Tind sa te contrazic in proportie de 75%.(si n-are nici o legatura cu faptul ca-s prahovean). Avand in vedere ca pana acum am stat in 4 sectoare din 6 ale Bucurestiului am avut de-a face cu FOOOOOARRRTE multi oameni (bucuresteni) care nu au PIC de respect pentru casa lor, pentru orasul lor, pentru blocul lor pentru ..... al "lor". Si cand acesti oameni de la care se asteapta anumite lucruri se comporta asa, ce pretentie sa mai ai? Am vazut oameni carora le era rusine sa arunce o hartie pe jos (chiar daca pe jos era plin de hartii) si a preferat sa mearga 200 m pana la cel mai apropiat cos sa o arunce (nu era bucurestean) si am vazut si bucuresteni burghezi "sadea" care nu aveau nici cea mai mica idee despre curatenie si bun simt.
Parerea mea este ca inainte sa avem pretentii (da, avand in vedere ca stau de 6 ani in Buc ma consider si eu intr-un fel "cetatean" al acestui mirific municipiu) de la cei care vin din afara mai intai trebuie sa facem ordine in ograda proprie.Ca cei care vin din afara fac EXACT cum vad ca fac cei dinauntru asa ca ce pretentii sa ai...