Autor Subiect: Starea drumurilor de pe plaiurile mioritice ...  (Citit de 65271 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bogdanb

Re: Starea drumurilor de pe plaiurile mioritice ...
« Răspuns #40 : 07.Iul.2010, 10:44:38 p.m. »
[..] si cum contractul a sarit de la 2,2 miliarde in 2004 la aproape 7 miliarde in 2009, EURO.

Vai mama noastra! imi amintesc cand era Basescu ministrul Transporturilor si spunea ca autostrada e foarte scumpa, costa 2mil USD (!!) pe kilometru, si ca noi oricum nu avem trafic care sa justifice constructia de autostrazi (sic!)
E adevarat, pe atunci nu aveam de dat spaga americanilor pentru primirea in NATO, austriecilor, nemtilor sau francezilorpentru primirea in UE, samd... :-q
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline adrian_r5

« Răspuns #41 : 07.Iul.2010, 11:02:37 p.m. »
Taxa de autostrada din 2011

Taxa "modica" pe autostrazile din Romania, incepand cu 2011

... asta ca sa nu va mai plingeti ca nu aveti autostrazi in Romania  >:) >:) >:)
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Laurentiu

« Răspuns #42 : 07.Iul.2010, 11:07:46 p.m. »
...cand era Basescu ministrul Transporturilor si spunea ca autostrada e foarte scumpa, costa 2mil USD (!!) pe kilometru...
De la anul se preconizeaza o noua taxa pe linga taxa de drumuri: cea  de autostrada (2-3 E la 100 km).
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline bogdanb

« Răspuns #43 : 07.Iul.2010, 11:11:09 p.m. »
Cica 3-4 EURO/100km e taxa "modica"...Pai in Franta e aproximativ 4-5EUR/km ! As fi inteles daca zicea 1-2 EUR/km, dara sa??? X-(
Si alta chestie cdu care astia ne cred cretini: "Masura vine ca o solicitare din partea Comisiei europene, care vrea sa se asigura ca, dupa ce au fost construite din fonduri europene, autostrazile din Romania vor fi intretinute ca si cele din Uniunea europeana."
Stai putin! Dar Germania nu e in UE? Austria? Spania? Ungaria?
Veti spune, ei nu au taxe, dar au vignette. Si care-i problema? Si noi avem, si?

Cred ca la o imbecilitate ca asta Caragiale ar zice "Vezi dom'le ce bine ca nu avem autostrazi? Iti dai seama monser cati bani economisim?"

Offline adrian_r5

« Răspuns #44 : 07.Iul.2010, 11:16:16 p.m. »
Pai in Franta e aproximativ 4-5EUR/km ! As fi inteles daca zicea 1-2 EUR/km

... banuiesc ca ai vrut sa spui /100 km

Stai putin! Dar Germania nu e in UE?

... n-are rost sa ne comparam cu nemtii ... aia saracii au pierdut ultimele 2 razboaie mondiale ... probabil de aia la ei parca pina la 3.5 tone e free pe autostrada ... adica taxe = gratis si limita de viteza = cit te tin curelele (bine cu anunite ingradiri ...nu chiar anarhie ...)

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #45 : 08.Iul.2010, 08:23:20 a.m. »
In plus, mai sunt si acum prin tara portiuni de drum construite de nemti in anii '40, care rezista cu succes.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #46 : 08.Iul.2010, 09:24:52 a.m. »
Construite prin anii 40, poate, dar cu siguranta reabilitate de atunci.  :)

"Berceanu a precizat ca masura vine ca o solicitare din partea Comisiei Europene, care vrea sa se asigure ca, dupa ce au fost construite cu fonduri  europene, autostrazile din Romania vor fi si intretinute ca alte artere din Uniunea Europeana."

Dupa mintea mea de bibilica asta ar insemna ca taxele se vor aplica pe autostrazile construite cu bani europeni. Dar amaratele noastre de autostrazi nu au mirosit nici un cent european in timpul constructiei. Si totusi vor fi taxate.  

Mi se pare cea mai penibila argumentare a incompetentei din ultimul timp.

Offline bogdanb

« Răspuns #47 : 08.Iul.2010, 02:52:52 p.m. »
... n-are rost sa ne comparam cu nemtii ... aia saracii au pierdut ultimele 2 razboaie mondiale ...

Nu am atat tupeu sa fac una ca asta. Doar ma minunam ca astia isi imagineaza ca suntem retardati si ne servesc mereu acelasi leit-motiv (fals dealtfel) pentru a-si justifica incompetenta sau impotenta de a face: "asa e in UE" sau mai nou "asa ne cere UE"...

Offline adrian_r5

« Răspuns #48 : 08.Iul.2010, 03:09:16 p.m. »
Doar ma minunam ca astia isi imagineaza ca suntem retardati si ne servesc mereu acelasi leit-motiv

La tine in profil scrie Age: 42 ... deci ai prins si vremurile alea cind leit-motivul era "faurirea ssmd si inaintarea Romaniei spre comunism" ... deci nu te mai minuna  :D :D :D

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #49 : 08.Iul.2010, 04:33:54 p.m. »
Offtopic mare: Asta e avantajul nostru, al puriilor, ca avem cu ce sa comparam. Acum 15 ani, cand eram la bursa in Italia, un tanar student mi-a dat un ziar numit "Leninistul". I-am zis ca, daca ar trai in societatea pe care o propavaduieste, ar inghiti mai degraba fituica in loc s-o distribuie. 
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice