune,rulment de presiune.S-a mai intalnit cineva cu asemenea defect ?Astept opinii avizate ca cei de la service merg pa ghicite
Multumesc Leutz si shpeedy pentru raspunsuri. Am vazut ca SX4-ul recomandat de tine, shpeedy, s-a dat. Ii vazusem anuntul si mi s-a parut o oferta buna Ideea este ca anul trecut am facut o segmentare motorului de pe Ford Fiesta si operatiunea a fost destul de costisitoare. Am decis ca macar o perioada sa ma folosesc de ea, sa mai amortizez din investitie. La anul am in vedere achizitia unei masini, din ce am mai citit pe net, m-am decis la una din multele masini din tara "soarelui rasare". Acum sunt inca nehotarat din multe puncte de vedere si daca o sa am vreo intrebare o sa postez pe forum. Cu bunavointa si experienta user-ilor de pe forum sper sa o scot la capat.Multumesc.