Autor Subiect: Campanie service - verificare gratuita  (Citit de 44520 ori)

0 Membri şi 14 Vizitatori vizualizează acest subiect.

Offline WayOfLife

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2846
  • Gen: Bărbat
  • Fuffy POWER! - 0724.19.64.19
Re: Campanie Service - Primavara 2010
« Răspuns #20 : 15.Apr.2010, 11:35:38 a.m. »
Neatza!  :)

De o ora bantui pe net incercand sa planific rezolvarea problemei reviziei pentru Suzuki-ul meu Swift si am dat de acest topic .. da, m-a facut sa zambesc, poate chiar mai mult. De ce e problema cu revizia? Pentru ca AM UITAT  de ea la momentul la care trebuia sa o fac  :"> si as vrea sa imi spuna @WayOfLife (Mihai?) care sunt consecintele  :pardon:: masinuta e cumparata in august 2008 si acum are 7.600km, nu am facut inca nici o revizie, dar imi voi face o programare saptamana viitoare, astfel ca voi beneficia si de oferta Autonet de verificare gratuita.
As vrea sa stiu si la cat sa ma astept sa coste, ca sa stiu cum bugetez.
Multumesc frumos!

Florina

Buna..bine ai venit printre noi si sper sa iti faca placere sa citesti acest forum la fel cum ne face si noua.Referitor la garantie este problematica situatia (indiferent de dealer) deoarece, conform carnetului de garantie si a manualului de utilizare prima revizie se face la 15.000 km sau la un an de zile de la data inceperii garantiei/data achizitiei daca masina a fost luata de noua. Din cate stiu de la colegii de la mecanica se poate admite o marja de 1000 km in plus (in cazul in care faci la 15.000 km revizia) sau o luna de la data la care ar fi trebuit sa fie facuta (in cazul in care se face la perioada de timp).

Tu ar fi trebuit sa faci prima revizie in august 2009 in cazul in care nu ai facut km necesari. Cu toate ca nu imi place sa dau vesti proaste nu cred ca o sa fie posibila vreo reparatie in garantie la aceasta masinuta nu numai la noi ci la orice dealer. Totusi te sfatuiesc sa iei legatura si cu cei de la Suzuki Romania sa vezi si punctul lor de vedere.

Cat despre campanie gratuita de verificare te asteptam cu cea mai mare placere. Daca vrei sa faci si revizia te rog sa iei legatura cu colegii mentionati in prima postare din acest topic si sa te programezi.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!
2 roti: DHS Climber 2642 Full Suspension

Offline Nerantula

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 37
  • Gen: Femeie
« Răspuns #21 : 15.Apr.2010, 12:00:14 p.m. »
uof, uof ..

O sa vin miercuri la revizie ... imi pare rau de garantie pentru ca am o problema cu vitezele cam de cand am cumparat-o, dar am zis ca pana isi 'intra in mana' se regleaza ... imi intra foarte greu in viteza 1 .. speram sa o rezolv in garantie pentru ca daca trebuie inlocuita cutia  ... :popa:

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #22 : 15.Apr.2010, 12:37:50 p.m. »
Legat de problema cu vitezele hai mai intai sa vedem despre ce este vorba (in campania gratuita) si, din cate mi-au spus colegii mei de la mecanica, daca se emite un buletin de service cu o piesa care trebuie inlocuita si masina (seria de sasiu) face parte din lotul cu probleme din buletinul respectiv piesele respective se pot inlocui in garantie chiar daca masina mai este sau nu in garantie.

De cand sunt aici nu am vazut cutie de viteze "cazuta" la Swift dar, daca e vorba de ce cred eu ca este, te pot asigura in proportie de 90% ca putem rezolva acea problema deoarece exista un buletin de service pentru Swift legat de aceasta problema.
4 roti:Do not fear, 'cause the SWIFT is here! Suzuki Swift 1.3 GS Superior White WIP!Nume de cod: White Fury!

Offline whizzy

• Hero Member
  • Mesaje postate: 2040
« Răspuns #23 : 15.Apr.2010, 04:29:25 p.m. »
... imi intra foarte greu in viteza 1 .. speram sa o rezolv in garantie pentru ca daca trebuie inlocuita cutia  ... :popa:

... ca la orice suzuki  =))

Offline ..::Khaos::..

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5819
  • ..::SX4: love at first sight!::..
« Răspuns #24 : 15.Apr.2010, 04:55:51 p.m. »
Mda... si eu am inceput sa observ treaba asta :w Uneori merge ok, alteori ma cam opintesc. Tre sa mergem si noi la verificare, poate se constata ceva. :dknw:
SX4 1.6 GS 4WD Sunlight Copper named YOSHI :x

Offline Nerantula

• Newbie
  • *
« Răspuns #25 : 16.Apr.2010, 07:39:31 a.m. »
... imi intra foarte greu in viteza 1 .. speram sa o rezolv in garantie pentru ca daca trebuie inlocuita cutia  ... :popa:

... ca la orice suzuki  =))

Hai, mah,  am crezut ca numai matizul poate avea asa o problema, in serie!  :-q

Offline dexter

• Full Member
  • Mesaje postate: 158
« Răspuns #26 : 16.Apr.2010, 08:00:28 a.m. »
Cu orice Suzuki am mers,am avut aceeasi problema,cateodata intra greu in treapta I >:).Initial am crezut ca e ceva defect la masina mea,dar nu e.Intra in categoria "asa face toate" :-))
Cand cumpar un obiect,intai il repar, apoi il folosesc

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #27 : 16.Apr.2010, 09:10:13 a.m. »
cand ne mai intalnim va mai explic o data de ce se intampla acest lucru :) Tot ce pot sa va spun acum este ca nu e nici o problema la cutia de viteze.

Offline Nerantula

• Newbie
  • *
« Răspuns #28 : 16.Apr.2010, 11:14:37 a.m. »
cand ne mai intalnim va mai explic o data de ce se intampla acest lucru :) Tot ce pot sa va spun acum este ca nu e nici o problema la cutia de viteze.

Nu ca nu mi-ar place explicatiile, dar exista si o solutie?

Offline WayOfLife

• Hero Member
« Răspuns #29 : 16.Apr.2010, 11:35:38 a.m. »
sunt 2 cazuri pentru care se intampla acest lucru. Pana nu vedem masinuta (in service sau la o intalnire de-a clubului) nu as stii sa-ti raspund. Pentru unul din cazuri exista solutie inlocuind piesa din acel buletin de service.