Postez si eu la acest topic. Intr-o vineri dupa amiaza, pe Iuliu Maniu, in sensul de iesire din oras, aglomeratie mare, smecheri trecand de pe o banda pe alta. La plecarea de la semafor coloana se pune in miscare si accelereaza. In scurt timp, masina din fata franeaza brusc, la fel si eu, pentru a treia oara de cand am masina imi intra ABS-ul si opresc la 20 cm de cel din fata. Concomitent, din spate se aude POC. Ies din masina si vad un scuter de pizza cu driverul la pamant. Din fericire se ridica imediat, il cercetez sa vad daca e ranit, nu e. In schimb Red Suzie este. Bara din spate zgariata, scutul de plastic ciupit, la fel ca si spoilerul de cauciuc. Foarte cooperant, imi arata actele. Fac poza dupa RCA, CI si permis si ma intristez. RCA la Astra.
Dupa weekend ne-am intalnit la Generali, unde am Casco, am facut constatarea amiabila si mi s-a intocmit rapid dosar de daune cu regres. Fransiza nu aveam oricum. Am bagat masina in service si acum arata ca noua. Ramane acum ca societatile de asigurare se isi regleze conturile. Deci schema functioneaza.