Autor Subiect: zgomot ciudat care apare la un moment dat si dispare cand scot din viteza  (Citit de 2195 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline shoricelu

• Full Member
  • Mesaje postate: 179
  • Gen: Bărbat
  • No cat should stay in my way!
Salut. aseara (venind eu de la o partida exceptionala de pscuit scrumbie) am auzit, intr-a V-a, un zgomot foarte ciudat, care aduce a cutie de carton frecata de asfalt. Sa nu radeti ca eu n-am ras deloc atunci cand mi-am dat seama ca asta tine de ceva angrenaje(!). Si zic asta deoarece atunci cand o scot din viteza dispare. Si reaparae, dupa un timp, parandu-mi-se mie si la o anumita turatie/grad de acceleratie. Pana sa merg cu ea in service am considerat de bun augur sa vorbesc cu niste oameni care mai stiu la Jimny-uri.
Sper sa fie ceva "in capul meu" - cum a fost si pana acum.... desi.... de asta asta...

Post Merge: 12.Mai.2010, 07:49:34 a.m.
I-am dat partial de cap. Basca faptul ca aici nu am "dezvaluit" toate detaliile:

1. Aparitia zgomotului nu era legata de treapta de viteza ci de o anumita turatie: 2800-2900. Am vazut asta facand tot felul de teste in drum spre un prieten de "suferinta", posesor de Samu.
2. Disparitia lui - evident - era legata de parasirea acestei plaje de turatii: sub 2800 si peste 3000 nu mai era nicio problema.

Concluzie - da, evident - rezonanta care facea sa trepideze ceva (o tabla de la galeria de evacuare, banuiesc).

Rezolvare si detalii: in curs. Adica probabil azi-maine. Deocamdata plec la pescuit de scrumbie, ca e pe vad!!!

Salutare!  :">
« Ultima Modificare: 12.Mai.2010, 07:50:51 a.m. de shoricelu »

ремонт зонтов
SX4 2008 - 1.9 ddis... o bestie pentru o bestie!

Offline Laurentiu

Pexic -> post sters- motiv : offtopic.
« Ultima Modificare: 12.Mai.2010, 10:34:38 p.m. de pexic »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline >pexic<

Salut,  e cam mare turatia (2500 rpm) pentru a aparea trpidatii ciudate.. ele apar la turatii joase.
Incearca sa vezi daca face la fel stand pe loc si/sau cu rotile din spate ridicate fara sa cuplezi 4x4.
bafta
Fă din disperarea cea mai profundă, speranţa cea mai invincibilă.