Miaunica, esti simpatica dar nu te baga intre un Leutz si un Kingy ca se zburleste blanita inutil
Sper sa ai spirit de gluma
Si zi-mi si mie vreo 2-3 useri care nu mai posteaza din cauza noastra
Asta asa, ca sa nu mai arunci cu afirmatii nefondate si ti-as mai spune din experienta vietii (nu neaparat a mea personala) ca scandalul, vinde. Ca si sexul dealtfel
Daca ne uitam pe logs si facem o comparatie, cand e vreun scandal, sunt mai multe postari sau vizionari decat atunci cand nu e
A nu se intelege ca vrem scandal de dragul activitatii si uita-te la raspunsul meu catre Leutz care confirma afirmatia mea.
Leutz.
In primul rand, iti multumesc pentru atentia acordata.
In al doilea rand, nu ma subestima
Apoi, pe mine poti sa ma acuzi de un singur lucru. Caterinca sau altfel spus, voie buna. Adica e de bine, nu e de rau, departe de mine ironia, superioritatea si alte alea. Nu te lansa in afirmatii care nu-si au locul, nu ma caracterizeaza si sunt departe (afirmatiile) de ceea ce (cum) sunt eu in realitate
Mi-ai atribuit urmatoarele:
-comunitatea e limitata, inferioara conditiei mele, prost administrata, plictisitoare, etc.
-din cauza mea sunt useri care s-au retras, m-au piscat (ca si cum as fi vreo vampa sexy), iar eu n-am percutat si nici acei putini care sustin aceasta atitudine, a mea.
-sustii ca eu am intrat in casa la un prieten si i-am facut nevasta curva, copii urati si zugraveala nasoala...
-am sarit ars ca tu ai adoptat stilul meu si te-am pus imediat la punct... atacandu-te in mod personal aratand incompetenta ta, etc.
- ca am fost primit cu bratele deschise de 3000 de membri....
-mai zici ca in urma cu nu stiu cat timp am aratat degetul mijlociu intregii comunitati si ca nu m-am tinut de promisiune si m-am intors.
Ei, eu vreau sa spun ca ai facut doar niste afirmatii. Nu ai adus in sprijinul lor nicio dovada. Sunt simple exagerari si doar interpretarea si perceptia ta proprie. Nimic mai mult. Realitatea, e diferita si poate pe unul mai slab de inger, l-ai convinge dar pe mine, nu
Ar trebui, daca esti un tip corect, sa aduci argumente si exemple pentru cele afirmate. Daca nu, e doar un episod din ancheta Elodiei (D-zeu s-o ierte) de pe OTV si mangleala din aia gen DD in direct si reluare redifuzat
O sa prezint insa altceva.
Sunt aici in primul rand datorita marcii Suzuki. Sunt un mare fan si admirator. Am avut un atv Suzuki de care am fost extraordinar de impresionat si care mi-a oferit enorme satisfactii. Trebuie sa precizez ca era nou si rosu
Acum am un Jimny, tot nou, tot rosu. Nivelul de satisfactie, idem cu cel de la atv.
De ce mai sunt aici?
Pai pentru cativa useri pe care ii cunosc. Nu de pe forumul asta ci de pe altele. Pe unii chiar de ani de zile.
Pe altii, ii cunosc mai de curand si consider ca e un castig moral si am "castigat" niste oameni care merita si sunt demni de apreciere si respect.
Nu ii enumar din frica, recunoscandu-mi mediocritatea la acest capitol, de a uita sa citez pe careva si sa se simta oarecum aiurea in mod nejustificat, nemeritat, si doar din vina mea.
Nivelul de informatie pe ariile tehnice e ok, nici prea-prea, nici foarte-foarte dar am gasit si informatii utile si asta e de bine. Am incercat si eu, cat stiu, cat pot, sa contribui, sa ajut.
Din pacate e un lucru care vad ca multi inca nu l-au inteles si vad greseala asta de mai multi ani, pe mai multe forumuri.
Bun, hostingul e platit de o persoana dar forumul, fiind public, apartine comunitatii. Asadar, nu am intrat in casa nimanui, in sufrageria nimanui. Nu de alta dar sa bagi 3000 de persoane intr-o singura sufragerie... pai aia nu mai e sufragerie, e sala sporturilor
Da, am criticat faptul ca exista multi moderatori, ca sunt legati intre ei si ca se protejeaza unul pe altul, uneori in mod excesiv. Dar, nu am jignit pe nimeni cu asta, e doar parerea mea, perceptia mea si nimic mai mult. Ca e de bine, e de rau, e in functie de perceptia fiecaruia.
Ca fapt divers, sunt si eu moderator, supermoderator pe cateva forumuri mari. Am ceva anisori vechime dar activitatea mea e destul de restransa, las lucrurile sa mearga de la sine si nu intervin decat cand se lasa cu mame, morti, raniti, Dumnezei si Hristosi
Nu am aratat degetul nimanui (ca si comunitate) la momentul respectiv dar, starea de spirit de atunci m-a facut sa spun acele lucruri. Le-am zis si nu au fost atribuite intregii comunitati, ar fi debil sa ma adresez cuiva cu care nu interactionasem, ci doar celor cu care aveam disputa respectiva.
Sa fiu sincer, am ramas impresionat in mod placut de ce s-a decis atunci cu toate ca, si eu ca orice om, am un cui impotriva cuiva si am un coleg care s-a bagat ca musca-n lapte si m-a jignit in mod gratuit spunand ca imaginea mea e pe suluri de hartie igienica. Cu atat mai mult cu cat acel om are o varsta, mai face parte si din "staff" si i-am acordat si sansa de a se reabilita dar nu a facut-o. Cand il voi intalni personal, o sa-i arat obrazul si daca o sa traga concluzia ca nu meritam ceea ce a facut si ca a exagerat, cinstim in cinstea cinstei si a corectitudinii cinstite
Gata
P.S. Bagati un split pe un thread nou sau mutam la pivnita ca acolo e cu beutura si cu oamini matrafoxati