Autor Subiect: TRANSALPINA SAU CEA MAI SEMEATA CARARE ATEMPORALA  (Citit de 77969 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bogogica

Re: TRANSALPINA SAU CEA MAI SEMEATA CARARE ATEMPORALA
« Răspuns #250 : 19.Mai.2011, 07:27:59 p.m. »
Weekend-ul trecut, pe 15.05 am fost eu pana APROAPE de Ranca, urcand dinspre Vidra/Obarsia Lotrului dar pe la cota 2050 a trebuit sa fac cale intoarsa. Vedeam Ranca la o colina distanta dar zapada era troienita peste drum si era imposibil de trecut, deci atentie!!!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #251 : 24.Aug.2011, 11:11:45 a.m. »
Transalpina in ziua de azi.  :(

Sursa fotografiei precum si multe alte poze recente de pe Transalpina puteti vedea aici.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #252 : 24.Aug.2011, 11:24:21 a.m. »
Da, i-au facut multa reclama pe televiziunile de stiri in ultima vreme si, cum e vremea concediilor, lumea e curioasa.
Dar probabil la fel de multa lume era si prin trecatorile alpine pe unde ati fost voi la inceputul verii.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #253 : 24.Aug.2011, 11:30:21 a.m. »
Pana nu era asfaltata stiu ca erau la capetele ei semne cu drum inchis circulatiei publice? Nici acum nu e in totalitare modernizata. Care e situatia actuala, mai sunt aceste semne la iesirea din Ranca si la Obarsia Lotrului?

Offline LeonardSZK

« Răspuns #254 : 24.Aug.2011, 11:33:38 a.m. »
Da.
Suzuki SX4 1.6 GS 4x4, Lagoon Turqoise

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #255 : 24.Aug.2011, 11:35:40 a.m. »
Nasol atunci de cei ce au nevoie de RCA sau de polita CASCO in urma unui incident pe Transalpina.

Aspectul asta mai mult ca sigur ca nu l-au amintit televiziunile de stiri.  :)

Offline Razvan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 926
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
« Răspuns #256 : 24.Aug.2011, 01:59:31 p.m. »
Am facut Transalpina pe 3.08-Novaci-Sebes si pe 13.08-Sebes-Novaci si nu am vazut nici un indicator cu drum inchis circulatie publice. Pozele cred ca sunt din wee-endul de Sf Maria cand m-am intors si eu din concediu si Transalpina semana cu Valea Prahovei, bine ca nu sunt treceri de pietoni ca se faceau si ambuteiaje
« Ultima Modificare: 24.Aug.2011, 02:02:00 p.m. de Razvan »
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #257 : 24.Aug.2011, 02:26:07 p.m. »
Sper sa trec din nou pe Transalpina pe drumul de intoarcere de la intalnirea de 3 ani, sa pot sa-mi fac o imagine corecta in genul  "before and after".
Cine stie, daca vremea e ok si timpul imi permite poate leg aceasta traversare si de drumul DN 66A, intre Campu lui Neag si Baile Herculane.   :dream:

Apropo, daca ati fost recent prin zona, poate stiti daca s-a mai reparat drumul dintre Obarsia Lotrului si Petrosani.

Offline cezarm

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 44
« Răspuns #258 : 24.Aug.2011, 04:16:17 p.m. »
Apropo, daca ati fost recent prin zona, poate stiti daca s-a mai reparat drumul dintre Obarsia Lotrului si Petrosani.
Nici pe departe. In prezent Obarsia Lotrului - Petrosani este dezastru. Am citit undeva zilele trecute ca abia pe la anu' s-ar pune problema reabilitarii lui. In prezent s-au concentrat pe DN 67C si pe portiunea dintre Obarsia Lotrului - Voineasa.
Subaru Outback 2007

Offline LTD

« Răspuns #259 : 24.Aug.2011, 05:20:55 p.m. »
doar pe harta apare drumul respectiv... am fost acu citiva ani (prin 2007 cred) pe acolo cu peugeotu 406 si am crezut ca ma maninca ursii...
la un moment dat nu se mai vedea nici o urma, am crezut c-am intart direct in padure...
... impotriva prostiei zeii insisi lupta in zadar ...

подписи для форумов