Autor Subiect: Rezolvare dauna RCA pe CASCO  (Citit de 11791 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline ariciul

Re: Rezolvare dauna RCA pe CASCO
« Răspuns #10 : 18.Feb.2016, 10:15:44 p.m. »
Multumesc Gabi

Da, timpul si lipsa masinii mai ales o sa ma afecteze, adica banii pe taxi (si nu o sa fie putini ca am distante mari) asta e daca nu am o a doua masina de backup. Din pacate banii astia nu o sa am cum sa-i recuperez.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline aleksanders

« Răspuns #11 : 18.Feb.2016, 10:31:36 p.m. »
faceti amiabila - copie dupa actele lui si suni la generali  pentru constatare dauna - o sa ai de completat o declaratie si ceri sa fie facuta masina pe casco cu regres pe rca-ul vinovatului - eu azi am scos masina din service dupa un incident similar cu o masina cu rca la carpatica - cere masina de schimb in service - ca si idee de asteptare - piesele vin la bucuresti in 6-7 zile - asa ca am dus actele la service si m-au chemat cand aveau piesele si masina a stat practic 2 zile in service - bafta
  • vitara-spirit 1.6 vvt 4x4 2015
http://www.suzuki-club.ro/forum/index.php?topic=5810.msg220737;topicseen#new2015 Spirit 4x4 1.6 VVT benzină - Suza - prima japoneza din viata mea

Offline smadalin

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 290
  • http://www.suzuki-club.ro/forum/jurnal-de-bord/jur
« Răspuns #12 : 18.Feb.2016, 11:13:29 p.m. »
E interesant cum toti cei care au asigurari la Astra devin cooperanti dintr-o data, dar nu s-au gandit nici o clipa ca umbla practic cu o asigurare cu o asigurare expirata moral.
  • Suzuki Vitara Luxus 1.6 benzina

Online NicNic

« Răspuns #13 : 18.Feb.2016, 11:58:30 p.m. »
@ariciul: Pacat de stricaciune la masina! Si, mai ales, de timpul pe care il vei consuma...!

Cred ca ca cel mai bine ar fi sa rezolvi problema pe casco.
De asemenea, ar fi fost mai  potrivit un PV de la politie in locul unei intelegeri amabile.
Mai ales cand sunt situatii neclare sau cand sunt implicate societati de asigurare slab cotate.

Oricum ai ales, bafta!
  • ex-Suzuki SX4 Navi silky silver metallic = ex-SUVI
Desteapta-te romane!
Traiasca capra vecinului!

Offline Laurentiu

« Răspuns #14 : 19.Feb.2016, 09:47:27 a.m. »
E interesant cum toti cei care au asigurari la Astra devin cooperanti dintr-o data, dar nu s-au gandit nici o clipa ca umbla practic cu o asigurare cu o asigurare expirata moral.
Cine te asigura in Romania ca firma ( de altfel firma cotata ca fiind serioasa) la care te-ai asigurat cu citeva zile in urma nu va aceeasi soarta ca si ASTRA?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!

Offline Andreifzr

« Răspuns #15 : 19.Feb.2016, 11:12:51 a.m. »
Salut,
Anul trecut am avut un incident similar, cea care m-a lovit avea asigurare la Carpatica.
Am completat amiabila, am facut poze la ambele masini, la actele ei (permis, asigurare si carte de identitate) si am sunat la Groupama, unde am Casco. M-am programat, m-am prezentat cu amiabila si am cerut sa se faca reparatiile pe casco cu regres pe RCA-ul vinovatului. Am completat un formular, am lasat masina si totul s-a rezolvat asa.
Nu mi-au cerut si poze.
  • Suzuki Swift 1.3 2007

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Gen: Bărbat
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #16 : 19.Feb.2016, 11:27:23 a.m. »
In cazul meu, la Generali s-au facut si poze (zonele avariate, serie sasiu), cu masuratori privind coincidenta pozitiei verticale a busiturilor la ambele masini (o rigla mare gradata). E drept ca la prima avarie n-a venit si vehiculul "vinovat" (scuterul de pizza), care n-a avut absolut nicio suferinta.  :(
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ariciul

« Răspuns #17 : 19.Feb.2016, 11:53:07 a.m. »
Salut

Ne-am prezentat fix la ora 9.00 la Generali iar la 10.40 ieseam de la dealer (Doly). Deci am terminat formalitatile repede, ma asteptam sa-mi ia toata dimineata. Au facut si poze, probabil va fi mai mult decat a scris initial la Generali, deja la service mi-au zis de stopul spart din mijloc care nu era trecut pe fisa celor de la asigurari. Piesele vor veni probabil joi iar reparatia cam lunea viitoare ca sa nu stea masina in we in service. Deci se desfasoara cum a spus Aleksanders. Multumesc tuturor pentru indrumari.
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline yeti

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 1520
    • Bucuresti, Sector 3
« Răspuns #18 : 19.Feb.2016, 05:17:37 p.m. »
Pentru ca suntem o natie careia ne plac stirile cu violuri si sange varsat, arata-ne si noua poze cu masina mutilata.
Daca este cazul, nu uita sa pui avertismentul ca imaginile ne pot provoca impact emotional :)
  • Opel Mokka Cosmo 1.4 benzina turbo 140CP 6MT 4x4 Red Velvet BFGoodrich G-grip allseason2 (fost Suzuki Vitara Cool 1.6 benzina 120CP 2WD 5MT Superior White Michelin CrossClimate)
Vitara 
Mokka

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #19 : 19.Feb.2016, 05:22:14 p.m. »
Si cu presupunerea ca celalalt arata mai rau!  >:)
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice