Autor Subiect: TRANSALPINA SAU CEA MAI SEMEATA CARARE ATEMPORALA  (Citit de 77938 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
Re: TRANSALPINA SAU CEA MAI SEMEATA CARARE ATEMPORALA
« Răspuns #110 : 26.Feb.2009, 06:31:18 p.m. »
Chiar daca nu am fost inca pe Transalpina, nici eu nu as vrea sa fie asfaltata soseaua de acolo. Am vazut poze si pot spune ca arata minunat asa cum este acum. Plus ca, din cate am aflat, nu numai 4x4-uri au ajuns pe acolo :fluier:
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline body

« Răspuns #111 : 27.Feb.2009, 10:02:21 p.m. »
Mai , eu unul as vrea sa o asfalteze . Referitor la ceea ce ziceti voi cu mizerie &shit , treaba se poate rezolva foarte usor si nu numai pe Transalpina si peste tot in tara - AMENZI MARI !
 Nu credeti ? Eu unul zic ca da !
Seic de ploiesti cu Mitsu Outlander si nevasta cu Vitara

Offline hugbear

« Răspuns #112 : 27.Feb.2009, 10:38:30 p.m. »
Si eu vreau sa se asfalteze!!! Sa fie curat si accesibil tuturor, si sa se bucure fiecare de peisaj, cu masina de teren, moped sau bicicleta!

A, stati putin... E in Romania??? Atunci lasati-l fratilor asa, ca altfel ne bucuram doar de paduri de PET-uri, de ciripitul manelelor, de mirosul proaspat de smecher transpirat, de poienite pline cu flori de pitipoanca si alte minuni ale naturii umane!
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline coq

« Răspuns #113 : 27.Feb.2009, 10:45:04 p.m. »
Mai , eu unul as vrea sa o asfalteze . Referitor la ceea ce ziceti voi cu mizerie &shit , treaba se poate rezolva foarte usor si nu numai pe Transalpina si peste tot in tara - AMENZI MARI !
 Nu credeti ? Eu unul zic ca da !

Eu sunt sceptic, daca pentru acea categorie aparte de oameni, nu le dicteaza constiinta ca ei nu trebuie sa lase mizerie si ca trebuie sa
pastreze natura asa cum este cu alte cuvinte sa intre in randul oamenilor civilizati si sa capete statutul de "fiinta superioara", atunci este in
zadar. Gandeste-te numai cati militieni, gardieni publici, s.a.m.d, ar trebuii sa stea de fundul lor sa-i urmareasca. Ca asa este romanul
"haide ma ca nu ma vede nimeni" sau "arunc acum ca este gardianul cu spatele" si tot asa. Romanul nu se sperie asa usor de o amenda  ;)
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |

Offline hugbear

« Răspuns #114 : 27.Feb.2009, 11:00:14 p.m. »
Desi e usor off-topic, am sa argumentez cu o experienta personala: am fost la Sfantu Gheorghe acum doi ani, (cel din Delta...) si am gasit liniste, bun simt si decenta. De ce? pentru ca nu e accesibil cu masina!!! (doar cu transport naval). Cu alte cuvinte, nu ajunge acolo decat cel care VREA CU ADEVARAT sa ajunga, spre deosebire de cei care merg doar acolo unde au parcare pentru Q7 langa pat...

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline coq

« Răspuns #115 : 27.Feb.2009, 11:03:16 p.m. »
Cu alte cuvinte, nu ajunge acolo decat cel care VREA CU ADEVARAT sa ajunga, spre deosebire de cei care merg doar acolo unde au parcare pentru Q7 langa pat...
Da mare adevar, pentru ca cel care vrea cu adevarat sa ajunga inseamna ca si pretuieste acel loc si are grija de el
Suzuki Grand Vitara 1.9 DDIS | 129 CP | full-time 4WD | Cat's Eye Blue |

Offline hugbear

« Răspuns #116 : 27.Feb.2009, 11:08:20 p.m. »
Sa facem un exercitiu de imaginatie: ce-ar fi fost Transfagarasanul daca ar fi fost neasfaltat? O aventura pentru o viata! Asa, e doar un traseu pe care-l faci ca-i "de bon-ton". (Nu ma intelegeti gresit, nu ma refer la masiv, ci strict la sosea)

Offline miocrl

« Răspuns #117 : 11.Mar.2009, 10:29:48 a.m. »
copii planificam o iesire pe transalpina sau ba?

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #118 : 11.Mar.2009, 10:41:42 a.m. »
Stai usor sa vina vara :) Iesirea va fi probabil prin iulie-august. Nu cred ca are sens sa planificam ceva de-acum.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline >pexic<

« Răspuns #119 : 11.Mar.2009, 01:43:29 p.m. »
lasa ca nu-i bai daca mergem de mai multe ori :)
@miocrl - propune o data sa vedem daca ne brodim :)
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.