0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Incerc aici in ideea ca avem printre noi persoane care cunosc "fenomenul".Iata despre ce este vorba:"Antene satelit digitale noi si complete fara abonament vizionati 400 de programe de televiziune romanesti si straine oriunde cu 290 lei. Tel. 0721..."Eu sunt interesat sa achizitionez pentru Patarlagele City, unde vreau sa renunt la Dolce.Nu vreau sa mai fac contract cu nimeni daca este valabil ce scrie in anunt.L-am sunat pe om si am primit urmatoarele raspunsuri;1.Kitul contine un receiver+ antena+ LNB= 290 ronAr trebui sa spuna si modelul de receiver. Cele mai multe din acest tip de "oferta" sunt receivere usor modate pentru a receptiona cu key programe sparte (DIGI).2.Cu el se pot "cupla" pana la 4 TV-uri care pot vedea in acelasi timp programe diferite(nu ca la Dolce,Digi...)In nici un caz. Pentru 4 TV iti trebuie un lnb cu 4 iesiri si 4 receivere pentru vizionare independenta.3.Se vad ~110 programe romanesti inclusiv Digi si GSP si ~400 straine (HBO,HBO COMEDY etc)si programele HD.Cum am spus la 1, receiverul are un update de soft care permite introducerea de key pentru digi. Este singurul provider din RO care este spart. Insa in curind (a inceput deja!) va trece de la Nagra2 la Nagra3 si posibilitatea de decodare va disparea. Vei ramine doar cu programele free to air. Despre HD este o minciuna. Receiverul pe care il ofera nu este capabil de HD. Pentru a vedea cit costa un asemenea device vezi la www.elstar.ro sau www.satmultimedia.ro. Iar programele HD pe satelitul pe care este digi sunt codate si nu exista key.4.In momentul in care se schimba sistemul se upgradeaza cartela automat(aici ma depaseste fiindca nu am mai multe info)Care cartela? Nu iti da nici o cartela!In principiu este posibil fara cartela (anumite receivere) sa faca automatic update (AU) la key, dar vezi la 3, nu pentru mult timp.Mai multe raspunsuri primesti doar daca esti intradevar interesat de achizitie.Daca vrei raspunsuri mergi pe www.sateliti.info. O sa constati ca oferta este o minciuna.Ma ajutati cu mai multe info daca aveti cunostinta despre oferta asta ?Eu o stiu de mult timp dar abia acum am inceput sa ma interesez.
Daca esti pasionat, merita sa piratezi. Daca vrei doar sa mearga, nu are rost sa-ti bati capul.P.S: Nu fac reclama la Digi; presupun ca toti providerii au servicii asemanatoare la preturi asemanatoare.