Autor Subiect: Starea drumurilor de pe plaiurile mioritice ...  (Citit de 65305 ori)

0 Membri şi 4 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Maioru

Re: Starea drumurilor de pe plaiurile mioritice ...
« Răspuns #160 : 28.Iul.2011, 12:15:37 p.m. »
Am fost plecati in concediu hai-hui prin tara cu SuzI, vreo 8 zile. Ne-au purtat rotile si pasii pe urmatorul traseu:
Peris-Predeal-Rasnov-Racea-Sambata de Sus-Sighisoara-Danes-Tg Mures-Turda-Alba Iulia-Sebes Orastie-Hunedoara-Cincis-Orastie (Cetatile Dacice)-Sebes (Transalpina)-Obarsia Lotrului-Ranca-Novaci-Obarsia Lotrului-Vidra-Voineasa-Brezoi-Caciulata-Rm Valcea-Olanesti-Pitesti-Peris. Sebes-Orastie foarte bun, s-a turnat criblura. Transalpina e asfaltata in proportie de 90%, se lucreaza la greu pentru turnarea parapetilor de protectie si a rigolelor. Intre Obarsia Lotrului si Voineasa drumul e practicabil (asfalt vechi degradat) si se lucreaza la casetari transversale - statiunea Vidra e in paragina.
Daca ajungeti la Orastie, nu ratati "Unitatea Militara de Vacanta"-te poti caza, daca n-ai facut armata sau ai nostalgii din timpul ei, ti se da echipament si poti face instructie, te poti plimba cu tancul, poti dormi in vile ale caror paturi sunt in Tab-uri sau pe afet de tun, vezi aproape toata tehnica militara, poti inchiria biciciclete, atv-uri, etc. Drumul de la Gradistea spre Cetatile Dacice are 18 km si e drum forestier (off-road usor). Suzi s-a comportat exemplar, dar la revizia de 2 ani (23.000km) a necesitat schimbarea placutelor de frana, contributia majora avand-o Transalpina.
MAIORU SX4 1,6 GS 4WD S.COPPER-2009

Offline sfichiu

« Răspuns #161 : 28.Iul.2011, 03:04:24 p.m. »
fain traseu!...dar ceva poze?
  • VITARA S ,Matiz

Offline Maioru

« Răspuns #162 : 28.Iul.2011, 04:26:42 p.m. »
Sa traiti !
Dupa ce le descarc, fac o selectie si incerc sa pun cateva.

Offline Maioru

« Răspuns #163 : 29.Iul.2011, 10:54:39 a.m. »
Arsenal Park

« Ultima Modificare: 21.Aug.2011, 10:29:10 p.m. de Andrei Suzuki »

Offline Maioru

« Răspuns #164 : 29.Iul.2011, 12:03:58 p.m. »
Statiunea Vidra (in paragina)

La Voineasa langa o surioara-e vreun coleg de forum?

Scuze pentru aliniere, nu-mi iese pe orizontala.

Offline bogogica

« Răspuns #165 : 30.Iul.2011, 09:51:32 a.m. »
Exceptional acest ArsenalPark. Sincer nici nu auzisem pana acum de el, dar deja mi-am schimbat planurile de vacanta datorita lui.

P.S. Cu privire la asezarea pe orizontala a pozelor, dupa ce le incarci, nu trebuie decat sa stergi randurile goale, bagate automat de browser intre ele, astfel ca toate link-urie sa fie scrise cursiv, ca in cadrul unei singure fraze.

Toate cele bune.

Offline Maioru

« Răspuns #166 : 01.Aug.2011, 08:18:29 a.m. »
@bobocica-multumesc de sfat, am sa-l urmez. Daca ajungi la Orastie, e pacat sa nu da-i o fuga pana la Cincis, langa Hunedoara(te poti caza in buza lacului, si poti inchiria barci, hidrobiciclete-am o adresa de pensiune). In Orastie, cauta pensiunea "Sura", fac niste bunatati de clatite ardelenesti. Langa Simeria, la Banpotoc, poti vizita sau te poti caza la castelul "Vila Maria"-e cam scump dar este ceva inedit! Concediu placut!

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #168 : 24.Aug.2011, 10:43:38 a.m. »
O intrebare pentru salajeni   :)  si nu numai:  cum se prezinta DN 1H adica portiunea dintre Alesd - Nusfalau - Simleul Silvaniei - Jibou - intersectie cu DN 1C ?

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #169 : 31.Aug.2011, 07:22:19 p.m. »
Nu stie nimeni in ce stare e DN 1H?   :(