Autor Subiect: Starea drumurilor de pe plaiurile mioritice ...  (Citit de 65335 ori)

0 Membri şi 7 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ariciul

Re: Starea drumurilor de pe plaiurile mioritice ...
« Răspuns #340 : 03.Dec.2016, 04:18:02 p.m. »
De toate pentru toti pe aici... mai putin despre starea drumurilor...  :-)) degeaba avem topicuri dedicate pentru cauciucuri, pentru conducere preventiva etc  :(

Da sa traiti!  :D

DJ 282 parcurs acu 2-3 saptamani ruta fiind Iasi - Botosani iar eu fiind obisnuit cu Iasi -Tg Frumos - Harlau - Botosani  am descoperit inainte de a pleca  (pe internet) ca ar mai fi si asta mai nou , asfaltat prin 2014 daca nu ma insel.
Si ce zic: hai sa-l vedem si pe asta! Practic e o ruta care sunteaza Iasi - Tg Frumos - Harlau si iese in acelasi traseu in Flamanzi Botosani (acolo unde a inceput rascoala din 1907)
Drumul este mai scurt dar... este f bun pana la granita cu jud Botosani adica pana dupa Plugari. Dupa aia pana la Flamanzi sunt si vreo doua portiuni mici (100-200m) de drum neasfaltat dar acoperit cu pietris. Eu cu Suzuki n-am avut probleme dar cei cu garda mai joasa mergeau mai prudent pe acolo. In rest eu zic ca-i o alternativa buna si rapida catre Botosani din Iasi. Mai stie altcineva si alte alternative? Am inteles ca Tg Frumos - Harlau nu e in stare prea buna dar eu  n-am fost de ani buni pe acolo.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

The following users thanked this post: rexkrokiDAU

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #341 : 03.Dec.2016, 04:19:23 p.m. »
Asa da!   :D  Multumim pentru informatii.  :good:

Offline Laurentiu

« Răspuns #342 : 03.Dec.2016, 04:23:13 p.m. »
Am inteles ca Tg Frumos - Harlau nu e in stare prea buna dar eu  n-am fost de ani buni pe acolo.
Nu e coala de hirtie si daca nu faci exces de viteza, drumul e bun. Durata de mers legal e cam de o ora si jumatate cind drumul e liber.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline ariciul

« Răspuns #343 : 03.Dec.2016, 04:42:22 p.m. »
Prin Harlau e mai mult, o ora si jumatate am facut eu pe DJ 282C si crede-ma e mai scurt si mai liber!

Offline Laurentiu

« Răspuns #344 : 03.Dec.2016, 05:20:32 p.m. »
Prin Harlau e mai mult, o ora si jumatate am facut eu pe DJ 282C si crede-ma e mai scurt si mai liber!
Eu pe Iasi - Tg. Frumos- Hirlau (75 km) am facut o ora si jumatate; am facut drumul asta acum o luna de zile.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).

Offline ariciul

« Răspuns #345 : 03.Dec.2016, 05:36:48 p.m. »
Scuze, eu vorbeam de tot drumul Iasi - Botosani   :pardon:

Offline Catalln

« Răspuns #346 : 03.Dec.2016, 07:45:32 p.m. »
Ce e drept în ultimul an nu am trecut pe acolo, dar porțiunea de drum din jud. Iași (între Mihail Kogălniceanu și Vlădeni, Șipote, Plugari) era ca după bombardament, erau porțiuni de drum impracticabile, se înconjura pe câmp.
S-a reparat ?
  • Suzuki Vitara Passion 2015 1.6 VVT 4WD MT
Consum declarat: urban 6,5 L/100 Km; mixt 5,6 L/100 Km; extra urban 5,1 L/100 Km
Consum mixt realizat la

Offline ariciul

« Răspuns #347 : 03.Dec.2016, 07:59:54 p.m. »
Daa, intre Iasi si Plugari e bec , de cand n-ai mai fost pe acolo? Eu cred ca in 2014 s-a definitivat drumul.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #348 : 04.Dec.2016, 09:05:47 a.m. »
Știe cineva cum mai e starea drumului între Borsa si Ocna Sugatag? :-?Voi petrece câteva zile la un complex din Ocna Sugatag si nu știu ce varianta sa aleg,cea scurta prin Carlibaba sau una mai lunga prin Năsăud,cu plecare din Suceava.

Uite cum se prezinta drumurile in zona care te intereseaza. :)

Harta completa.

Offline Laurentiu

« Răspuns #349 : 04.Dec.2016, 09:28:24 a.m. »
...starea drumului între Borsa si Ocna Sugatag?
As merge pe varianta Vatra Dornei - Bistrita - Nasaud. Nu m-as aventura pe timpul asta prin Mestecanis - Borsa.

P.S. Scuze de raspunsul intirziat dar abia acum am observat mesajul.
  • Suzuki SX4