Autor Subiect: Starea drumurilor de pe plaiurile mioritice ...  (Citit de 65326 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: Starea drumurilor de pe plaiurile mioritice ...
« Răspuns #220 : 27.Oct.2012, 12:07:55 a.m. »
din semnatura userului @frunzaverde de pe forumul skyscrapercity.com am preluat harta de mai jos, poate va e de folos in planificarea drumurilor prin tara  :)

Starea drumurilor in Romania - proiect in constructie / Road Quality in Romania (map under construction)
Harta o construim impreuna, aici, pe SSC! Circuli prin Romania si vrei sa ajuti? Intra pe Infrastructure and Transport -> Starea Drumurilor si spune-ne cum a fost drumul! Drum bun!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #221 : 22.Dec.2012, 12:59:38 p.m. »
Daca cineva dintre colegi a fost de curand pe traseul Brasov-Tg. Mures si in special pe Sighisoara-Tg.Mures, l-as ruga sa-mi zica si mie starea drumului (nu neaparat referitor la conditiile de iarna ci la gropi si alte obstacole din asfalt).
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline cata quarkk

« Răspuns #222 : 22.Dec.2012, 01:20:31 p.m. »
pe 9 si 10 am facut eu drumul intre sighisoara si targu-mures in ambele sensuri, iar asfaltul se prezenta foarte bine. intr-un singur loc era putin valurit, dar nu deranjant. in rest, denivelari foarte usoare. drum bun!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #223 : 22.Dec.2012, 01:23:45 p.m. »
Multumesc mult. Drum bun si tie, oriunde te va purta Suki in aceste zile de sarbatoare !
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline DHL

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 34
« Răspuns #224 : 01.Feb.2013, 05:12:30 p.m. »
Ma gandeam sa ma duc cu familia pana la Brasov pe ruta Bucuresti - Campina - Baraj Paltinu - Valea Doftanei (pe DJ102I) - Brasov.
Stie cineva cum e drumul pana la Brasov pe ruta aceasta? Ma gandeam sa nu fie zapada sau namol de netrecut. :pardon: Am inpresia ca pe drumul asta circula totusi camioane de la Romsilva cu busteni.
Suzuki Vitara 1.6i GPL
Piese si accesorii auto www.autojunior.ro

Offline DHL

• Newbie
  • *
« Răspuns #225 : 01.Feb.2013, 05:14:43 p.m. »
Ma gandeam sa ma duc cu familia pana la Brasov pe ruta Bucuresti - Campina - Baraj Paltinu - Valea Doftanei (pe DJ102I) - Brasov.
Stie cineva cum e drumul pana la Brasov pe ruta aceasta? Ma gandeam sa nu fie zapada sau namol de netrecut. :pardon: Am inpresia ca pe drumul asta circula totusi camioane de la Romsilva cu busteni.

Harta ar fii cam asta:
Suzuki Vitara 1.6i GPL

Offline bogogica

« Răspuns #226 : 03.Feb.2013, 01:10:48 a.m. »
Daca chiar nu vrei sa o iei pe dn1A o poti lua linistit si pe acolo.... nu este foarte prost drumul, dar este cam "comunal" deci asteapta-te la multe carute in drum si mers precaut/incet. Pe ruta Campina-Baicoi-Paltinu am mers de cateva ori eu...este ok, exact cum am scris mai sus...restul, banuiesc ca e la fel, cu o precizare. Daca e zapada nu stiu daca o dau prea repede de la Paltinu in sus...deja se termina zona turistica si incepe o padure deasa....nu am urcat niciodata mai sus, cu toate ca am fost curios de peisaj, dar nu am avut ocazia.

Offline DHL

• Newbie
  • *
« Răspuns #227 : 03.Feb.2013, 08:06:07 p.m. »
Am fost azi pe DJ102I. Nu am putut trece pana la Sacele Brasov.
Dupa ce se termina asfaltul... e zapada mare, apoasa. Afara ploua...
Pe slauri era ok, dar daca fugea nitel stanga sau dreapta se lasa zapada si cam greu o aduceam inapoi pe drum.
Unde era drumul mai nasol si mai ingust si zapada mai mare n-am mai coborat sa facem poze, ca si asa cand mai venea cate unul din fata... problema mare sa treaca doua masini si sa nu ramana nici una in zapada.
Ce ziceau oamenii de pe acolo ca "e o gluma, nu?" ca vreau sa ajung la Brasov. cica nici vara nu se poate trece, dar cu Vitara poate poate la vara. Ziceau ca au fost alunecari de teren si nu s-a mai refacut drumul ca nu au mai avut drum pe acolo cei de la Romsilva, dar vara, daca e uscat mai ocolesti cate ceva si treci.
Eu vazusem filmul asta si am zis ca se poate. Dar nu iarna.

Suzuki Vitara 1.6i GPL

Offline DHL

• Newbie
  • *
« Răspuns #228 : 03.Feb.2013, 08:07:13 p.m. »
de pe drum
Suzuki Vitara 1.6i GPL

Offline DHL

• Newbie
  • *
« Răspuns #229 : 03.Feb.2013, 08:08:11 p.m. »
de pe drum
Suzuki Vitara 1.6i GPL