Autor Subiect: Starea drumurilor de pe plaiurile mioritice ...  (Citit de 65319 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
Re: Starea drumurilor de pe plaiurile mioritice ...
« Răspuns #370 : 09.Iul.2017, 10:17:41 p.m. »
...ala pe care am mers eu e posibil sa fie cel mai prost drum din Oltenia.

Deoarece voi face in toamna o excursie in zona, mi-ar plăcea sa-l evit. Poate ne spui care drum este, @Alex D ...

Trimis folosind Tapatalk

« Ultima Modificare: 13.Iul.2017, 10:31:18 a.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline NicNic

« Răspuns #371 : 07.Feb.2018, 05:23:52 p.m. »
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline ariciul

« Răspuns #373 : 12.Apr.2018, 04:59:39 p.m. »
Am venit aseara de la Brasov pe drumul Brasov - Tg Secuiesc - Onesti - Bacau - Iasi
La iesirea din Brasov e groaznic, pe prima banda nu se putea circula. Nu intelegeam eu initial de ce circulau toti pe a doua si nimeni pe prima. Dupa ce m-am bagat un pic m-am ingrozit. Cratere, sa-ti rupi masina nu alta! Erau si pe banda a doua dar mai mici si mai rare. Asta pana s-a terminat distractia cu doua benzi si a devenit drum cu o singura banda pe sens. Am mai fost pe drumul asta chiar si anul trecut dar parca nu tin minte sa fi fost in halul asta! Iar dupa Onesti evident parca nu repara nimeni nimic pe acolo, de cate ori trec e neschimbat. Nu de mult am facut o excursie la Balti in republica Moldova si drumul a fost horror. Ei bine ieri ma gandeam daca nu cumva am fost teleportat spre Balti!  :D
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

The following users thanked this post: hugbear

Offline ...

« Răspuns #374 : 02.Mai.2018, 03:40:53 p.m. »
Pot sa confirm ca, in ciuda peticirilor realizate tocmai in weekendul asta prin Lunca Calnicului, drumul Brasov-Iasi este, per ansamblu, la fel de groaznic ca in "raportul" lui @ariciul. M-a scuturat de toate pietrele de la rinichi. Via Piatra Neamt, ca prin Roman exista, totusi, 1 banda si ceva si e mai bun asfaltul. 

Offline ...

« Răspuns #375 : 26.Iun.2018, 02:07:35 p.m. »
Centura Bucureștiului este într-o stare deplorabilă. Cozile de mașini sunt kilometrice, intersecțiile blocate, carosabilul plin de gropi. Este un drum degradat și sufocat de trafic. Iar proiectele de modernizare se derulează cu încetinitorul, de aproape 15 ani de zile. Ce e de făcut?
Ce e de făcut? Păi mă gândesc serios să traversez Bucureştiul prin centru, decât să o iau pe centură (ca vara trecută). Ajung mâine dimineaţă foarte devreme, în jur de ora 4:30-05:00 şi la ora aia nu mi-e de aglomeraţie, cât de starea carosabilului, câini  :-? 

Offline toma

« Răspuns #376 : 26.Iun.2018, 02:20:17 p.m. »
La ora aia e liber si pe centura si prin oras.  Cum faci traversarea? Nord-sud sau vest-est? Pentru o traversare vest-est (De la A1 la A2 - sau invers) as alege centura prin nord. O buna parte din ea are doua benzi iar portiunea cu o banda e in stare decenta. Pentru o traversare nord-sud (de la A3/DN1 la DN5) as alege sa trec prin oras.

• Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline ...

« Răspuns #377 : 26.Iun.2018, 02:23:05 p.m. »
Vin din Brasov, deci traversarea ar fi de la Nord-Est la Sud, mai exact: DN1-A3-CB-Voluntari-Centru Buc.-DN5 am în plan. Mersi de info, Toma.

Offline toma

« Răspuns #378 : 26.Iun.2018, 02:32:42 p.m. »
Pentru putin. Ai grija sa nu intarzii ca prinzi ora de varf si o sa blestemi satul cu ministrii indiferent de varianta pe care o vei alege.
  • Suzuki Vitara 2015 Allgrip diesel
Omul este singurul animal care roșește, ori ar fi potrivit să o facă - Mark Twain

Offline ...

« Răspuns #379 : 06.Iul.2018, 09:21:15 p.m. »
La dus, la 4:30 dimineața am traversat in 30 minute Bucureștiul, iar azi am mers pe mâna Waze și am traversat sud-nord in 45 minute la prânz și in continuare pe DN 1, in timp ce pe centura fratele meu a pierdut 90 minute. Super încântat de lejeritatea traseului...