Autor Subiect: Starea drumurilor de pe plaiurile mioritice ...  (Citit de 65317 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: Starea drumurilor de pe plaiurile mioritice ...
« Răspuns #300 : 01.Ian.2016, 02:00:22 p.m. »
media timpilor de asteptare la punctele de trecere a frontierei  :)

http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/index.php

Offline enicky

« Răspuns #301 : 01.Ian.2016, 03:34:48 p.m. »
media timpilor de asteptare la punctele de trecere a frontierei  :)

http://www.politiadefrontiera.ro/traficonline/index.php
      Un site f. bun mai ales pt. romanii cu rezidenta in strainatate si nu numai.
  • Suzuki VITARA NewCool 4WD 1,6 benzina/Suzuki SX4 S-CROSS HYBRID SPIRIT, 1.4 AllGrip

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
  • Gen: Bărbat
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #302 : 06.Ian.2016, 12:20:32 a.m. »
          @Yeti n-ai incercat Nicolae Grigorescu-Chisinau-D-na Ghica ? cred ca ai mai putine semafoare.

Se merge foarte bine pana aproape de intersectia D-na Ghica. Dar acolo se face coada mare la semafor si dureaza si cate 10 minute pana ajungi sa traversezi sos Colentina. Testat de mine, este mai rapid drumul prin Mihai Bravu, la Piata Iancului o tai pe strada Avrig spre Bd. Ferdinand, urmeaza Str. Ziduri Mosi(Hala Obor), dreapta pe Colentina si viraj la stanga pe D-na Ghica spre Pipera.
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #303 : 06.Ian.2016, 11:17:27 a.m. »
...ce bine este cu metroul....si ieftin :P
Go Terios!!!:)

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #304 : 06.Ian.2016, 12:26:35 p.m. »
Si cu tramvaiul 41. Si mai ieftin! :)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline bisti

« Răspuns #305 : 06.Ian.2016, 07:06:39 p.m. »
Se merge foarte bine pana aproape de intersectia D-na Ghica. Dar acolo se face coada mare la semafor si dureaza si cate 10 minute pana ajungi sa traversezi sos Colentina.

Ai 2 variante acolo, stânga pe Gherase și apoi dreapta în capăt si ieși la 30m de intersectie sau, de pe Gherase o iei pe Corabia și ieși la Teiul Doamnei și continui cum vrei tu spre Pipera.
Bine, mai e o varianta pe Fundeni, Andronache, stanga la semaforul de după bariera și apoi o ții pe stânga la cartierul de vile și ieși la McDonalds din Pipera.

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #306 : 06.Ian.2016, 08:30:55 p.m. »
Multumesc pentru sugestii, dar le stiu si mai stiu si altele. Intr-o vreme erau viabile dar acum le-au descoperit/invatat mai multi soferi si sunt "loterie". Se poate sa intri pe o astfel de "scurtatura" si sa ramai blocat mai rau ca pe "principal".

• Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline AT

« Răspuns #307 : 06.Ian.2016, 10:13:16 p.m. »
In situatia asta de "loterie" singura solutie este sa folosesti programul Waze
dar conectat la net,  astfel incat sa aiba informatii "live" si sa te duca pe varianta
cea mai putin aglomerata :)
  • Suzi Quatro (spirit 1.6 vvt 4x4 2015) - Probably the first owner of New Vitara in Romania -

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #308 : 06.Ian.2016, 11:33:18 p.m. »
Pai tocmai Waze este cheia povestii mele. Sunt unul dintre "pionierii" drumului Socului/Dna Ghica. La inceputuri era o placere pentru ca nu prea il stia lumea. Peste timp s-a aglomerat pana la aparitia cozilor lungi la semaforul de la intersectia cu Colentina. Am devenit apoi pionier al rutelor de eschiva din zona, dar si acestea au devenit cunoscute si aglomerate. Cu toate piedicile, am continuat sa folosesc ruta considerand ca timpul in blocaje se compenseaza cu restul traseului care este mult mai rapid. Apreciere falsa relevata in momentul cand am inceput sa folosesc Waze, cel care mi-a aratat ca drumul prin M.Bravu/Obor/Colentina este mai rapid.
Vitara 
Mokka

Offline Laurentiu

« Răspuns #309 : 07.Ian.2016, 10:47:20 a.m. »
Am devenit apoi pionier al rutelor de eschiva din zona, dar si acestea au devenit cunoscute si aglomerate.
Waze in combinatie cu o statie radio, nu ar da rezultate bune?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!