Autor Subiect: Starea drumurilor de pe plaiurile mioritice ...  (Citit de 65303 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline marius_rg

Re: Starea drumurilor de pe plaiurile mioritice ...
« Răspuns #170 : 01.Sep.2011, 02:21:22 p.m. »
Imi incerc si eu norocul....poate stie cereva de starea drumului 125 (pe traseul Miercurea Ciuc-Balan-Covaci Peter-Intersectia cu 12C=Cheile Bicazului), in ideea daca e practicabil :P  (Wizzy tu sa nu-ti dai cu parerea  :fluier: )

SX4 1.6GS 4x4 White 2009, aka Grumpi

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #171 : 05.Sep.2011, 03:30:15 p.m. »
Ieri, la intoarcere spre casa , am intrat pe DN1 A unde ....pffff..horror.O coloana interminabila de masini ,se mergea greu fiindca multi se opreau la trecerea cu calea ferata prevazuta cu bariera sa se asigure(cum faci cand ai stop) .Apoi am ajuns in dreptul Ploiestiului si am luat-o prin centru si apoi am revenit pe centura de Vest( cu ajutorul SGD-ului).DN1 a fost alta harmalaie si am fost nevoit la intrarea in Saftica sa o iau catre Balotesti-Tunari-Centura in directia A2 cu gandul sa intru pe acolo spre casa. X-( Am intalnit coloana care venea dinspre mare ,asa ca mi-am continuat drumul intrand pe cheiul Dambovitei pana la Targul Vitan. Fun;Fun;Fun   :)
Go Terios!!!:)

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #172 : 13.Sep.2011, 12:17:38 p.m. »
Are cineva informatii recente despre drumul dintre Tg. Mures - Reghin - Bistrita? In ce stare mai e?

Online ASZ

« Răspuns #173 : 13.Sep.2011, 05:48:45 p.m. »
Tg. Mures - Reghin stiu ca e ok (de acolo am mers catre Toplita si acela este ok), iar cand am fost weekendul trecut la Bistrita (pe ruta Cluj-Dej-Beclean-Bistrita), am aflat ca si Reghin - Bistrita e ok. Nu am fost personal pe Reghin-Bistrita ... ci din ce am aflat de la nuntasii care au venit pe acel traseu ..

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #174 : 13.Sep.2011, 06:11:46 p.m. »
Multumesc pentru raspuns. :)

Sti cumva daca s-a dat drumul la Cluj la centura din est, cea de la Apahida la Valcele? Stiu ca erau ceva alunecari de teren pe acolo.

Si ar mai fi o portiune ce ma intereseaza, intre Iernut si Tarnaveni.  :)
« Ultima Modificare: 13.Sep.2011, 06:13:18 p.m. de rexkrokiDAU »

Online ASZ

« Răspuns #175 : 14.Sep.2011, 09:14:48 a.m. »
Centura dinspre Zalau spre Apahida functioneaza la capacitate maxima, iar cea de la Valcele la Apahida ... desi este functionala inca nu a fost inaugurata oficial (sunt semne de acces oprit, dar am vazut destule masini trecand pe acolo ... poate ca erau oameni care locuiau pe traseu ..)

Iernut -Tirnaveni este .. dezastru .. nu recomand deloc.

Offline cristyyy2003

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13489
  • Gen: Bărbat
  • I'm old enough to know, but too young to care!!
    • Bucuresti
« Răspuns #177 : 06.Nov.2011, 10:31:46 p.m. »
Sper ca n`au fost reabiltiate pe ploii torentiale :D
  • #romaniaelectrica
Lume multă, oameni puțini!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #178 : 06.Nov.2011, 11:35:41 p.m. »
Ramane de vazut.  :)

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #179 : 23.Dec.2011, 10:07:32 p.m. »
S-a deschis circulatia pe centura Caransebesului.  :)

Daca e sa luam ca punct de plecare Bucurestiul, ca tot e buricul Romaniei :D varianta "pe sud" de traversare spre granita de vest e chiar de preferat celei prin Sibiu. Pana la Pitesti ai autostrada, apoi ai centura in sudul Pitestiului, ai centura la Craiova, ai centura la D T Severin, ai centura la Mehadia, ai centura la Domasnea, ai centura la Caransebes, ai centura la Lugoj, ai centura la Timisoara si imediat ai A1 inspre Arad (restictie la 100 km/h pana la terminarea lucrarilor, undeva prin martie 2012) si ai si centura la Arad (cu restrictie la 60 km/h). Din Timisoara poti merge spre Cenad, dar trebuie sa traversezi o parte a orasului iar apoi trebuie traversat si Sannicolaul Mare si Mako pentru a ajunge pe autostrada in Ungaria.

!