Autor Subiect: Hai sa vedem cine ce are...  (Citit de 85814 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline lucass

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 8
  • Gen: Bărbat
Re: Hai sa vedem cine ce are...
« Răspuns #210 : 04.Feb.2010, 04:15:01 p.m. »
multam de urari!

jurnalul de bord e super simplu:dupa aproape 5 ani de birjarit am ajuns la urmatoarele concluzii:
1.totul este exceptional si fiabil DAR  motorul e de cacao(provenienta peugeot common rail).Daca si restul ar fi fost ca si motorul de mult ii faceam vint.
2.piesele daca stii sa le cauti sunt destul de ieftine.
3.n-am avut niciodata un animal de povara(cal,catir ,magar) dar gv le depaseste pe toate.nu e sprintena (max150km ora) dar in teren aiurea(soft nu hard) chiar si fara mari pregatiri (anvelope,kit inaltare etc) nu m-a lasat niciodata.concluzia:desi putin cunoscuta la noi in tara si hulita ca de nu e prea ochioasa bate la fund multe marci cu pretentii(rav 4,x-trail,freelander 2,etc)!
finalul:masina e ok dar motorul....................pentru oricine are gv tdi stau la dispozitie cu toate raspunsurile la ce o sa pateasca in viitor cu porcaria francezilor numita pompos common rail.
ps pe la sibiu mai greu ca din pacate traiesc inca in partea cu multa prostiei si saraciei. :pardon:

Post Merge: 04.Feb.2010, 04:17:53 p.m.
scuze "cu multa prostie si saracie"
« Ultima Modificare: 04.Feb.2010, 04:17:53 p.m. de lucass »
niciodata sa nu spui niciodata

Offline Sky_TM

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #211 : 05.Feb.2010, 03:15:21 p.m. »
Bine v-am gasit,

Suzuki Samurai SJ50

De cateva zile.
Da' nu mai pot sa ma urc in solenza. Parca ma striga. Si cand ma decid sa merg cu solenza, tot ma duc la samurache, ba sa caut peria de zapada, ba manusile, ba niste becuri. Se arata dragoste mare.
Asa arata dupa prima tura pe niste drumuri intercomunale. Deocamdata nu am alte planuri decat sa ii maresc comfortul in on road.  Ca pina la noroi, tre sa frec asfaltu, nu? Si sa ii pun overfendere. Musai. Mai am un set de incaltzari de noroi, cu care arata mai cool, dar nu le pun deocamdata, pina nu o duc pe la doctori, sa stiu ca e gata de busharai.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #212 : 05.Feb.2010, 03:28:50 p.m. »
Frumos utilajul!  :good:

Bine ai venit rintre noi. Chiar merita un Jurnal de Bord si e interesanta experianta unui Samurai.

Vezi ca sunt zone frumoase in apropierea Timisoarei care se preteza la off-road pe la Bogda, Brestovat, Sistarovat, Nadas etc

Offline coq

« Răspuns #213 : 05.Feb.2010, 04:05:10 p.m. »
Bine ai venit sa-l stapanesti sanatos!
Vad ca i-ai facut deja un mic botez dupa cum arata poza :D
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #214 : 06.Feb.2010, 02:47:19 p.m. »
Frumos.Imi place mult modelul"Salon". ;)
Go Terios!!!:)

Offline viorelalexandru

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #215 : 10.Feb.2010, 12:43:38 a.m. »
Salutare!
Sunt nou pe aici, deshi inscris din vara, n-am avut "curajul" sa postez pana acum. Sunt fericitul posesor al unui fleoshc 1.2 gs, achizitionat asta vara, cu putzin timp dupa inscrierea pe forum. E oarecum impropiu zis "posesor", e de fapt "platitor"; eu o platesc, nevasta-mea il conduce, dar "fericit" sunt sigur, mashinutza face totzi banii! Personal sper din toata inima sa ajung cat de curand la volanul unui jimny, sunt din ce in ce mai incantat de acest model, pacat ca dealerii nostri nu aduc decat varianta de 1.3 benzina.
fleoshc 1.2 gs

Offline SGD

• Hero Member
  • Mesaje postate: 549
« Răspuns #216 : 10.Feb.2010, 12:48:28 a.m. »
Bine-ai venit, Viorel!

Iti urez cat mai multi km fara incidente neplacute!

Te astept cu impresii, sfaturi etc. si pe sectiunea dedicata Splash (sau fleosc, cum i-ai zis tu :D ), adica aici;)

P.S.: Am sa te rog sa nu mai folosesti limbajul tip mIRC (sh, tz) pentru ca postarile sa poata fi gasite usor de oricine, folosind functia "search".

Offline viorelalexandru

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 7
« Răspuns #217 : 13.Feb.2010, 03:06:16 p.m. »
Multam de urari!
fleoshc 1.2 gs

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #218 : 17.Feb.2010, 02:14:19 p.m. »
hai ca m-ati facut sa rad! fleoshc????? De unde pana unde???? =))
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #219 : 17.Feb.2010, 02:33:38 p.m. »
'fleosc' as in 'splash' :P adica splash (eng.) tradus in romana ar insemna fleosc :P cel putin asa inteleg eu :D
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x