Autor Subiect: Redtor Oradea  (Citit de 6860 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline miocrl

Redtor Oradea
« : 23.Apr.2010, 11:10:40 a.m. »
hmm

De ce oare nimeni nu a facut un topic despre service-ul din Oradea? pentru ca nu am avut plangeri la adresa lui?
Ei bine acum putem sa ne plangem sau sa laudam Service-ul aici :)

Offline Nicu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 45
  • Gen: Bărbat
Re: Redtor Oradea
« Răspuns #1 : 23.Apr.2010, 10:47:20 p.m. »
Eu am fost la ei doar la revizia de un an si am ramas multumit de tot. Si sper sa-i vizitez si in continuare doar o data pe an  :D
Suzuki Swift 1.3 GS, 5 usi

Offline suzzy

« Răspuns #2 : 27.Apr.2010, 09:20:26 p.m. »
Eu am fost din Bucuresti pana acolo ca sa cumpar un Ignis. A meritat drumul, oamenii au fost extrem de amabili si de profesionisti!
  • Ignis, WagonR
Cel mai bun tuning este functionarea impecabila a masinii!

Offline miocrl

« Răspuns #3 : 04.Aug.2010, 02:38:07 p.m. »
am fost deja de 2 ori. prima oara s-a constatat defectiunea casetei de directie(fara sa spun eu ca bate caseta) si a ghidajelor de etreiri. m-am dus si am platit constatarea 45 de lei(1h de manopera) cu toate ca eram in garantie. apoi peste 2 saptamani le-au schimbat.
timp estimat 5 ore, dar a durat mult mai putin tinind cont ca au lucrat 3 baieti. in acelasi timp au mai lucrat in paralel si la alte masini.

am fost multumit ca m putut sta langa masina.
mai multe detalii si pareri poate ne da si adrian_r5

Offline M_TM

« Răspuns #4 : 04.Aug.2010, 05:06:26 p.m. »
  :-O  :-/  :-?

Offline adrian_r5

« Răspuns #5 : 04.Aug.2010, 10:37:18 p.m. »
timp estimat 5 ore, dar a durat mult mai putin tinind cont ca au lucrat 3 baieti. in acelasi timp au mai lucrat in paralel si la alte masini.
am fost multumit ca m putut sta langa masina.
mai multe detalii si pareri poate ne da si adrian_r5

S-au prezentat onorabil baietii ... s-a putut sta linga masina, am facut si ceva poze (cum ar fi cea de aici).
Probabil o sa le fac si eu o "vizita de lucru" sa-si dea cu parerea despre caseta esicsului ... sper sa nu ma dezamageasca  >:D<

L.e. - si poza asta tot la Redtor e facuta  ;)
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Swithin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 256
« Răspuns #6 : 05.Aug.2010, 06:48:59 a.m. »
L.e. - si poza asta tot la Redtor e facuta  ;)

Am vrut si eu sa zic ca sunt amplasate ca la Redtor motocicletele si SX4-ul DDIS din spate (am fost si eu la ei pentru revizie acum o saptamana si ceva). Dar nu-mi aminteam de palmierii din fata geamului - probabil fiindca modelele expuse mi-au captat intreaga atentie. :)
Grow up.

Offline redippy

• Full Member
  • Mesaje postate: 148
« Răspuns #7 : 20.Aug.2010, 01:10:16 p.m. »
Patru vizite am facut la ei (inspectie 1000km, doua revizii 15 si 30 mii kk, o schimbare de placute frana). Extrem de multumit atat de preturi cat si de servicii. Chiar si acum cand avem service in CJ o sa ma duc tot la ei pt revizia de 45 mii km. Apropo stie cineva cat costa la ei revizia 3?
SX4 1.6 4WD sunlight cooper

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #8 : 20.Feb.2019, 10:49:26 a.m. »
Gabi nu s-ar fi mirat :) ... ca stia ca merg acolo cu SX4-le. Inclusiv ITP-ul il faceam acolo (la un partener de-al lor), ca era 80 lei, fara discutii legate de pretul pt. 4*4 ...

Gabi era parcă băiatul blond... Dacă da, păcat că a plecat,  am fost de câteva ori la ei și mi-a plăcut cum lucra.

Offline ASZ

« Răspuns #9 : 20.Feb.2019, 02:48:55 p.m. »
Era acela .. si mai era si seful de service tot un Gabi, ambii priceputi si scoliti serios in ale Suzuki-urilor.