Autor Subiect: Starea drumurilor de pe plaiurile mioritice ...  (Citit de 65342 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline fireburn

Re: Starea drumurilor de pe plaiurile mioritice ...
« Răspuns #270 : 23.Apr.2015, 01:55:58 p.m. »
Sa vezi ce balamuc iese, ca nu au baze de date comune.
E de preferat plata numerar.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #271 : 30.Apr.2015, 05:12:21 p.m. »
Tarife și conținut SMS

http://www.rcs-rds.ro/taxapod

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #272 : 28.Mai.2015, 09:11:00 a.m. »

27.05.2015 - Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România anunţă participanţii la trafic că în perioada 28.05.2015 - 20.06.2015, va fi instituită măsura de închidere a circulaţiei rutiere pe sectorul DN 76 cuprins între km 0+000 - km 0+600, în vederea executării lucrărilor de reabilitare a Podului Şoimuş

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #273 : 01.Iun.2015, 02:47:40 p.m. »
Știu că drumul dintre Câmpulung și Curtea de Argeș nu e prea bun. A fost cineva recent în zonă, în cât timp se parcurge dată fiind starea lui?

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #275 : 04.Sep.2015, 07:09:04 a.m. »
COMUNICAT DE PRESĂ
03.09.2015

Compania Națională de Autostrăzi și Drumuri Naționale din România informează participanții la trafic că începând de luni (07.09.2015), ora 8:00, pe Autostrada A1, Orăștie - Sibiu, va fi instituită restricția totală a traficului rutier, respectiv între Nod rutier Sălişte(km 270+020) - Nod rutier Cunţa(km 292+455).

Precizăm că instituirea acestei restricții este necesară în vederea remedierii degradărilor constatate la km 275+650 al autostrăzii (km 60+600 proiect).

În conformitate cu prevederile Contractului “Proiectare şi Execuţie Autostrada Orăştie – Sibiu, lot 3, Antreprenorul are responsabilitatea deplină pentru remedierea defectelor apărute, atât în perioada de execuţie a lucrărilor, cât şi în perioada de garanţie (4 ani). Astfel, aceste lucrări de remediere vor fi executate pe riscul şi cheltuiala Antreprenorului. 

Menționăm că, atât experţii tehnici din partea Antreprenorului, cât şi cei din partea Beneficiarului, au concluzionat faptul că apariţia şi evoluţia defectului (crăpătura) de la km 275+650 nu s-a cauzat unui fenomen de alunecare a terenului, ci unei tasări structurale pricinuită de execuţia necorespunzatoare a lucrărilor la corpul autostrăzii, în perioada 2012 - 2013.

Precizăm că în perioada de restricție totală, traficul rutier se va desfășura pe o rută alternativă, respectiv:
  DN 1 între localităţile Sălişte şi Cunţa.

Precizăm că perioada de închidere a circulaţiei este de aproximativ o lună şi jumătate, în funcţie şi de condiţiile meteorologice.
CNADNR SA

Offline ASZ

« Răspuns #276 : 04.Sep.2015, 01:59:08 p.m. »
In weekend trebuie sa merg la Sighisoara si ma gandeam sa profit si sa fac o tura de weekend mai interesanta pe traseul: Cluj -> Sighisoara -> Sambata de Sus -> Transfagarasan -> Voineasa -> Transalpina -> Cluj. Cazare ar fi vineri in Sighsoara si sambata pe undeva pe drum (recomandari ?). Aveti idee daca pe traseul de mai sus, sunt probleme serioase legate de calitatea drumului ? Sa aleg alte variante ?

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #277 : 04.Sep.2015, 02:06:19 p.m. »
Intre Curtea de Argeș și Rm. Vâlcea e ceva mai rău, am fost în august pe acolo, dar dacă mergi mai încet e ok. Pe bucata de la Voineasa la Obârșia Lotrului nu am mai fost de mult timp dar am auzit ca e destul de rău. Din păcate pe traseul ales de tine nu vezi partea spectaculoasă din Transalpina.

Offline ASZ

« Răspuns #278 : 04.Sep.2015, 02:09:31 p.m. »
Ai dreptate Rex, acum vad ca iese Transalpina din traseu ... asa ca elimin Voineaza din schema si trec prin Novaci/Ranca.
Asta inseamna ca ramane traseul Cluj -> Sighisoara -> Sambata de Sus -> Transfagarasan -> Novaci -> Transalpina -> Cluj cu observatia ta si anume ca intre C. de Arges si Rm. Valcea e cam rau drumul (o sa merg mai incet). Cazari pe traseu ? (trebuie sa inoptam inainte de-a ajunge in Novaci ... pe undeva, ca altfel e prea multpt. prima zi si prea putin pt. ultima zi de drum)
« Ultima Modificare: 04.Sep.2015, 02:16:13 p.m. de ASZ »

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #279 : 04.Sep.2015, 02:24:49 p.m. »
Pe traseul ăsta, lângă Horezu, am o locație în care încă nu am ajuns dar mi-a făcut cu ochiul. :)

http://www.booking.com/app_link/hotel/ro/conacul-maldar.html?aid=349407&checkin=2015-09-04;checkout=2015-09-05;group_adults=2;app_hotel_id=389099