Autor Subiect: Rezolvare dauna RCA pe CASCO  (Citit de 11792 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline 1nu

• Full Member
  • Mesaje postate: 167
  • Gen: Bărbat
Rezolvare dauna RCA pe CASCO
« : 19.Apr.2010, 10:33:03 a.m. »
M-a ciocanit unul ieri. O sa mergem impreuna la asiguratorul lui sa semnam o constatare amiabila. Intrebarea mea este, daca stie cineva: dupa ca am semnat constatarea amiabila, pot dupa aia sa ma duc cu dosarul la CASCO-ul meu, sa rezolv ce am de rezolvat si apoi sa se inteleaga CASCO-ul meu cu RCA-ul lui?

Offline ASZ

Re: Rezolvare dauna RCA pe CASCO
« Răspuns #1 : 19.Apr.2010, 02:19:16 p.m. »
Dupa cate stiu, poti, insa in acest caz vei avea o neplacare: chiar daca cei de la Casco vor recupera banii de la asiguratorul la care este RCA-ul vinovatului, tu vei avea de platit o polita CASCO mai mare la urmatoarea reinoire. La asta poate sa se adauge si suma de la fransiza ....

Offline Dokken

• Full Member
  • Mesaje postate: 100
« Răspuns #2 : 19.Apr.2010, 02:27:41 p.m. »
Depinde ce scrie in contractul de CASCO. Eu am la Allianz, si din ce imi aduc aminte, la daunele pe CASCO prin regres pe RCA nu se plateste fransiza si nici nu sunt penalizat anul urmator.

Offline lucian107416

• Full Member
  • Mesaje postate: 107
« Răspuns #3 : 19.Apr.2010, 02:35:53 p.m. »
Exact. Cel mai indicat e sa suni la societatea de asigurari si sa intrebi.
Swift 1.5 GS

Offline 1nu

• Full Member
  • Mesaje postate: 167
« Răspuns #4 : 19.Apr.2010, 03:30:15 p.m. »
Am rezolvat prin regres. Tot la Allianz am si eu. Momentan nu prea ma intereseaza rata, pentru ca am contractul incheiat pe 4 ani, avand masina in leasing. Multumesc pentru raspunsuri.

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #5 : 19.Apr.2010, 03:48:15 p.m. »
Sa rezolvi repede masinuta! :good:
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #6 : 12.Iun.2013, 01:26:33 p.m. »
Postez si eu la acest topic. Intr-o vineri dupa amiaza, pe Iuliu Maniu, in sensul de iesire din oras, aglomeratie mare, smecheri trecand de pe o banda pe alta. La plecarea de la semafor coloana se pune in miscare si accelereaza. In scurt timp, masina din fata franeaza brusc, la fel si eu, pentru a treia oara de cand am masina imi intra ABS-ul si opresc la 20 cm de cel din fata. Concomitent, din spate se aude POC.  Ies din masina si vad un scuter de pizza cu driverul la pamant. Din fericire se ridica imediat, il cercetez sa vad daca e ranit, nu e. In schimb Red Suzie este. Bara din spate zgariata, scutul de plastic ciupit, la fel ca si spoilerul de cauciuc.  Foarte cooperant, imi arata actele. Fac poza dupa RCA, CI si permis si ma intristez. RCA la Astra.
Dupa weekend ne-am intalnit la Generali, unde am Casco, am facut constatarea amiabila si mi s-a intocmit rapid dosar de daune cu regres. Fransiza nu aveam oricum. Am bagat masina in service si acum arata ca noua. Ramane acum ca societatile de asigurare se isi regleze conturile. Deci schema functioneaza.
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • Gen: Femeie
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #7 : 12.Iun.2013, 02:45:40 p.m. »
Asa este, se poate cu regres si este si muult mai usor. Si eu am un dosar deschis de curand prin modalitatea asta.
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline ariciul

« Răspuns #8 : 18.Feb.2016, 09:51:58 p.m. »
Salut

In seara asta a dat unul peste mine eu asteptand cuminte la trecerea de pietoni sa treaca oamenii. Eu asteptam la trecere de vreo 7-8 secunde cand m-a busit din spate. Partea proasta e ca cel care m-a lovit are asigurare la Astra. Eu am casco la Generali. Intrebarea e daca mai am vreo treaba maine cu Astra sau ma duc cu cel care m-a lovit direct la sediul de daune Generali?

PS - mai stie cineva cum se poate proceda in privinta celor care au asigurari Astra? Cel care m-a lovit pare sa coopereze dar nu stie nici el ce trebuie facut.
« Ultima Modificare: 18.Feb.2016, 09:56:34 p.m. de ariciul »
  • Suzuki Vitara 1.6 Passion allgrip

Offline gabineg

• Global Moderator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 14537
  • Suzuki SX4 GLX 4WD
    • Bucuresti
« Răspuns #9 : 18.Feb.2016, 09:56:56 p.m. »
Direct la Generali cu cele doua masini. Se face amiabila, dosarul de dauna si bagi masina in service. De recuperarea pagubei se ocupa Generali. Tu nu pierzi nimic, decat timp si lipsa masinii. Am facut asta de doua ori pana acum, tot pocnit din spate. Succes si tine-ne la curent.
« Ultima Modificare: 18.Feb.2016, 10:02:33 p.m. de gabineg »
  • SX4 by Giugiaro
It's nice to be Important, but it's more important to be Nice