Autor Subiect: Starea drumurilor de pe plaiurile mioritice ...  (Citit de 65279 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: Starea drumurilor de pe plaiurile mioritice ...
« Răspuns #60 : 26.Iul.2010, 08:49:29 p.m. »
Agnita - Sighisoara - Cu gropi, portiuni surpate, portiuni in care vegetatia a pus monopol pe cate jumatate din banda... etc. Si sa nu uit... sate intregi parasite de sasi si ocupate in prezent de tigani... pacat de arhitectura veche din ele.

Podisul Hartibaciului este intradevar o zona lasata parca in paragina, in ciuda peisajelor frumoase si a minunatelor biserici fortificate sasesti de aici. Dar cum sasi s-au cam dus, localitatile lor au fost populate de alti conlocuitori, nici pe departe la fel de gospodari.  =((

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #61 : 27.Iul.2010, 12:07:56 p.m. »
Circulatia rutiera intre sectorul DN7 (intersectia DN7 cu Centura Bucuresti Nord din localitatea Chitila) si intersectia autostrazii A1 cu Centura Bucuresti (zona Carrefour Militari) se va inchide, in perioada 2-31 august 2010, din cauza unor lucrari.
Zona va fi inchisa pentru executarea unor lucrari de infrastructura de conectare a noului pasaj de pe Centura de Nord a Capitalei cu pasajul de la Chitila, a comunicat luni CNADNR.
In plus, vor mai fi executate si lucrari de aducere la parametri optimi de rulare a carosabilului pasajului existent, precum si de largire a rampei Chitila.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) face precizarea ca, pe perioada lucrarilor, nu vor fi afectate relatiile de intrare-iesire in si din Bucuresti.
CNADNR informeaza ca, pentru relatia DN7- A1, circulatia se va desfasura deviat, pe traseul Centurii Bucuresti (CB), in directia intersectia Centurii Bucuresti cu DN1A, CB cu DN1, CB cu DN2, CB cu DN3, CB cu A2, CB cu DN4, CB cu DN5, CB cu DN6 si CB cu A1.
Totodata, pentru relatia autostrada A1 - DN7, circulatia se va desfasura deviat pe traseul Centurii Bucuresti (CB) in directia intersectiilor CB cu DN6, CB cu DN 5, CB cu DN4, CB cu A2, CB cu DN3, CB cu DN 2, CB cu DN 1, CB cu DN1A, pe DN1A pana la intersectia cu DN7.

• SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #62 : 27.Iul.2010, 01:28:11 p.m. »
Bine de stiut. Multumiri pentru informatie.  :)

Offline bogdanb

« Răspuns #63 : 27.Iul.2010, 10:43:26 p.m. »
Si de la mine un Thumb Up! Ramane sa aflu alt drum pe care sa ajung in 45 min. de la Kogalniceanu pana la Titu.  :baston: Sau sa plec de acasa cu 2 ore mai devreme?  :D
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline Maioru

« Răspuns #64 : 29.Iul.2010, 11:36:11 a.m. »
@Lucianer - Trebuie sa fac sambata un drum la Panatau, pe traseul Ploiesti - Valeni - Drajna - Zeletin - Cislau - Patarlagele. Poti sa-mi spui te rog, daca drumul este practicabil in zona Drajna - Zeletin? - stiam ca in zona sunt niste poduri cu probleme si de la ploile care-au fost mi-e sa nu fie practicabil tronsonul respectiv.
Multumesc anticipat !
MAIORU SX4 1,6 GS 4WD S.COPPER-2009

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #65 : 29.Iul.2010, 11:48:19 a.m. »
Drumul este "sticla" pana la limita de judet(PH-BZ) .Este o portiune cu cratere in Zeletin de 150 m, dupa care drumul iti permite sa mergi cu viteze rezonabile ,mai putin in localitatipana in Cislau unde o sa iesi in DN10 si iar ai sa intalnesti un asfalt foarte bun.Este exact traseul meu de weekend.Eu il voi face vineri .Bafta.Daca mai ai probleme poti sa ma suni la nr de telefon de la avatar.
Go Terios!!!:)

Offline Maioru

« Răspuns #66 : 29.Iul.2010, 12:02:11 p.m. »
Multumesc frumos!
Cand treceam prin Zeletin (de unde e Catanga), ma distra faptul ca satul nu se intinde pe mai mult de 150m. Deci portiunea asta a ramas tot nemodernizata. Daca-mi permite timpul, trec sa te salut 2 minute(socrul meu e nascut in Panatau- in aceeasi zi trebuie sa-l duc acolo in vacanta si ma si intorc in Bucuresti), daca nu un telefon tot iti dau.

Offline lucianer

• Hero Member
« Răspuns #67 : 29.Iul.2010, 12:24:31 p.m. »
Oki!
Sunt pe faza!
Bafta!

Offline Maioru

« Răspuns #68 : 30.Iul.2010, 08:30:09 a.m. »
@Lucianer - spune-mi te rog, ai tai unde stau de la intersectia cu Panatau: spre baraj, sau spre Cislau ?

Offline lucianer

• Hero Member
« Răspuns #69 : 30.Iul.2010, 10:38:54 a.m. »
Am raspuns pe PM initial!