Autor Subiect: Starea drumurilor de pe plaiurile mioritice ...  (Citit de 65298 ori)

0 Membri şi 5 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline Leutz

Re: Starea drumurilor de pe plaiurile mioritice ...
« Răspuns #110 : 10.Nov.2010, 02:59:38 a.m. »
http://www.evz.ro/detalii/stiri/contractul-pentru-tronsonul-autostrazii-deva-orastie-semnat-cu-o-intarziere-de-cativa-ani-9.html

Citind stirea despre tronsonul Deva-Orastie din viitorul coridor european IV, m-am dus pe harta sa vad ce inseamna.
Curios ... ??!! ... dar pe google maps apar mai multe bucati de autostrada care din cate stiu nu sunt date inca in folosinta, respectiv:

- o bucata pe langa Oradea (A3)
- bucata de langa Turda (A3), despre care stiam ca are ~50 de km, dar pe harta apar mai mult de 100
- bucata Bucuresti-Ploiesti (A3)
- bucata Cernavoda Constanta (A2) + in jurul Constantei ramificatii catre Navodari si catre Eforie

Care-i realitatea ??? Stiu astia de la Google ceva ce noi nu stim ??? Ma gandesc ca poate din satelit se vede mai bine. Or fi lucrarile atat de inaintate incat bucatile respective sunt ca si terminate. De unde ar rezulta ca autoritatile pregatesc surprize in viitorul apropiat :dream:   :popa:

• SX4 AWD MT 2.0 - 2007 / Outlander AWD CVT 2.4 - 2019

Offline adrian_r5

« Răspuns #111 : 10.Nov.2010, 07:47:59 a.m. »
Care-i realitatea ???

... realitatea e aia crunta  :-(( :-(( :-((

Nu stiu cit de reala si "din satelit" e harta de mai sus ... din cite am auzit ungurii se apropie cu autostrada de Nadlac iar pe harta tot la Szeged se termina ...
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline BXXENL

« Răspuns #112 : 10.Nov.2010, 09:41:28 a.m. »
Stai linistit, prin jurul Constantei doar au batatorit pamantul.Nici vorba de turnat sau infrastructura. Cernavoda Constanta e o gluma, nu cred ca apucam cu actualele suze sa facem vreun kilometru pe tronsonul ala.
  • SX4 1.5
Alex

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #113 : 10.Nov.2010, 10:27:33 a.m. »
De lucrat se lucreaza si intre Timisoara si Arad, cei ce merg spre Lipova pot vedea cu ochii lor lucrarile, la un moment dat autostrada va trece peste actualul drum.

Am gasit un forum unde, pe langa altele, sunt multe informatii despre infrastructura din Romania. Uite aici niste poze de la lucrarile dintre Timisoara si Arad.

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #114 : 10.Nov.2010, 10:47:03 a.m. »
Uite aici si un document mai vechi dar se gasesc in el informatii interesante.

Offline bogdanb

« Răspuns #115 : 10.Nov.2010, 08:37:09 p.m. »
Nu stiu cit de reala si "din satelit" e harta de mai sus ... din cite am auzit ungurii se apropie cu autostrada de Nadlac iar pe harta tot la Szeged se termina ...

Nu ai auzit bine.... Autostrada care pleca de la Szeged spre Nadlac era gata din Mai (nu stiu cat de mult, dar cat se vedea cu ochii era gata), doar ca nu era data in folosinta. Mai mult ca sigur ca acum SUNT deja la Nadlac de vreo 3 luni.
Probabil ca o taraganeaza intentionat ca sa nu ne umileasca complet ca noi nici nu am inceput-o... sau ca ii asteptam 170km mai incolo... X-(
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #116 : 10.Nov.2010, 09:27:06 p.m. »
Bucata aia care se vede la sensul giratoriu de la Szeged tine pana la Mako, unde va fi si un nod ruier pentru legatura cu vama de la Cenad.  Deocamdata s-au oprit si ei cu lucrarile acolo, pana se pun de acord cu ai nostrii unde se trece granita. Dar cum la noi nu e sigur mai asteapta si ei.  :)

Offline Laurentiu

« Răspuns #117 : 12.Nov.2010, 01:26:41 p.m. »
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #118 : 12.Nov.2010, 01:53:15 p.m. »
Mesajul e generos, dar piesa e slaba. Parca e "Ţa,ţa, ţa, căpriţă, ţa...". Altădată canta mai bine domnul Iancu. De exemplu asta!
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice