Autor Subiect: 1 MAI...  (Citit de 3200 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: 1 MAI...
« Răspuns #10 : 02.Mai.2010, 11:01:29 a.m. »
Am vazut recent un documentar in care s-a aratat ca statiunea Olimp s-a construit de la stadiul de padure si pana la momentul intrarii turistilor in hoteluri si restaurante intre 1 octombrie 1971 si 15 iunie 1972. Nu se cunosc insa resursele implicate.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Laurentiu

« Răspuns #11 : 02.Mai.2010, 03:49:10 p.m. »
...statiunea Olimp s-a construit ...intre 1 octombrie 1971 si 15 iunie 1972.
Asta e in urma intrecerii intre cei doi conducatori: Nicolae Ceausescu (RSR) si Todor Jivkov (RPB).
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline bogdanb

« Răspuns #12 : 02.Mai.2010, 09:04:16 p.m. »
Deci pe vremea aia se faceau competitii constructive - adica, din care intr-un final tot oamenii au beneficiat ani la rand, pana in 90 cand s-a terminat kalimera.
Si as mai zice, nu e deloc relevant cate resurse s-au consumat, eu cred ca s-au consumat exact atatea cat a fost nevoie sa faci un lucru ca lumea si care sa reziste iata, 40 de ani, in ciuda nepasarii si a bataii de joc din ultimii 20 de ani!.
Da, fac apologia ceausismului fiindca este 1Mai; O fac pentru ca asa-zisa democratie "de dupa", nu mi-a adus nici un beneficiu. Am o serie de libertati pur teoretice de care fie nu am nevoie sau fie oricum nu am posibilitatea sa mi le exercit. In schimb, am mult mai multe obligatii fata de stat decat aveam inainte, in conditiile in care statul imi da mult mai putin.
Ma intreb retoric: cate locuinte s-au construit (si la ce calitate) in ultimii 20 de ani si cate in perioada 1977-1987? Risc sa spun ca mai putin de jumatate atat numeric cat si calitativ.
Nu s-a construit nici un spital, in schimb s-au desfiintat peste suta in toata tara. Nu s-a construit nici o scoala si nici o gradinita, dar s-au desfiintat zeci.
Palatele Sutu, Brancoveanu, Peles, cetatile medievale din toata tara nu erau tot timpul vizitabile, dar acum stau mai bine ca au fost retrocedate?
Oare o societate detinuta de urmasii imbuibatilor care au fugit cu coada intre picioare in '46 este mai buna decat una condusa de tarani facuti peste noapte lideri? Eu zic ca dimpotriva. Fiindca taranul macar se straduieste sa demonstreze ca e ceva de capul lui, pe cand imbuibatul este orbitde propria suficienta si ne crede prosti pe toti ceilalti...
Cam asta e, dragi tovarasi de clasa muncitoare parerea mea...
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline Laurentiu

« Răspuns #13 : 02.Mai.2010, 09:22:36 p.m. »
1. Ma intreb retoric: cate locuinte s-au construit (si la ce calitate) in ultimii 20 de ani si cate in perioada 1977-1987? Risc sa spun ca mai putin de jumatate atat numeric cat si calitativ.
2. Cam asta e, dragi tovarasi de clasa muncitoare parerea mea...
1. Cu cine sa mai construiesti in ziua de azi ? Cei ce au fost scolarizati pe anumite meserii au plecat slugi la straini; invatamintului, in fiecare an ii aducem tot felul de modificari; de sanatate ne batem joc; in transporturi facem concurenta neloiala iar noi ne bucuram de libertati si celelalte doar prin reprezentantii nostri ce "doarme ca un cupilas leganat de vise" de 20 de ani pe scaunele comode ale senatului si parlamentului (timpul trece, leafa merge, noi cu drag "muncim").

2. Nu esti singurul care gindeste asa. Am asteptat altceva de la "revolutie" dar se vede treaba ca sintem ajutati sa devenim sclavi pe pamintul nostru.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline sfichiu

« Răspuns #14 : 04.Mai.2020, 12:08:38 p.m. »
..e de ras?..e ingrijorator?..nici eu nu mai stiu!!
  • VITARA S ,Matiz

Offline enicky

« Răspuns #15 : 04.Mai.2020, 01:30:37 p.m. »
..e de ras?..e ingrijorator?..nici eu nu mai stiu!!
    Sa intelegem ca acum facem gratarul in Austria?! Treaba lor, daca vor sa stranga gunoiul dupa noi... :-((
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Online ntire2000

« Răspuns #16 : 04.Mai.2020, 02:28:06 p.m. »
  • スズキ ビターラ
Κατά τον δαίμονα εαυτού