Autor Subiect: TRANSALPINA SAU CEA MAI SEMEATA CARARE ATEMPORALA  (Citit de 77966 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: TRANSALPINA SAU CEA MAI SEMEATA CARARE ATEMPORALA
« Răspuns #260 : 24.Aug.2011, 05:53:12 p.m. »
Ei, nici chiar asa.  :)

In afara de o portiune de vreo 2 - 3 km intre Obarsia Lotrului si limita cu Jud. Hunedoara drumul era asfaltat. E adevarat ca iarna nu se dezapezea si aceasta portiune neasfaltata era inchisa circulatiei publice.

Uite o poza facuta de mine in zona. Partea faina e ca nu aveam atunci SX4 si nici tractiune 4x4. Dar aveam cauciucuri de iarna si am reusit sa trec.  :D

Offline LTD

« Răspuns #261 : 24.Aug.2011, 06:00:30 p.m. »
caut si eu pozele de la iesirea respectiva si le bag aici...
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов

Offline LTD

« Răspuns #262 : 24.Aug.2011, 06:15:22 p.m. »
iulie 2007, da' pozele nu sint foarte edificatoare, din pacate...

... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #263 : 24.Aug.2011, 06:21:49 p.m. »
Ala e drumul. :)  Prima si ultima poza sunt chiar in apropiere de Obarsia Lotrului. Daca nu ma insel, dupa podetul din ultima poza drumul incepea sa urce ceva mai serios.

Offline LeonardSZK

« Răspuns #264 : 24.Aug.2011, 06:56:23 p.m. »
Partea proasta a drumului Petrosani-Obarsia Lotrului este in cheile Jietului. Iar partea foarte proasta a drumului este de la iesirea din chei pana la pasul Groapa seaca, in special partea de urcare. Dupa ce treci de Groapa seaca drumul este bun, cu portiuni destul de proaspat asfaltate (2010).
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline bogogica

« Răspuns #265 : 24.Aug.2011, 09:01:25 p.m. »
Acum, tot traseul este spectaculos de bine asfaltat si de frumos. Se mai lucreaza doar din loc in loc la parapeti sau canalizare. De mentionat este si amabilitatea lucratorilor, care la vederea masinilor se grabesc sa faca loc sa nu cumva sa incomodeze prea mult "turistul".
Obarsia Lotrului - Petrosani intr-adevar nu este nici acum bun, este chiar execrabil, dar din viziunea mea nu face parte din Transalpina, ci doar este un drum tangent cu ea.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #266 : 25.Aug.2011, 09:19:45 a.m. »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #267 : 25.Aug.2011, 09:40:59 a.m. »
Din articolul de mai sus am retinut o poza si comentariul ei, referitor la cele ce spuneam mai inainte cu privire la eventualitatea unui incident pe Transalpina.

Poza:

Comentariul ce o insotea in articol:
Reminescenţă din timpul asfaltării Transalpinei: indicator care ne arată că şoseaua ar fi închisă. Nu îl luaţi în seamă..

In plus, pe siteul CNADNR, Transalpina, sau DN 67C cum se numeste oficial, nu apare nici cu circulatia intrerupta, nici cu circulatia ingreunata.

Obarsia Lotrului - Petrosani intr-adevar nu este nici acum bun, este chiar execrabil, dar din viziunea mea nu face parte din Transalpina,

Corect, nu face parte din Transalpina, dar pacat ca nu e reabilitat, sunt locuri frumoase in zona si face legatura cu zona Petrosaniului de unde se poate ajunge in Masivul Retezat si mai departe prin pasul Jiu - Cerna in zona Baile Herculane.

Offline raluk

• Full Member
  • Mesaje postate: 104
  • Gen: Femeie
« Răspuns #268 : 27.Aug.2011, 07:52:35 p.m. »
Buna,

Eu am facut Transalpina in perioada 15.08-17.08 , am stat cazata la Ranca.
Sincer, drumul mi s`a parut foarte bun , am facut Novaci - Ranca - Sugag - Jina - Sibiu . Mai este mult de lucrat, dar a meritat, mai ales ca Suki a mea a facut fata cu brio  :x

splash 1.2 GS kashmir blue

Offline sfichiu

« Răspuns #269 : 29.Aug.2011, 02:11:16 p.m. »
Am facut si eu recent TRANSALPINA,mi-a placut enorm traseul!

• VITARA S ,Matiz