Autor Subiect: Reparare maner haion  (Citit de 78576 ori)

0 Membri şi 2 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline sanduraveica

Re: Reparare maner haion
« Răspuns #30 : 13.Dec.2010, 10:51:45 p.m. »
     Multumesc, faptul ca am incercat sa previn la mine, problemele aparute la ceilalti colegi arata ca aceasta comunitate isi dovedeste din plin utilitatea. Daca nu citeam aici, cine ar fi stiut de problema asta? Sa vedem ce va fi mai departe! :dknw: :-?
  • Ignis

Offline cobra20

« Răspuns #31 : 27.Iul.2011, 01:15:08 p.m. »
Problema este ca: manerul asta e de C@#^t, orice faci, dupa timp tot se duce. Asa am patit si cu asta care am luat de nou, dar de data asta nu sa rupt si a iesit surubul din locul lui. Deci, ca sa tina am incercat sa consolidez putin. Aici sunt pozele de ce ai nevoie: 2 nituri, un nituitor un burghiu (in cazul meu de 3 mm) si doua bucati de foi de aluminiu cat mai subtire dar puternice pe care le indoi sa se aseze pe pozitie. Dai doua gauri una prin care sa treaca surubul manerului si celalalt prin care treci nitul in plasctic. Dupa cum am incercat s-a remediat problema.

Something, somewhere went terribly wrong.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline danker

« Răspuns #32 : 07.Aug.2011, 07:46:59 a.m. »
- Buna treaba, sper sa fi disparut problemele.  :)
Daca as fi fost un pic mai prost... as fi fost fericit !

Offline cobra20

« Răspuns #33 : 07.Aug.2011, 09:52:44 a.m. »
sper si eu. Oricum se simte o mare diferenta, tot stresul pe care il exerciti atunci cand deschizi portbagajul nu se pune pe p[lastic ci pe surub. Acuma vom vedea daca tine mult si bine.

R.I.P. SJ 88 TAS Suzuki Ignis Daily driver: SJ 88 TSA Ford Focus mkII       Tel.:0749.405.130

Offline sanduraveica

« Răspuns #34 : 08.Aug.2011, 01:29:49 p.m. »
       Ai dreptate cobra manerul e de......! Acum o luna mi-au iesit din locas cu totul cele doua suruburi din mijloc. N-am mai spus pe forum pentru ca eram deja plin de  >:) si n-am facut nici poze sa le postez. Oricum, eu am dat gauri in soclu si surub cu spiral de 2mm , a iesit cam oblic da' asta nu m-a deranjat, am turnat super glue la greu, am bagat suruburile si pana nu s-a uscat lipiciul am bagat in gaurile date doua cuie subtiri . Acum sunt sigur ca acolo mor suruburile si cuiele. Beton s-a facut. La montare am pus alt adeziv dublu, alt tip, poate asta tine mai mult.
  • Ignis

Offline cobra20

« Răspuns #35 : 08.Aug.2011, 10:20:15 p.m. »
Eu nu m-am chinuit cu banda adeziva si nici lipici, asa cum am facut: arata bine, parca nimic nu s-ar fi intamplat si nici nu se misca partea de jos, zone de unde tragi manerul cand deshizi portbagajul.

Offline alexandru.nae

« Răspuns #36 : 02.Nov.2015, 10:16:18 p.m. »
Am gasit un baiat care le toarna dintr-un amestec de rasina cu fibre de sticla si carbon, cost 200 de ron. Miercuri imi vine manerul comandat pentru mine, daca este ok manerul, va dau numarul lui de telefon. Daca nu este ok, tot va dau numarul lui... sa-l injurati. :))

Multumesc.
  • Suzuki Ignis, 2006, Benzina, 2WD, motor m13a

Offline sanduraveica

« Răspuns #37 : 03.Nov.2015, 08:15:21 p.m. »
     Da, e un punct slab la masinutele noastre. :( Deci ai patit-o si tu. Sper sa-ti tina de 200 de lei. Ce am facut eu tine si acum, dar am si grija sa ajut cu mana in lateral de haion mai ales ca se apropie iarna si se depune gheata imprejurul usii. Cum ninge curat bine zapada afanata pana nu apuca sa se topeasca si sa se transforme in gheata.  Scuze pentru of topic e separat, ai grija si la firele care trec prin burduf !  :-? O seara buna!
  • Ignis

Offline alexandru.nae

« Răspuns #38 : 03.Nov.2015, 10:21:19 p.m. »
Am patit-o si eu si foarte multe din Ignisurile pe care le vad in trafic. :)  Eu am aruncat bucatile cand s-a rupt, gandindu-ma ca un maner nou costa maxim 150 de ron, cand am aflat ca el costa 117 Euro + TVA... m-am apucat sa caut in cosul de gunoi in care le aruncasem, doar ca era prea tarziu.
Tipul cu care am vb la telefon stia foarte bine ca asupra manerului ala se exercita o presiune mare, sper sa fie bun... revin cu update, maine ma duc sa-l iau.

Merci.
  • Suzuki Ignis, 2006, Benzina, 2WD, motor m13a

Offline Laurentiu

« Răspuns #39 : 04.Nov.2015, 08:41:38 a.m. »
Am gasit un baiat care le toarna dintr-un amestec de rasina cu fibre de sticla si carbon ...
O armatura metalica inserata, nu ar mari rezistenta la utilizare?
  • Suzuki SX4
Un mare adevar: este foarte periculos sa dai puteri nelimitate unor minti limitate (Nikola Tesla).
S-auzim numai de bine oriunde ne-am afla!