0 Membri şi 10 Vizitatori vizualizează acest subiect.
Neatza! De o ora bantui pe net incercand sa planific rezolvarea problemei reviziei pentru Suzuki-ul meu Swift si am dat de acest topic .. da, m-a facut sa zambesc, poate chiar mai mult. De ce e problema cu revizia? Pentru ca AM UITAT de ea la momentul la care trebuia sa o fac si as vrea sa imi spuna @WayOfLife (Mihai?) care sunt consecintele : masinuta e cumparata in august 2008 si acum are 7.600km, nu am facut inca nici o revizie, dar imi voi face o programare saptamana viitoare, astfel ca voi beneficia si de oferta Autonet de verificare gratuita.As vrea sa stiu si la cat sa ma astept sa coste, ca sa stiu cum bugetez.Multumesc frumos! Florina
... imi intra foarte greu in viteza 1 .. speram sa o rezolv in garantie pentru ca daca trebuie inlocuita cutia ...
Citat din: Nerantula din 15.Apr.2010, 12:00:14 p.m. ... imi intra foarte greu in viteza 1 .. speram sa o rezolv in garantie pentru ca daca trebuie inlocuita cutia ... ... ca la orice suzuki
cand ne mai intalnim va mai explic o data de ce se intampla acest lucru Tot ce pot sa va spun acum este ca nu e nici o problema la cutia de viteze.