Autor Subiect: Starea drumurilor de pe plaiurile mioritice ...  (Citit de 65274 ori)

0 Membri şi 3 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline bogdanb

Re: Starea drumurilor de pe plaiurile mioritice ...
« Răspuns #10 : 27.Mai.2010, 10:01:42 p.m. »
* Ruta Arad - Deva - Ramnicu Valcea : calitate exceptionala, cu marcajele complet refacute recent.
* Dealul Negru :  Lucrari de asfaltare in vreo trei locuri, pe portiuni de cate 300 - 500m,  bine semaforizate. In rest, asfalt de calitate mult mai buna decat pe multe autostrazi din Austria sau Germania
* Ruta Timisoara - Deva: drumul este foarte peticit. Nu am mers cu mai mult de 60km/h cu toate ca ar fi fost cam de 80km/h, dar era mult prea denivelat. Noroc cu peisajul minunat din zona, care face chiar sa merite efortul.
SX4 4x4 1.6GS aka Suzie Q :)

Offline adrian_r5

« Răspuns #11 : 29.Mai.2010, 10:58:31 a.m. »
* Dealul Negru :  Lucrari de asfaltare in vreo trei locuri, pe portiuni de cate 300 - 500m,  bine semaforizate.

... bine semaforizat pe draqu'  >:)    ... joia trecuta am stat vreo ora la semafor ... da' ieri am scapt mai ieftin, doar vreo 20'

* Ruta Timisoara - Deva: drumul este foarte peticit. Nu am mers cu mai mult de 60km/h cu toate ca ar fi fost cam de 80km/h, dar era mult prea denivelat.

E drept ca nu e prea grozav ... da' nici nu e draqu chiar asa de negru sa nu mergi cu mai mult de 60 ... aseara am mers cu Octavia si sigur am depasit 60 ...  ;)

Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline bogdanb

« Răspuns #12 : 29.Mai.2010, 07:38:15 p.m. »
... bine semaforizat pe draqu'  >:)    ... joia trecuta am stat vreo ora la semafor ... da' ieri am scapt mai ieftin, doar vreo 20'

E drept ca nu e prea grozav ... da' nici nu e draqu chiar asa de negru sa nu mergi cu mai mult de 60 ... aseara am mers cu Octavia si sigur am depasit 60 ...  ;)

@adrian, multumesc pentru completare, chiar confirma ca este "bine semaforizat". ca daca nu ar fi semafoare, in functie de directia de mers poti sa stai si jumate de zi la coada - stii ce trafic e pe acolo la anumite ore ;)
Cat despre drumul celalalt, e doar o chestie de nuanta: eu mai aveam de mers doar vreo 30 min. dintr-un drum de aprox. 450km, si am preferat sa-mi menajez amortizoarele. Daca voiam sa ajung la Timisoara sau Sibiu si se lasa seara, probabil ca si eu as fi mers mai repede. ;)

Offline rexkrokiDAU

« Răspuns #13 : 31.Mai.2010, 10:27:34 p.m. »
* Ruta Timisoara - Deva: drumul este foarte peticit. Nu am mers cu mai mult de 60km/h cu toate ca ar fi fost cam de 80km/h, dar era mult prea denivelat. Noroc cu peisajul minunat din zona, care face chiar sa merite efortul.

Se impune o precizare. Drumul mai rau este pe DN 68A, intre Lugoj si intersectia cu DN7, la Sacamas. De aici si pana la Deva cat si de la Timisoara la Lugoj drumul este foarte bun.

O varianta pentru a evita acest drum este Timisoara - Lipova - Deva.   Timisoara - Lipova este perfect pana la granita cu Jud. Arad iar de aici pana la Lipova, aproximativ 16 km, drumul e putin mai rau, nu are gropi dar e peticit. De la Lipova la Deva drumul e foarte bun dar e si foarte aglomerat si cu zone relativ putine ce permit depasirea.

Offline adrian_r5

« Răspuns #14 : 01.Iun.2010, 10:03:39 a.m. »
De la Lipova la Deva drumul e foarte bun dar e si foarte aglomerat si cu zone relativ putine ce permit depasirea.

... cam asa e:

... precum se vede ... drum drept, ca-n palma, nici urma de asezare omeneasca pe marginea drumului, doar intrarea la termocentrala Mintia ... da' baietii au pus limitare la 50 km/h  ... si destul de des chiar pe platoul de la intrarea spre termocentrala stau cu radaru' ca e rost de vinat  >:)

L.e. - poza prin parbriz de Skoda cu vreo 150 km in spate si vreo 650 in fata  >:D<
« Ultima Modificare: 01.Iun.2010, 10:05:36 a.m. de adrian_r5 »
Too Old to Rock and Roll: Too Young to Die (© Jethro Tull 1976)

Better Motörhead than Dead :yeah:

Offline bogdanb

« Răspuns #15 : 01.Iun.2010, 10:55:40 p.m. »
Se impune o precizare.

Multumesc pentru precizare, chiar nu mai stiu prin ce localitati am trecut. :)
Probabil fiindca m-a furat peisajul:

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #16 : 15.Iun.2010, 10:59:27 p.m. »
Stiu ca nu (prea) are legatura cu starea drumurilor,dar aveti idee de vreo cale de a intra pe plaja (nu langa apa;doar putin pe nisip) pe undeva in zona Mamaia?
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI

Offline Alex-Swift 1.3 GLX

« Răspuns #17 : 16.Iun.2010, 08:28:43 a.m. »
stiu doar ca amenzile sunt usturatoare. In jur de 2000 de RON povestea cineva ca ar fi ;) Poti incerca ceva mai la sud. Prin zona mangalia - 2 mai stiu ca se putea intra

Offline Daniel42

« Răspuns #18 : 17.Iun.2010, 08:27:35 p.m. »
Vrei sa ajungi neaparat cu masina ? Daca vrei sa te zbati cu gardienii si sa-ti strici distractia incearca . Intradevar te lanseaza rau de tot la portofel daca te prind . Mai bine plaja , umbreluta si berica fara nebunii nejustificate . ;)
  • Suzuki SX 4 1.5 GLX Silky Silver

Offline Andrei Suzuki

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2982
  • Gen: Bărbat
  • Respect a man's car and the man respects you!
« Răspuns #19 : 18.Iun.2010, 10:55:58 a.m. »
Da,aveti dreptate.Ideea era sa fac 2,3,4,10 poze la masina pe nisip.. nu sa stau la soare cu masina langa mine. :D
Dar,cum ziceti voi,mai bine sa n-am batai de cap.. Multumesc pt sfaturi.
2018 Suzuki Vitara S
2007 VW Passat 2.0TFSI