De toate pentru toti pe aici... mai putin despre starea drumurilor... degeaba avem topicuri dedicate pentru cauciucuri, pentru conducere preventiva etc
Da sa traiti!
DJ 282 parcurs acu 2-3 saptamani ruta fiind Iasi - Botosani iar eu fiind obisnuit cu Iasi -Tg Frumos - Harlau - Botosani am descoperit inainte de a pleca (pe internet) ca ar mai fi si asta mai nou , asfaltat prin 2014 daca nu ma insel.
Si ce zic: hai sa-l vedem si pe asta! Practic e o ruta care sunteaza Iasi - Tg Frumos - Harlau si iese in acelasi traseu in Flamanzi Botosani (acolo unde a inceput rascoala din 1907)
Drumul este mai scurt dar... este f bun pana la granita cu jud Botosani adica pana dupa Plugari. Dupa aia pana la Flamanzi sunt si vreo doua portiuni mici (100-200m) de drum neasfaltat dar acoperit cu pietris. Eu cu Suzuki n-am avut probleme dar cei cu garda mai joasa mergeau mai prudent pe acolo. In rest eu zic ca-i o alternativa buna si rapida catre Botosani din Iasi. Mai stie altcineva si alte alternative? Am inteles ca Tg Frumos - Harlau nu e in stare prea buna dar eu n-am fost de ani buni pe acolo.