Autor Subiect: Starea drumurilor de pe plaiurile mioritice ...  (Citit de 65273 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline adrian_r5

Re: Starea drumurilor de pe plaiurile mioritice ...
« Răspuns #30 : 19.Iun.2010, 02:22:12 p.m. »
Ma gindeam si la varianta pe Deva in ideea data de rexkroki cum ca , soseaua este renovata recent si este faina

Pai si de la Craiova pina la Deva pe unde mergi  :-/ :-/ :-/
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline Daniel42

« Răspuns #31 : 19.Iun.2010, 08:25:30 p.m. »
Pai pe unde sa merg decit pe defileul jiului . Dar o las asa pe Severin si in continuare Timisoara , Cenad , apoi Ungaria . Asa este, drumul fiind  mai scurt pe aici . Si am un bebe de un an care se plictiseste repede . :))))) ;)
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline bogdanb

« Răspuns #32 : 20.Iun.2010, 12:29:30 a.m. »
Dar o las asa pe Severin si in continuare Timisoara , Cenad , apoi Ungaria .

Pai nu oricum asta este cel mai bun si mai direct drum de la Craiova spre Timisoara?  :dknw:
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline adrian_r5

« Răspuns #33 : 20.Iun.2010, 07:21:23 p.m. »
Pai nu oricum asta este cel mai bun si mai direct drum de la Craiova spre Timisoara?  :dknw:

... direct este ... da' bun nu prea ... adica ani de zile a fost si inca mai este in santier, cu multe semafoare, portiuni ca dupa bombardament ... Da' se pare ca incet incet se apropie de finalizare ... aseara cind am venit la Severin pot spune ca am fost uimit de progresul facut de la Pasti (cind am fost ultima data in zona). Mai precis - vreo 3 semafoare intre Lugoj si Caransebes ... in rest pina la Orsova destul de ok ... da' de la Orsova la Severin catastrofa - adica vreo 8 semafoare si drum nu prea grozav. Parerea mea este ca decit sa ocolesti pe la Deva mai bine vii "pe jos" ...

Offline Daniel42

« Răspuns #34 : 21.Iun.2010, 06:30:07 p.m. »
Daaaaaaaaaaaaa si eu ma gindeam sa merg pe role .  :-)) Cel mai direct este dar , bun nu este . De aceea v-am si intrebat ce este cu el . Am un coleg care a mers la Herculane, la plimbare acum vreo 3 saptamini si mi-a zis ca , de la Drobeta pina pe acolo este dezastru . Dupa pozele lui rexkroki soseaua pe Deva zici ca este autobanda . Intradevar zice ca sunt restrictii .  ;)

Offline adrian_r5

« Răspuns #35 : 21.Iun.2010, 07:11:04 p.m. »
Parerea mea este ca decit sa ocolesti pe la Deva mai bine vii "pe jos" ...

Daaaaaaaaaaaaa si eu ma gindeam sa merg pe role .  :-))

"pe jos" ... adica "pe sud ... pe la Dunare" ... daca s-a inteles altceva imi asum partial vina  :">

Offline Daniel42

« Răspuns #36 : 22.Iun.2010, 07:27:27 p.m. »
M-am hotarit ce sa mai . Vin pe jos adica pe la Dunare . Azi am mai discutat cu ceva cunostiinte si au zis sa nu fac prostia sa urc pe la Deva . Drumul cica este destul de ingust pe niste portiuni pe acolo si destul de dorit de coloanele de camioane grele .  :D

Offline ASZ

« Răspuns #37 : 24.Iun.2010, 12:58:56 p.m. »
Pe valea Jiului nu recomand,in nici un caz. Am fost recent de maui multe ori pe ruta Cluj->simeria->Tg. Jiu->Petrosani->Dr. Turnu Severin si vreau sa zic ca de eram cu masina mea .. plangeam.
Am avut drumuri si pe ruta Drobeta->Timisoara si nici pe acolo treaba nu e grozava (se lucreaza la anumite portiuni, iar altele sunt pline de gropi), insa de departe aceasta ar fi ruta castigatoare.
Traseul Craiova -> Rm. Valcea (prin Ganeasa), l-am facut, este ok dar lungimea traseului prin localitati (cu radare nedectabile) m-au exasperat.

Offline Razvan

• Hero Member
  • Mesaje postate: 926
  • Gen: Bărbat
  • Happiness is not a destination. It's a Way of Life
« Răspuns #38 : 07.Iul.2010, 02:04:20 p.m. »
Nu stiu daca aici e locul potrivit dar altul n-am gasit pentru Autostrada A3. Este interesant de vazut cat de putin s-a demarat din segmentul Brasov-Bors (adica Autostrada Transilvania) in 6 ani de la inceperea lucrarilor si cum contractul a sarit de la 2,2 miliarde in 2004 la aproape 7 miliarde in 2009, EURO.
Mai jos segmentul Moara Vlasiei-Ploiesti deja vizibil si pe Google Earth

« Ultima Modificare: 07.Iul.2010, 02:26:10 p.m. de Razvan »
Vitara Passion Hybrid 2WD
BMW G310GS
Mobil 0744.338.792

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #39 : 07.Iul.2010, 02:08:45 p.m. »
Trist.   :(