Autor Subiect: TRANSALPINA SAU CEA MAI SEMEATA CARARE ATEMPORALA  (Citit de 77933 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline pitzy_

• Hero Member
  • Mesaje postate: 569
  • Gen: Bărbat
Re: TRANSALPINA SAU CEA MAI SEMEATA CARARE ATEMPORALA
« Răspuns #70 : 04.Feb.2009, 05:07:54 p.m. »
"rexkroki" mi-ai luat vorba din gura, adevar graiesti asa ma gandeam si eu ca ar fi mai frumos sa-l facem invers finalul sa fie inspre Ranca Novaci.
Ca timp eu de exemplu i-as aloca chiar 4 zile pline, cu siguranta si voi chiar mai multe... vom vedea la momentul oportun, ideea este sa "ciupim" cat mai
mult cu putinta mie unul sincer nu mi-ar placea sa-l facem pe fuga. De dormit... nici eu nu am nici cea mai mica problema vis-z-vis de confort... cort whatever
"Khaos" pai cum zicea si rexkroki pentru noaptea 1 zona Sebes, noaptea 2 zona Obarsia... si pe acolo sunt pensiuni si mai bune si mai asa si asa
Pana atunci... http://www.bob.wildwalk.ro/blog/2006_07_22_Transalpina/index.html

Ar fi ideal asa, undeva la 4 zile ar fi ca un mini concediu :yeah:
Suzuki SX4 1.6 4WD GS  -  True Way of Life

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #71 : 04.Feb.2009, 05:45:33 p.m. »
Ar fi ideal asa, undeva la 4 zile ar fi ca un mini concediu :yeah:

Cred ca e destul de dificil sa ne nimerim mai multi suzukisti in acelasi weekend, si 4 zile. Hai sa o lasam usor pentru prima data, chiar daca o sa ne grabim putin ;) Cred ca un vineri - duminca ar fi ok.
Parerea mea - the more, the merrier :)
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #72 : 04.Feb.2009, 06:53:39 p.m. »
Ar fi interesant ca aceasta iesire pe Transalpina sa fie privita ca intalnirea de vara a suzuki-club.ro la care sa participe cat mai multi suzukisti din toata tara, un eveniment de importanta majora in aceasta vara care sa fie tratat ca atare.

Suna bine ce zici tu dar mai degraba cred ca o sa fie o iesire offroad. Sa nu uitam ca printre noi sunt si Swift, Splash, SSS...care nu   se preteaza la offroad, in speta la Transalpina.

Totusi si eu as vrea tot 4 zile....sa o facem ca la carte  B-)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline fix

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
« Răspuns #73 : 05.Feb.2009, 09:50:03 a.m. »
poti sa scoti esp-ul, dar tcs-ul functioneaza  :( . am blocat si diferentialul, dar cum incepea sa patineze pe gheata se decupla  prostul. zicea ca merd cu viteza si nu e bine la directie si caucioace...
am urcat un pic dar tinut din ambreiaj. nu va spun cum mirosea dupa aceea. asa ca am coborat.

deja ma bate sa-mi iau un jimny. s-au comportat super. unul avea cauciucuri conti si lanturi numai pe spate, iar celalalt avea cauciucuri de noroi. pe unul l-am impins odata, dar dupa ce si-a pus lanturile pe spate s-a dus...

SX4 1.6 GS ESP 4WD "Black Pearl"

Offline coq

« Răspuns #74 : 05.Feb.2009, 11:20:25 a.m. »
poti sa scoti esp-ul, dar tcs-ul functioneaza  :( . am blocat si diferentialul, dar cum incepea sa patineze pe gheata se decupla  prostul. zicea ca merd cu viteza si nu e bine la directie si caucioace...

Ce nesimtit  :(...  pai in cazul asta nu prea ai ce face. Jimny este super ok, nici eu nu pot intra pe unde intra  Jimny'ca, chiar are multe avantaje in off-road.
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |

Offline body

« Răspuns #75 : 05.Feb.2009, 11:22:29 a.m. »
Parerea mea e ca e mai bine sa urcam pe la Novaci - Ranca si sa coboram pe partea cealalta . Cazarea s-ar putea efectua fie la Novaci , fie la Ranca sus . Sunt pensiuni care ofera cazare si masa la preturi OK.
Cred ca si eu o sa vin .
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline fix

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 9
« Răspuns #76 : 05.Feb.2009, 01:34:36 p.m. »
Jimny mai are si un reductor cand il pui 4x4 in viteza I. Turau astia motorul la 5000rpm si rotile se invarteau incet si trecea. Si mai avea avantaj ca pleca usor de pe loc tot datorita reductorului.
SX4 1.6 GS ESP 4WD "Black Pearl"

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #77 : 05.Feb.2009, 02:05:19 p.m. »
Parerea mea e ca e mai bine sa urcam pe la Novaci - Ranca si sa coboram pe partea cealalta . Cazarea s-ar putea efectua fie la Novaci , fie la Ranca sus . Sunt pensiuni care ofera cazare si masa la preturi OK. Cred ca si eu o sa vin .

Thank God ca nu zice si @body de cort :pardon: !
:angel:
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline >pexic<

« Răspuns #78 : 05.Feb.2009, 02:31:25 p.m. »
la obarsia lotrului stiu niste locuri de cort...mama mama.  :P

fix - gata cu laudele despre jimny ca deja m-am inrosit   :">   ;)
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.

Offline body

« Răspuns #79 : 05.Feb.2009, 02:47:21 p.m. »
Io unul is asa mai de la tara , nu vreau sa stau la cort .  :D)Seara vreau si eu sa fac un dus , alea , alea ... is mai comod din fire , nu ca nu-s invatat cu cond mai nasoale ca la job cam bag teren ( lucrez in petrol si merg de diliu pe jos pe conducte - ma rog de-a lungul lor  :D) , dar pur si simplu nu-mi place cortul .
« Ultima Modificare: 05.Feb.2009, 09:03:00 p.m. de body »
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara