Autor Subiect: Starea drumurilor de pe plaiurile mioritice ...  (Citit de 65289 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline rexkrokiDAU

Re: Starea drumurilor de pe plaiurile mioritice ...
« Răspuns #100 : 05.Sep.2010, 11:18:43 p.m. »
Trec peste subtila ironie ce reiese din formula de politete si nu tin sa iti demonstrez ca te inseli sau nu, e parerea ta si ti-ai expus-o ca atare. Eu am spus ca nu iti face cinste si se inscrie intr-o anumita mentalitate, pe care eu am clasificat-o ca fiind paguboasa, nu vad unde este atacul la persoana. Tu in schimb m-ai facut obraznic. Cat despre lectiile de morala, aici sau pe alte forumuri...  :-?

Offline bogdanb

« Răspuns #101 : 05.Sep.2010, 11:29:42 p.m. »
Off topicul o fi bun, dar sa ne mai si intoarcem la obiect.
Deci, a fost cineva recent (1-2 saptamani) pe drumul Targoviste-Sinaia via Moroieni? Spuneau unii pe la inceputul verii ca e stricat rau... :baston:
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline Laurentiu

« Răspuns #102 : 06.Sep.2010, 08:51:38 a.m. »
Domnule Laurentiu, cu tot respectul, la cate postari controversate ai avut ma surprinde tupeul cu care imi pretinzi sa-mi cer scuze.
Despre postarile mele ca sint sau nu controversate, fiecare le analizeaza din punctul luyi de vedere. Cit despre faptul ca am si "tupeu" (nu peste masura pe care-l au altii) te rog sa-ti revizuiesti limbajul fata de mine. Nu te-am jignit asa ca poti face foarte bine sa faci la fel si tu.
Reveninda la discutia "jegului de Sighisoara" as putea spune ca Bucurestiul e de 100 de ori mai jegos decit multe orase din tara.
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Gen: Bărbat
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #103 : 06.Sep.2010, 12:09:41 p.m. »
Este adevarat ca Bucurestiul este jegos.Care este cauza in masura de 70%?Marele numar al celor din provincie adunati aici(nu ma referer la toti) si care nu au nicio treaba cu civilizatia sau curatenia .
Go Terios!!!:)

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #104 : 07.Sep.2010, 08:57:04 a.m. »
Tind sa te contrazic in proportie de 75%.(si n-are nici o legatura cu faptul ca-s prahovean). Avand in vedere ca pana acum am stat in 4 sectoare din 6 ale Bucurestiului am avut de-a face cu FOOOOOARRRTE multi oameni (bucuresteni) care nu au PIC de respect pentru casa lor, pentru orasul lor, pentru blocul lor pentru ..... al "lor". Si cand acesti oameni de la care se asteapta anumite lucruri se comporta asa, ce pretentie sa mai ai? Am vazut oameni carora le era rusine sa arunce o hartie pe jos (chiar daca pe jos era plin de hartii) si a preferat sa mearga 200 m pana la cel mai apropiat cos sa o arunce (nu era bucurestean) si am vazut si bucuresteni burghezi "sadea" care nu aveau nici cea mai mica idee despre curatenie si bun simt.

Parerea mea este ca inainte sa avem pretentii (da, avand in vedere ca stau de 6 ani in Buc ma consider si eu intr-un fel "cetatean" al acestui mirific municipiu) de la cei care vin din afara mai intai trebuie sa facem ordine in ograda proprie.Ca cei care vin din afara fac EXACT cum vad ca fac cei dinauntru asa ca ce pretentii sa ai...
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline lucianer

• Hero Member
  • Mesaje postate: 8032
  • Daihatsu Terios, 1.5 16V 105 CP Benzinar/GPL
« Răspuns #105 : 07.Sep.2010, 10:17:58 a.m. »
Nu am chef de polemici, nu m-am referit la cei care muncesc si stiu ca trebuie sa avem grija de ce ne inconjoara.Daca analizati putin oamenii o sa intelegeti ce vreau sa spun.Si inca odata: de departe gandul ca bucurestenii (ai locului) sunt "crema civilizatiei".
Go Terios!!!:)

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #106 : 07.Sep.2010, 11:49:48 a.m. »
Voi cica aici vorbiti despre drumuri sau despre oameni? :-?
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #107 : 07.Sep.2010, 01:03:49 p.m. »
In fine, un punct de vedere al moderatorilor !
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline Silfax

« Răspuns #108 : 07.Sep.2010, 01:15:33 p.m. »
...si cand te gandesti ca evitarea unui cuvant ar fi salvat doua pagini de polemici si ironii de la acest subiect... inclusiv interventia de fata :).
  • S-Cross Elegance benzina 4x2

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
« Răspuns #109 : 07.Sep.2010, 01:41:16 p.m. »
Nu am chef de polemici,....

Eu am..

.... nu m-am referit la cei care muncesc ......

Pai stai asa...cum adica cei care muncesc? Exista vreun alt motiv pentru care cei din provincie vin in Bucuresti? Crezi ca vin sa cerseasca?

.............. de departe gandul ca bucurestenii (ai locului) sunt "crema civilizatiei".

Avand in vedere procentul destul de mare de "provinciali" in carca carora tu ai pus mizeria Bucurestiului adica 70% eu tocmai asta inteleg din procentul asta...Ca bucurestenii's crema. E o operatie simpla de scadere....

Si ca sa ramanem la subiect va anunt ca de ceva timp s-a drumul si la bucata cealalta de sens de pe centura Ploiestiului acum circulandu-se normal! >:D<
« Ultima Modificare: 07.Sep.2010, 01:43:30 p.m. de WayOfLife »
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension