Autor Subiect: Noile radare , cum alegem un detector radar  (Citit de 7784 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
Re: Noile radare , cum alegem un detector radar
« Răspuns #10 : 24.Iun.2010, 09:51:20 a.m. »
Incearca sa zicem...Bacau - Piatra Neamt pentru un traseu scurt ori Bucuresti - Cenad cu viteza legala sa-mi zici ce si cum dupa asta ;)
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #11 : 24.Iun.2010, 09:59:31 a.m. »
Pai probabil ca de-asta nu-i vad utilitatea. Ca nu sunt nevoit sa fac drumuri de genul acesta! :) N-am zis ca nu sunt de acord cu altii sa aiba sau mearga mai tare decat legal. Ca nici eu nu-s tocmai usa de biserica...Ma refeream strict la detector. Si by the way, nici tu n-ai detector! :)
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #12 : 24.Iun.2010, 10:05:31 a.m. »
Adevarat, nu am. Nu mi-am luat pana acum, desi au existat cateva tentative, pentru ca nu am gasit detectorul potrivit (cel mai bun compromis) ori le-am gasit banilor alocati detectorului alta intrebuintare ;)
  • #romaniaelectrica

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #13 : 24.Iun.2010, 10:24:05 a.m. »
Eu cred ca nu ti-ai luat inca detector fiindca ai scapat fara amenda, bravo tie, dar daca te ardeau de vreo doua ori pentru depasirea vitezei eu cred ca erai deja dotat cu un detector.  :)   Eu m-am gandit serios si am cumparat detectorul dupa ce in decurs de vreo doua luni am luat doua amenzi pentru viteza in localitate, una pentru 61 km/h si una pentru 64 km/h.

Offline shoricelu

• Full Member
  • Mesaje postate: 179
  • No cat should stay in my way!
« Răspuns #14 : 24.Iun.2010, 03:53:06 p.m. »
Ca niste off-roaderi autentici care vrem sa fim, ar trebui sa stim ca pe canalul 17 putem dialoga linistiti - in off-roaduri - comunicand cu colegii care presteaza alte ture. Poate ne luam noi dupa ei, poate se baga ei dupa noi...(sa ne scoata)... cine stie? Un asemenea comportament il putem obtine achizitionand tandemul statie+antena, de preferinta in jurul a 500-800RON (unde 250RON=una bucata antena Sirio5000).

Basca faptul ca, in trafic, pe canalul 22 (canal rezervat camionagiilor) putem afla starea drumurilor, posibile obstacole pe carosabil, iminente intalniri cu echipajele PR, toate acestea facand obiectul unor anunturi, nu rare, pe care "colegii" de trafic profesionisti le semnaleaza din timp si cu o promptitudine de multe ori surprinzatoare.

ATENTIE: vorba in exces sau vorba dulce a doamnelor/domnisioarelor noastre este indicata doar in situatii exceptionale, avand ca finalitate o cavalcada de glume, mai  mult sau mai putin inspirate.

In speranta ca veti folosi cu placere jucariile,  shoricelu va ureaza "Drumuri bune!"

PS: statia nu trebuie sa depaseasca in emisie 4W. La o asemenea putere (daca e calibrata cu antena) auziti colegii de trafic pana la distante de 7-15 km, in functie de relieful care va inconjoara si de suprafetele reflectante (suprafetele de metal reduc/reflecta undele radio).

ремонт зонтов
SX4 2008 - 1.9 ddis... o bestie pentru o bestie!

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
    • Bucuresti
« Răspuns #15 : 24.Iun.2010, 04:13:36 p.m. »
Si cine vrea sa stie mai multe despre statiile CB poate incerca aici.
  • #romaniaelectrica

Offline Alex-Swift 1.3 GLX

« Răspuns #16 : 25.Iun.2010, 08:08:42 a.m. »
Incearca sa zicem...Bacau - Piatra Neamt
Un exemplu si mai dezatruos este Iasi - Bacau
astfel:
- Distanta este de aproximativ 130 km.
- E plin de radare pe tot parcursul traseului
- Daca e sa mergi legal cred ca se fac cam 2.5h - 3h [in conditiile in care respecti limitele intrutotul]
- Nu e posibil ca intr-o tara europeana sa parcurgi 130 km in 3h
- eu personal fac traseul cam in 1.5h [nu dau 2 lei pe limitele legale pentru ca daca merg cu renaultul care are si viteza medie in comp de bord nu reusesc sa depasesc 33.5 km/h - in mod legal].
- O viata am si nu am de gand sa o pierd cu 33.5 km/h pe o sosea EUROPEANA E85
- Asa ca nu fac parte dintre scrupulosi si am de gand sa calc orice limita legala [Atata timp cat o pot face in deplina siguranta!!! ]

Offline adrian_r5

« Răspuns #17 : 27.Feb.2011, 12:58:28 p.m. »
Whistler XTR-130  -  ce parere aveti despre aparatu' asta ... l-ati folosit careva  :-/ :-/ :-/
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline roberto

« Răspuns #18 : 27.Feb.2011, 01:19:10 p.m. »
Fara intentia de a fi malitios, la ce iti mai trebuie ? Investitia intr-o statie radio entry-level e mult mai indicata.
SUZUKI JIMNY FL 2013
LAND ROVER DISCOVERY

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #19 : 27.Feb.2011, 04:55:51 p.m. »
Cel mai performant detector anti-radar este, in opinia mea, respectarea vitezei legale.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice