Autor Subiect: Starea drumurilor de pe plaiurile mioritice ...  (Citit de 65321 ori)

0 Membri şi 9 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Cosmin09

Re: Starea drumurilor de pe plaiurile mioritice ...
« Răspuns #320 : 30.Nov.2016, 08:25:33 a.m. »
Urmaresc si eu ce se intampla pe Iuliu Maniu. Din ce am aflat, este prevazuta schimbarea tuturor semafoarelor de pe tot bulevardul Iuliu Maniu si includerea lor in sistemul inteligent de semaforizare din Bucuresti si corelarea lor, astfel incat sa nu se mai creeze ambuteiaje. Auzisem ca isi propusesera ca pana la sfarsitul anului sa le si dea drumul....vom vedea.

Si de astazi au fost puse in functiune noile semafoare. Sa vedem cum vor influenta ele traficul incepand de saptamana viitoare, cand va fi din nou aglomerat.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline bogdanzarnescu

« Răspuns #321 : 30.Nov.2016, 08:35:57 a.m. »
De când a dat drumul tovarășul Robu undei verzi în Timișoara, am ales o rută ocolitoare de 30 km pentru a merge la job. Inițial, pe ruta obișnuită, aveam 11 km. Ajung cu 10 minute mai repede acum. Dar merg întins cu 70-90km/h, nu doar cu maxim viteza a doua într-un trafic infernal.
  • Vitara S, 6AT, Allgrip & Peugeot 308

Offline Cosmin09

« Răspuns #322 : 30.Nov.2016, 07:11:39 p.m. »
Daca doriti sa aflati cum veti circula in aceasta iarna pe drumurile patriei, mai exact unde s-au semnat contracte de deszapezire si pentru care drumuri, puteti accesa harta de la aceasta adresa. Dati click pe judetul care va intereseaza si apoi, din meniul ce se deschide, accesati adresa disponibila acolo.
  • Vitara S 1.4 turbo 4x4 6AT Galactic Grey din 18.11.2015 pana in 07.02.2022

Offline Relisis

« Răspuns #323 : 02.Dec.2016, 07:35:28 p.m. »
http://www.gandul.info/stiri/drumul-care-leaga-sinaia-de-cota-1400-a-fost-inchis-dupa-ce-zeci-de-masini-au-fost-avariate-16013843

Azi am fost si eu pe drumul catre cota 1400..am oprit sa mancam la Cabana Schiorilor(recomand); de urcat am urcat fara probleme dar la coborare...drumul era acoperit cu zapade si sub, sticla...nu cu 10km/h..1km/h..si nu aveam aproape niciun control..un singur camion urca cu un lucrator in spate arunca material antiderapant cu lopata...
  • Suzuki Vitara 1.6 benzina allgrip passion

Offline Relisis

« Răspuns #324 : 02.Dec.2016, 07:38:00 p.m. »
Am avut noroc..nu am lovit si nu m-a lovit nimeni..pur si simplu noroc..

Offline Relisis

« Răspuns #325 : 02.Dec.2016, 08:40:47 p.m. »
Am cauciucuri all season Michelin Crossclimate..dar cred ca nici cu mama cauciucurilor de iarna nu as fi avut aderenta...poate cu cele cu cuie..

Offline Laurentiu

« Răspuns #326 : 03.Dec.2016, 10:10:56 a.m. »
Am cauciucuri all season Michelin Crossclimate...
Nu marca cauciucului iti asigura stabilitatea masinii pe vreme de iarna.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Relisis

« Răspuns #327 : 03.Dec.2016, 10:52:16 a.m. »
Sunt cauciucuri din gama premium totusi..poate ai vrut sa zici ca cele dedicate pentru iarna ar fi avut mai multa aderenta, dar in conditiile de gheata acoperita de zapada si drumul, mai ales in panta, numai sansa(bordura) te mai ajuta..

Offline Laurentiu

« Răspuns #328 : 03.Dec.2016, 10:55:20 a.m. »
Sunt cauciucuri din gama premium totusi..
Pot fi. Tu iarna ce preferi? Sosoni, cizme, pislari, pantofi sau sandale (toate din gama "premium"?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline fireburn

« Răspuns #329 : 03.Dec.2016, 10:59:13 a.m. »
Important e ca nu ati patit nimic, nici voi, nici altii.
Restul e experienta.

The following users thanked this post: Relisis