Autor Subiect: Starea drumurilor de pe plaiurile mioritice ...  (Citit de 65307 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline AT

Re: Starea drumurilor de pe plaiurile mioritice ...
« Răspuns #350 : 13.Ian.2017, 12:09:48 p.m. »
Are cineva idee cum se prezinta azi drumul de la Craiova la Rovinari?
De la Craiova prin Isalnita, Tantereni, Pesteana...
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline tra

« Răspuns #351 : 18.Apr.2017, 08:33:42 p.m. »
Pun un link care mie mi se pare foarte util pentru "situatia drumurilor nationale" ...

http://forum.peundemerg.ro/index.php?topic=199.0

p.s. sper sa nu fie probleme pt faptul ca este un link catre un forum de infrastructura...
  • Toyota Corolla / Vitara Passion allgrip 1,6 benzină

The following users thanked this post: rexkrokiDAU

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #352 : 18.Apr.2017, 08:40:42 p.m. »
Harta respectiva e utila si actualizata la zi. Mai a fost pusa de cateva ori dar nu e nimic, cu cat e mai cunoscuta cu atat mai bine.  :)

Offline shpeedy

« Răspuns #353 : 20.Apr.2017, 11:32:44 a.m. »
Este cineva din Brașov,Sinaia, predeal pe aici?
Ma interesează starea exacta a drumului pentru ca mâine trebuie sa ajung pe lângă Bran și din păcate am schimbat cauciucurile de iarna.

Avem topic dedicat de Starea drumurilor...

Atasez si doua poze de pe DN1 de acum doua ore - o amica ce are tot anvelope de vara pe masina si merge la Brasov.
Ex: 2007 Swift M13A, 2010 SX4 M16A 4x4
Current: (2019 Ignis Allgrip K12C), 2007 Forester 2.0X

Offline lllAlexlll

« Răspuns #354 : 20.Apr.2017, 11:36:34 a.m. »
Mulțumesc,
Legat de amenzi de la politie pentru cauciucuri am auzit ca nu s-ar da în aceasta perioada, este adevărat? Știe cineva ceva?
  • Vitara Passion 1.6 MT All Grip Benzina

Offline jupanul1

« Răspuns #355 : 20.Apr.2017, 12:40:51 p.m. »
Legat de amenzi de la politie pentru cauciucuri am auzit ca nu s-ar da în aceasta perioada...

Vrabia... Mihai Viteazu'!

Legea românească este fără echivoc (e una din puținele prevederi clare, fără posibilitate de interpretare, cel puțin din punct de vedere al perioadei - respectiv nu e prevăzută una, deci se aplică or'ș'când:baston::
Citat
Art. 102
(1) Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazuta in clasa a IV-a de sanctiuni (de la 9 la 20 puncte-amenda) urmatoarele fapte savarsite de persoane fizice:

28. conducerea autovehiculului pe drumurile publice acoperite cu zapada, gheata sau polei, fara ca acesta sa fie dotat cu anvelope de iarna, iar in cazul autovehiculului de transport marfa cu o masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone si al autovehiculului de transport persoane cu mai mult de 9 locuri pe scaune, inclusiv cel al conducatorului auto, fara ca acestea sa fie echipate cu anvelope de iarna pe rotile axei/axelor de tractiune sau fara a avea montate pe aceste roti lanturi sau alte echipamente antiderapante certificate;
(sursa)
  • Hyundai Tucson HEV (NX4e); ex Vitara 1.4 S, Allgrip, AT, turquoise

Offline hugbear

« Răspuns #356 : 20.Apr.2017, 05:03:51 p.m. »
E posibil să fie ceva mai permisivi DOAR cu cei plecați în dimineața asta la serviciu și care se întorc acasă după-amiază. În rest, mă îndoiesc de vreo clemență. Și mai e și problema asigurărilor, în caz de eveniment.
Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline Laurentiu

« Răspuns #357 : 20.Apr.2017, 06:59:18 p.m. »
E posibil să fie ceva mai permisivi ...
Permisiva e doar daca a trecut plugul si a curatat strada ori zapada s-a topit. ;) In rest, ramii la mina (bunatatea) agentului.
Citat
...conducerea autovehiculului pe drumurile publice acoperite cu zapada, gheata sau polei ...
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline hugbear

Zuza a IIa (SX4 GS 4WD "Gassy Beast")

„Înțelepții vorbesc când au ceva de spus, nebunii - ca să spună și ei ceva.” ― Platon

Offline lllAlexlll

« Răspuns #359 : 21.Apr.2017, 01:55:26 a.m. »
Va mulțumesc pentru informații.
Am renunțat în a ma risca sa plec cu masina (doar de teama amenzii)   :-)).
Voi merge cu trenul, după 7 ani de pauza:))
  • Vitara Passion 1.6 MT All Grip Benzina